• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk Acısı, Hazmedememek, KırgınLık, KızgınLık...

Yahu arkadaş burada 2 şeye çok uyuz oluyorum. 1. eşiyle,sevgilisiyle sorunlu olan kadına 'eşim bana çok değer verir biz çok mutluyuz'diyen 2. çocuğu olmayıp dert yanana 'benim 2 tane var'diyen. Allah mutluluklarınızı daim etsin,evlatlarınızı size bağışlasın ama içini dökmek isteyen insana bu tür yorumlar yapmak ne kadar doğrudur anlamadım gitti.
Onlar çocukken de baaaak benim bundan var seninde vaaaar mı diyerek büyüyen insanlar demek ki.
Biz beslenme çantasına muz koymadan büyüdük biri görürse canı ister alamaz diye. Biz yakınımızdaki insanların durumu neyse ona göre davranmayı ayıbı günahı bilerek büyüdük... Boşverin bu boş nispet yapan acizleri. Ben boşverdim...

Tuğba hissediyorum sen çok güçlü bir kadınsın. Sen değil o erkek müsvettesi utanmalı. Ne demek dul karıyı ailene tercih ettin ne demek yani? Bu cümleyi sana söyledikten sonra iyi niyetli olduğunu düşünme bu herifin. Eminim ilk evliliğinde de böyle yüreğin yanacakmış gibi hissettin. Ama bak geçti. Yine geçecek. Sabret, dik dur. Dualarım senin ve evladınla.
Canım çok sağol evet güçlüymüş hayata dair başımı etmedim hiç. Ama ben hiç böyle bişey yaşamadım. Evliliğin bittiğinde falan çeyreğini hissetmedim yemin ederim. Belki de benim acım aşk acısı değil de, o hiçbir bedel ödemeden hayatına bakıyo diye bedel ödeme isteğidir. Ben gidip onu ayağından falan mı vursam bak bilemedim şimdi :p

Yaaa şeyyy... Ama hani şimdi regl oldum hazır iyice hassasken resimlerine bakasım gelmişti, bu gece ağlasam yarın şaapsak o dediğini olmaz mı :O
Şaka bir yana emeğin yazdıkların yüreğin için sağol. Bilirim her acı kendine zor. Ben evlat acısı yaşayan birini görsem bunu dert diye anlatmaya utanırım. Her günüme şükrediyorum o ayrı bi konu ama işte insanız hepimiz. Yaa nasıl yansıttım bilmiyorum ama ben ciddi anlamda güçlü biriyimdir zaten. Şu dönemde ben de depresyona girdim galiba. Evet bitecek düzeleceği allahın izniyle biliyorum. Ama hemencecik olmuyo mu demek ki. Yoksa ben de kaç gece bu gece son yeter yahu tek aşk acısı ben miyim diye uyuyup sabah ama özledim be şerefsizi diye iç çekerek uyandım. Biliyorum geçecek, burayı okuyup güleceğim belkide. Belki de geçmeyecek ama alışamadım yokluğuna. Yapılanları hazmedeceğim. Ama çok büyük bir aşk yaşadım, yası da büyük olsun. Evet anneyim, ama önce insanım, kadınım. Kimseye belli etmeyim diye diye felç oldum. Daha ne yapabilirim ki. Zaman........

Aynı şeyi söylüyoruz aslında
Siz kimseye belli etmeyeyim diye felç oldunuz ama işin kötüsü hem herkes biliyor, hem siz hala içinize atmaya calisiyorsunuz.
Herkes acıyla farklı baseder tamam ama, Ben buradan bakınca acıyı kabullenen bir kadın görüyorum. Aşkı büyük yasi da büyük falan değil. Aşkı büyükTÜ, bitti. Yası da bugün bitti.
Anladigim kadariyla size yardımcı olabilecek kişi ben değilim. Ben isterim ki artık aglamayin, fotoğraflara bakmayın, hüzünlü şarkılar dinlemeyin, geçmişi düşünmeyin. Bu sizin yaptığınız şekilde olmaz bana göre. O yüzden başka yol yordam bilen vardır elbet, onlar faydali olur umarım...

Ben bu adamdan bişey anlamadım. Kafasını karıştırıyoalar.büyük ihtimalle bu adam kim sikim hıyar dese tuz götüren biri.başkası ne derse o.seni kaybetmiş.çok pişman olacak Rabbim hem o adama hemde o amin ailesine huzur vermez.Rabbimim hoşuna gitmez.seni bu hale koyan huzur bulurum sanıyorsun.şimdi bu adam ne yüzle senin çocuğuna babalik yada ability yapacak.utanmiyacakmi ben annenin bu hale hlgetirdim ama ailem daha önemliydi diye.bu adam yarın birgün seni yarı yolda bırakırdı vallah bak.üzülme diyemem ama kendine çeki düzen ver kardeşim...sabret.sabret gör bak..Bu adam pişman olacak hemde çok pişman olacak...ama kalbini dinleme...o hep kandiriyor....aklını dinle artıları eksiklerini düşün. Sevdiğin için gözüne hersey güzel gözükür. İnşallah hakkınız hayırlısı e ise onu versin ..bilmem bilirsin İSTİHARE namazını. Onu kılmani tavsiye ederim.ben kılmıştır ve doğru çıktı..hayırlısı değil mi diye namaz kıl. Rabbim inşallah hayırlı hı şekilde muradına versin.o ailesinin gozLerine perde insin pişman olsunlar.mutlu ol kız vallaha sevdiğine kavuştu. Ama hayırlı birsekilde
Ağzına sağlık vallahi bak ama şu sevdiğine kavuşma kısmınıda çok beğendim. Yaa deli miyim neyim halen aklımda. Ben de akıl yok hakkaten yok. Azcık nefret falan etmem lazım aslında. Bu arada ben felç olunca oğluma yazmış birsürü affedin beni sizi hiç bırakmayacağım bi hatadır oldu nasıl oldu bende anlamadı ı gün çok baskı altındayım ilk fırsatta geleceğim annemler i de ikna edip babamlarla geleceğim falan demişti. Ama ben gel diyince yine başka bi adam oluverdi. İstihare namazını bilmem mi ama hiç kalmadım annem kılar çıkar aslında anneme bi söylesem. Kesin onun için değer mi falan der kızar ama kılar yinede. Çok sağolun gerçekten.

Aynı şeyi söylüyoruz aslında
Siz kimseye belli etmeyeyim diye felç oldunuz ama işin kötüsü hem herkes biliyor, hem siz hala içinize atmaya calisiyorsunuz.
Herkes acıyla farklı baseder tamam ama, Ben buradan bakınca acıyı kabullenen bir kadın görüyorum. Aşkı büyük yasi da büyük falan değil. Aşkı büyükTÜ, bitti. Yası da bugün bitti.
Anladigim kadariyla size yardımcı olabilecek kişi ben değilim. Ben isterim ki artık aglamayin, fotoğraflara bakmayın, hüzünlü şarkılar dinlemeyin, geçmişi düşünmeyin. Bu sizin yaptığınız şekilde olmaz bana göre. O yüzden başka yol yordam bilen vardır elbet, onlar faydali olur umarım...
Birsürü boyalar kuşlar böcükler ahşaplar aldım geçen hafta. Ben en iyisi onları boyamaya başlayım. Oluşumda okula gidecek iyice yalnız kalır bunalıma girerim yoksa. Zaten dramatik şarkı türkü film kitap uzak duruyorum merak etmeyin. Ama aşk öyle di li geçmiş zamana geçemedi henüz. O ne kadar karaktersiz de olsa ben aşığım halen. Hee geçmez mi, tabikide geçer birgün. Ama küçük bi intikam ola ı düşünmeliyim diye aklımdan geçmese daha iyi olacak.

Ağzına sağlık vallahi bak ama şu sevdiğine kavuşma kısmınıda çok beğendim. Yaa deli miyim neyim halen aklımda. Ben de akıl yok hakkaten yok. Azcık nefret falan etmem lazım aslında. Bu arada ben felç olunca oğluma yazmış birsürü affedin beni sizi hiç bırakmayacağım bi hatadır oldu nasıl oldu bende anlamadı ı gün çok baskı altındayım ilk fırsatta geleceğim annemler i de ikna edip babamlarla geleceğim falan demişti. Ama ben gel diyince yine başka bi adam oluverdi. İstihare namazını bilmem mi ama hiç kalmadım annem kılar çıkar aslında anneme bi söylesem. Kesin onun için değer mi falan der kızar ama kılar yinede. Çok sağolun gerçekten.
Belki acin çok taze ondan unutamiyosn.hersey zamnla olur.vardır bunda da bi Hayır. Aklına giriyorlar eminim.umitlendirmek istemiyorum ama vallah bak pişman olup gelecek ama biraz sabret ozaman daha plgunlasacan sağlıklı dusuneceksin.ama senin biraz sajinlesmeye kafanı toplamaya dağıtmaya ihtiyacın var kendine zman ayir..herseyi okurun akışına bırak bekle...sadece dua et ve sabret...Namazı kılsin hayırlısı olsn inş..birde o ama ailesinden uzak durmadı sürecek suz mümkün değil birlikte olamazsınz.huzurunuzda bozarlar. Onunda biraz ailesinden uzaklaşmaya ihtiyacı var.ama nerdeeeee.sabrin sonu selamettir..ferah kavuşacan ama kafan karışık olacak senin aklında bir şüphe olacak.iki dk falına baktim (:

iyiki sizin gibi bir kadının çocuğu olmadım resmen midemi bulandırdınız. çocuğunuzun rızkını elin herifine yedirip burda medet umuyosun. sen bu kafayla akıllanmazsın. sen o erkek için çocuğundan bile vazgeçersin. sen ne erkek delisi bir kadınsın ya.
Biraz agir olmamis mi yorumunuz?

Nermin hanım çok şükür iyiyim şuan.
Keşke bu kadar yıkıcı yorumlar yapmak yerine karşınızdaki insanı anlamayı deneyecek nitelikte olsaydınız. Ben kimseye belli etmemek adına içime ata ata yüz felci geçirdim. Hadi ben bi felç olayım yaa diyip olmadım elimde olan bi durum değil, sağlık bu. Ayrıldığımdan beri tek hayatım oğlum. Kimseyi hayatıma almadım. Evlenmeyi hiç düşünmedim onun için. Ama herkes bana kızardı bak kıymetlerini kaçırıyorsun yarın oğlun evlenip gidince yalnız kalırsın diye. Ben sadece sevdim. Gerçi çok sevgi ve insani duyguları anlayacak biri olduğunuzu düşünmüyorum ama ben insanım yaa. Öyle sıradan normal bi insan. İnandım, güvendim sevdim ve acı çekiyorum. Hepsi bu!
benim için herşeyden vazgeçen bir kocam var evliliğimde çok mutluyum yani sevginin aşkın ne demek olduğunu senden daha iyi biliyorum. merak etme ben seni çok iyi anladım. elaleme ibretliksin[/QUOTE]
Su begen butonunun yaninda birde sikayet et butonu olsa keske..
Ben de dahil sizin iki mesajinizi okuyan diger insanlarda anladik sizi.Kadin olmak anne olmak falan demissiniz ama insan olmayi kacirmissiniz!

Ya siz ne biçim insansınız pis pis yorum yazanlar size diyorum kadının anneliğini nerden biliyosunuzda laf ediyosunuz yok çocuğunun rıskını yedirmişte falan herkes sevgilisine hediye alıyo bu devirde kadının parasının kahyasımısınız kıskançlar Allah sizin gibi gerilere akıl fikir versin

şimdi canım benim klasik don juan erkek ayakları bunalr adını yok hangi hesapta halâ tutmalar falan bunlara kandım deme ... gittiyse gitti yani. Ya evlendikten sonra gideydi tövbeeee otur bir kurban kes bir şükür namazı kıl ...

Neyini özlüyon ki ? Seni bırakmısınız mı ?? :KK70:

Bak ailenle düzenli bir hayatın varmış belli ki korunmaya da ihtiyacın yok düzene de... sadece bence biraz fazlaca flörte ihtiyacın varmış.... o da karşılayınca bir halst sanmışsın...

Sadece şunu diyeyim flört etmek güçsüz kadın işi değildir. Topla kendini kalk ayağa 30 küsür yaşına gelmiş hala askerliğini bitirmemiş ama iki yıllık okul mezunu adam için hissettiklerine bak yaaa.... ıyyyy kokuyordur da o öööyyyykkkk...... ay içim kalktı

Git güzel insanlarla sevgini göster, onlar sana nasıl gösteriyorlar bak.... erkek işi ayakkabı gib bebeğim sıkıyorsa bütün bir gece devam edemezsin yani ha modelinde aklın kalır ama her sezon yenisi çıkıyor ....

Son düzenleme:
o uyku problemleri vs kısmında ben de düşündüm ayni seyi. bu forumda o konulardan bahsetmek yasak o yuzden girmeyelim ama bir surede gecer etkisi eger var ise. 40 gun gibi bir Seydi galiba cok abartı bir sey degilse. siz de dua okuyun hem rahatlatır da.

bu kadar olaydan sonra dönmek zor olur gerci.

o size çirkince dil uzatanlara da aldırmayın. bazilarinin tek mutluluğu baskalarini mutsuz etmek
.... ki bunu bazı cevaplardan da görebilmekteyiz

Nerden başlanır nasıl toparlayıp size anlatırım bilmiyorum. Canım acıyor nefesim kesiliyor ve inanamıyorum yaşadıklarıma.
Ben üni yıllarında kosa bir evlilik yaşadım bir oğlum var ve düzenli bir ailem. 81doğumluyum.Ailemle yaşıyorum. Aşkı hiç yaşamamış sert keskin kenarları olan olan biriyim. Kuralları, sınırları...
Ve bir gün biri çıktı karşıma. 4yaş küçüktü benden. Hiç yanaşmadım başlarda, duvarlarımı aşması çok zaman aldı. Çok emek verdi. Ve sonunda kalbime dokundu, sevdim... Çok sevdim. İnandım güvendim. Ben ki hayal kurmak nedir bilmeyen insan onunla öğrendim. Ailesi hiç istemedi. Haklılardı evet anlıyordum onları ama o hep arkamda durdurmaya önce o da nişanlanmış evliliğe bir ay kala eşyaları bile almışken ayrılmıştı. Elimizden geleni yaparız olmazsa yapacak bişey yok kıyarız nikahımızı eninde sonunda düzeltiriz dedi.
Ailem hiç sıcak bakmadı ama zamanla onlarda tanımak istediler sevdiler benimsediler.iki yıllık bi üni bitirmiş açıköğretime devam ediyordu. Bir yıl geçti evlenmek için acele etmeye başladı okulu bıraktı askere gitti. Bir yıl asker yolu bekledim. Onunla her nöbetine uyandım her hafta kargodaydım hiçbirşeyini eksik etmedim orda. Ailesi fazla sorumsuzdu. Askerlik bitti işe girdi. Babamın karşısına çıktı herşey rüya gibi. Hiç bir sıkıntı yok. O başka şehirde ama benim için ankaraya yerleşecek işine burda devam edecekti. Oturulur konuşuldu. Babam ailen gelmezse olmaz konusunda ısrarlı olsa da ikna edip inandırdı sevgisine. 13aralık nişan, 19aralık nikah. Bir evim vardı benim. Ailem napalım o da artık oğlumuz diyip eşyaları da aldılar. Temizlik yaptık evi yerleştirdik.
Aralık başı gibi bi gariplik başladı. "Babam biraz daha zaman ver biz de olalım diyo" eee iyi de baban bunu daha önce de söyledi sonra olmaz evlatlıktan red ederiz dedi biliyosun dedim. Haklısın dedi.
Nisandan bir hafta önce "yaa ertelesek mi ailemde olsun istiyorum babamla annem söz verdi yaza doğru olsun çok borçları var" iyi de aşkım onların hep çok borcu var. Bu arada baba okul müdürü emeklisi anne öğretmen emeklisi iki üç evleri arabaları falan var ama babanın bilinmeyen 200-300bin borcu var. Dedim ki maddi bi beklentimiz yok ki ağla zırla, yalvar yakar sadece yanımızda olsunlar. Sonra demişler ki elalem ne der. Yani bu erteleyin lafları sadece sallamak için. Çok uzattım biliyorum. Direk sona geleyim. Nişan yüzüklerin kıyafetim herşey tamam. Aşkım emin misin dedim evet dedi. Ben ona bak bizim nişan günü annen baban kalp krizi geçirir, nikah günü öldük diye atarlar kendilerini yere dedim. Güldük... Ki allaha inanmasam sana taparım diyen bi adam bu. Defalarca denedim her şekilde sevgisi aşkı herşeyi gerçekti.
Nişana bir gün kala benim aile büyüklerim davet edildi yemekler yapıldı yapraklar sarıldı kuaförden randevu alındı... Nişan sabahı...
Sınava girecek saat 12de yola çıkıp gelecek. Saat 12 aradı ve babam kalp krizi geçiriyorum dedi. Bayıldı kapının önünde. Ah aptal kafam biliyorum ben olacakları. Çünkü öyle bi adam ki babası istediği şey ol ayında "ah kalbimmm" diyip herşeyi yaptırır. Saat 1-2-3... Arıyorum açmıyo. Saat 4. Aradı.
Yaa Tuğba (bana asla adımla hitap etmeyen adam) gel diyosan gelirim ama....
Ama derken? Hayır mı?
Tüm sülale beni aradı, bana sayıp söndürür annen baban hastayken senin yüzünden ölürken sen bi dul bi karı için aileni mi sileceksin şerefsiz dediler.
Eee? Eeee neye lan eee ne. Sadece bunun olacağını zaten biliyorduk şimdi ne oldu dedim, peki gelme!
Ağlama kriziyle odaya koştum. Annem geldi o sinirle anlattım herşeyi babam duyup geldi tek kelime etmedi içeri girip nişan iptal diye akrabaları aradı. Halen ona toz konduramayan ben onun açısından düşünüp hak vermeye çalışıyordum. Oysaki üç beş ay değil yaa. Ben ona 3yıldan fazla emek verdim. Ailesi üç yılda kabullenebilirdi. Demek oğullarını tanıyolardı ve son kozlarını oynadılar. Yani kısaca gelmedi...
Askerde aylarca aramayan sormayan ailesini seçti. İzne geldiğinde tek lokma yemek yapmayan annesini seçti. Ben ne yapacağımı şaşırır bir hafta önceden başlardım telaşa. O hasta olduğunda nasıl oldun demeyen ailesini seçti. Ben telefon açık kalsın diyip sabaha kadar dua eder uyumazdım hiç. Ve o para istediğinde Tuğba n yollasın diyen, ona aldığım terliktir pijamadır monttur beğenince el koyup Tuğba n bidaha alır diyen ailesi muradına erdi. Sonuçta ne mi oldu. Bir hafta baygın gibi yataktan çıkmayıp ağladım, önce bronşit ardından zatürre oldum ve nikah günümüz olacak olan 19aralıkta yüz felci olarak uyandım. Hastane, tedavi, iğne ilaç kortizon... Kardeşim arayıp saymış sönmüş yedi ceddine. Aradı özür diledi yalvardı mesajlarına cevap vermedim. Ben şerefsizim korktum o an çaresiz kaldım herşeyi düzelteceğiz dedi. Gel de geleyim öl de öleyim. Üç beş gün böyle devam etti. Bir gün gel yazdım. Sadece "gel". Ve tık yok. İki gün geçti duramadım aradım. O tanıdığım benim için ölen adam başka biri olmuş. Gerçekten bi yabancı gibi. Büyülenmiş gibi. Yani aslında ben düşündüm de seni mutsuz ediyorum allah senden alsın bana versin ama benden uzak ol mutlu ol. Delirdimmmmm... Ulan nişan günü elimde alyanslar ortada bırakmadın mı beni, hastalandım yüz felci oldum ölürüm affet diyip yalvar madın mı, sen felç te olsan sırtımda taşırım kurban olurum demedin mi. Dedim ama gücüm yok. Ben adiyim şerefsizim.
En son bikaç gün sakinleşmek bekledim. İlaçlar ağır yüz felci acayip sıkıntılı bi durum ayrılık acısı yapılanlar...
Yine aradım 9ocak. Sen beni seviyo musun ulan? Evet çok. Özledin mi? Evet deli gibi. Gel o zaman Kapımda yat kalk ailemi beni inandır aşkına bak son şansın bu seviyorum seni dedim.
Cevap: ben iyi değilim bana bişey oluyo hergece sıçrayarak bağırarak uyanıyorum kabuslar görüyorum işe gitmek istemiyorum namaz kılmaya çalışıyorum olmuyo dedi.
Eee dedim adam, sonuççç?
En iyisi görüşmeyelim sen mutlu ol ben güçsüzüm yapamıyorum acizim falan filan. Eee ee yeter bi S.ktir git dedim.
Gitti... Sustu... Son sesini duyuşum oldu.
Facebook hesabında adım yazılıydı adının yanında kaldırmadı. Şifre aynı. Whatsaptan durumu değişmedi adımız yazılı. Koluna adımı dövme yaptırmıştı. Yaa arkadaşlar o bu değilde ben sanırım ölüyorum ya nefes alamıyorum. Böyle sabaha kadar da yazsam anlatmakla bitmez. Yani evlilik lafı olmasaydı biz ayrı ülkelerde bile yaşasak bir ömür aşık kalırdı bana biliyorum. Mükemmeldi herşey. Saygısı sevgisi ilgisi. Yok böyle bişey. Bir anda... Sırf iş ciddiye bindi diye çekip gitti. En son ağlayarak kapattım telefonu. O da çok ağladı. Ama tek fark ben halen her gece ağlıyorum. Kimseye anlatmıyorum. Olmaz diyenler haklı çıktı kahretsin. Çok özlüyorum. Yaa ben neden böyleyim. Arasın diye bekliyorum resmen. Ö(z) LÜYORUM... Bişeyler söyleyin, kızın bana, unut falan diyin lütfen. Nasıl bi acı bu inanamıyorum...

Peki bunlar olurken çocuğunuz nerde?

iyiki sizin gibi bir kadının çocuğu olmadım resmen midemi bulandırdınız. çocuğunuzun rızkını elin herifine yedirip burda medet umuyosun. sen bu kafayla akıllanmazsın. sen o erkek için çocuğundan bile vazgeçersin. sen ne erkek delisi bir kadınsın ya.
işte bu gibi bir yazıyı yorum demiycem, eleştiri de değil "midemi bulandiriyorsun eleştiri yorum değil hakarettir. "Bu gibi yazı yazanlar için açılmıştı geçenlerde konu..yorumlara dikkat edelim diye...Nermin 68 sen neden nefret dolusu. ? benm konum değil seni de tanımam ama bu hakareti yapma hakkın yok burası bir site ise klavye başına geçip aklına eseni yazamazsın Mune Mune Kazen Kazen yetkililer böyle insanların önüne set cekmeli. .Zira burası milyonların ziyaret ettigi sevdiği bir platform ve kazanç kapısı ise burdakilerin haklarını gözetmek de yetkililere düşer.

Tüm sülale beni aradı, bana sayıp söndürür annen baban hastayken senin yüzünden ölürken sen bi dul bi karı için aileni mi sileceksin şerefsiz dediler.İşte tam da bu cümleden sonra o adam sizin için bitmeliydi onca yapılan fedakarlığa rağmen sizin değerinizi bilmediyse ve hala başkalarının sözüyle hareket ediyorsa bu adamdan size hiçbir hayır gelmez Allah kurtarmış bence

insanlar hata yapabilir... kendinizi iyileştirmeye çalışın bu saaten sonra malesef denemekten iyi olmak için her çabayı göstermekten başka çareniz yok. bir süre sonra bu adam pişman olacaktır ona şüphem yok benim şayet anlattığınız kadarıyla kendiside sizi çok sevmiş. fakat bence bu saatten sonra bu kişiyi hayatınızdan çıkarmak sizin için daha hayırlı olacak. ayrıca burada da her yerde olduğu gibi çeşit çeşit insan var o yüzden her yorumu kendinizi demolize edecek kadar ciddiye almayın. insanlar sadece can sıkmak için de uğraşabiliyor bazen. kaldıki ben bu tür kişilerin böyle kolay yargılayan iğrendim midem bulandı türü kelimeler kullanan insanların empatiden yoksun olduğunu düşüüyorum. zaten bu kişilikteki insanlar vakti zamanı geldiğinde bir insanın yapmam dediği nice şeyi yapabileceği gerçeğini öğrenecektir. bence hayat herkese adaletli davranacak vakti gelince o gün geldiğinde de umarım kendileri daha dik durmayı başarabilir. zira yukarıdan düşmek daha çok can yakar ve bence asıl iğrenç olan kendini bu kadar hatasız yaratılmış görmek.

Belki acin çok taze ondan unutamiyosn.hersey zamnla olur.vardır bunda da bi Hayır. Aklına giriyorlar eminim.umitlendirmek istemiyorum ama vallah bak pişman olup gelecek ama biraz sabret ozaman daha plgunlasacan sağlıklı dusuneceksin.ama senin biraz sajinlesmeye kafanı toplamaya dağıtmaya ihtiyacın var kendine zman ayir..herseyi okurun akışına bırak bekle...sadece dua et ve sabret...Namazı kılsin hayırlısı olsn inş..birde o ama ailesinden uzak durmadı sürecek suz mümkün değil birlikte olamazsınz.huzurunuzda bozarlar. Onunda biraz ailesinden uzaklaşmaya ihtiyacı var.ama nerdeeeee.sabrin sonu selamettir..ferah kavuşacan ama kafan karışık olacak senin aklında bir şüphe olacak.iki dk falına baktim :-)
Gerçekten kahve falı baktırıyomuşum gibi hissettim kendimi :KK48: yüreğine sağlık canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Üç vakte kadar mı onu dememiştim. Şaka bir yana evet kafamı toplamaya ihtiyacım var. Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah...

Back