Aşk Acısı, Hazmedememek, KırgınLık, KızgınLık...

Canım çok teşekkürler. Çok şükür benim yüz felcim üçüncü haftanın sonunda tamamen geçti. Bu aşk kısmına gelince kim ne derse dedin herkes kendi yaşadığını kendi bilir. Çok gerçek çok büyük bişey yaşamıştım ben. Gerçekti. Samimiydi. Çok büyüktü. Herkes onun aşkına hayrandı. Ben kaç kez gitmek istedimse o yalvar yakar herşey çok güzel olacak bırakma beni diye yalvarırdı. Sabaha kadar konuşurduk. Gülerdik. İşte belki de bir rüyaydı ve uyandım. Ama özledim mi, hem de çok... Tekrar gelse affeder miyim bilmiyorum. Gelmesini istiyo muyum sanırım evet :/

Ne kadar sert yorumlar var yahu?
Anlattığınız kadarıyla sevgisinde sorun yok gibi. Ben farklı bir duruma değinmek istiyorum: büyü.
Büyü maalesef çok sık yaptırılıyor. Nice yuvalar yıkılmadı mı?
Sevgiliniz de söylemiş zaten. kabuslarla uyanması, namaz kılamaması falan hep büyü belirtileri.
Güvenilir bir hocaya gitseniz?

Hiç anladığım bir konu değil, sadece biryerde okumuştum Felak nas okunması gerektiğini. Elimden başka bişey gelmiyo ama keşke öyle olsa diyorum keşke öyle olsa da yaptıklarının bir mantığı olsa onu affedebilsem. Aşk ne kadar sıkıntılı bişey. Ben biliyorum kendimi. Hani öyle aman unuttum birini buldum diyecek biri değilim ben. Bu acı yıllarca belkide bir ömür benimle gidecek. Profiline bakmaktan bir hal oldum... Büyü yapıldıysa bile allah büyük inşallah çıkar ortaya

Valla karşılaşınca maalesef ki uzmanı oluyorsunuz. Nas Felak harici sağlam okumaların da yapılması gerekiyor. Kenardan köşeden inşallah geçer umuduyla geçmiyor. Bir an önce güvenilir bir hocadan yardım alın tavsiyem.
İnsanın iradesini ele geçiriyor. İstese de yaklaşamıyor. Zayıf karakterlilik değil bu bahsettikleriniz. Büyü yapılmış.

Siz ne saygisiz ne terbiyesiz insansiniz ya. Sen kimsin de kimin anneligini yargiliyosun iki tane mesajla? Bu hakki kendinizde nasil buluyosunuz bu hadsizlige ulasabilmek icin neler yapiyosunuz? Ayip ya ayip

Siz ne saygisiz ne terbiyesiz insansiniz ya. Sen kimsin de kimin anneligini yargiliyosun iki tane mesajla? Bu hakki kendinizde nasil buluyosunuz bu hadsizlige ulasabilmek icin neler yapiyosunuz? Ayip ya ayip
onu ayrı bi kulvarda incelemek lazım... Yıllarca yüz felci geçmemiş ve tedavi olan bir kadın bu. Ve sanırım acısını depreştirdim yoksa bu kadar düşmanca yazmazdı sanırım

Özel mesajla anlatır mısınız birazcık bilginiz varsa. Bu işi para karşılığı yapan hocalar sahtekar diyolar. Çünkü dinin duanın parası olmaz deniyo.ama cami hocası hariç hoca bilmem ki ben. Onlar da anlar mı ki

Bakın aşk acısı hepimiz çektik çekiyoruz. Ama sizin bir çocuğunuz var, sizi bu halde görmemeli o çocuk. Acı çekin tabi ama bence bunu o çocuğa yansıtmaya hakkınız yok.

Ben de söylediğiniz miktarda aşk acısı yaşadım. Tek başımayken oturdum ağladım öldüm bittim ana ailemi ziyarete gittiğimde çok mutlu numarası yaptım. Siz de numara yapmak, çocuğunuzun önünde mutlu ve güçlü görünnek zorundasınız. Kim olsa annesini yüzü felçten çarpılmış şekilde görse dehşete kapılır kaldı ki bu bir çocuk. Çocuğa acınızı mutsuzluğunuzu yansıtmamalısınız. Bu kadar kendinizi dağıtmaya, felç geçirecek kadar perişan olmaya hakkınız yok size ihtiyacı olan bir çocuk var. Aşk benim için de kutsal, ama çocuğunuzun yaşadığı dehşeti meşrulaştıracak kadar değil. Adam bence 5 para etmez ama tartıştığım konu bu değil. Kendinizi felç geçirecek kadar dağıtmamalıydınız.

Son düzenleme:
Canım benim. .
Sevgisine sahip çıkmamış. .
O onun ayıbı. .
Sen elinden geleni yaptın bu ilişkide. .
Artık o seni kaybetti. .
Üzülmeye değmez . .
Oğlunla mutlu bir hayat diliyorum. .

İlginç olacak ama bence annesi hocaya falan okutup kendi evine bağlamış olabilir bu çocuğu gelmek istiyor gelemiyor, namaz kılmaya çalışıyorum kılamıyorum demiş. O da farkında kendine bir şeyler olduğunu ama anlam veremiyor. Yoksa neden feysini değiştirmesin, durumunda sizin adınız falan olmazdı bence.

onu ayrı bi kulvarda incelemek lazım... Yıllarca yüz felci geçmemiş ve tedavi olan bir kadın bu. Ve sanırım acısını depreştirdim yoksa bu kadar düşmanca yazmazdı sanırım
Bu terbiyesizlik de degil bu bambaska bi sey ya. Kalbi kararmis pislikten, sinirlerim dayanmadi okurken. Allah onun cevresindeki insanlara peygamber sabri versin.
Konuya gelince o kadar derinden hissettim ki acinizi. Ben de saglam bi hoca bulmaniz kanisindayim. Denemekte fayda var,pek normal durmuyor

Lütfen tüm mesajları okuyarak yorum yapın. Lakin anlatmak istediğim şey ayrılınca oğlumun benden çok etkilendiği, ben o üzülmesin diye yanında hiç ağlamadım üzülmedim numarası yapa yapa geceleri hıçkırarak uyandım ve bir sabahta yüz felci olarak. Yoksa o kadar adi biri değilim oğlumun yanında devamlı bi adam için ağlayım. Ben onun babası için bile tek damla göz yaşı dökmedim. Acımı içimde yaşarım hep. Ama hastalık bu elimde olmayan bişey di. Şimdi iki aydır ağlıyorum zırlıyorum ama ne zaman akşama kadar oğlumla eğlenip gezip tozu alışveriş yapıp gece olup yatağıma yattığımda...

Hiç kötü insan yok herkes biraz iyi derdim ben. Ama kötü insan var sanırım. Büyüyle muska yla bunu yapan insan var mıdır yaa. Vardır belki. Vardır vardır. Ama ben ne yapacağım işte onu hiç bilmiyorum. Ayrı şehirlerde ayrı hayatlar yaşıyoruz artık.

şuna çok inanırım her şey dengi dengine bekar bir çocuk dul ve çocuklu bir eş adayı akıl almaz o işi aileniz eski topraktır bildikleri için yakın durmamışlar sonrasında ikna olmuşlar fakat hiç bir anne bekar bir erkek evladını çocuk sevgisini tatmamış babalık duygusuna erişmemiş bir erkek çocuğunu bu tür sorumluluk altına koymakta endişe duyar ve anlattığınız gibi engel olur bunda yapa bileceğiniz hiç bir şey yok kaderde bazen inanmak gerekir demek ki yazgınız da yokmuş kimse ayrıldım diye ölmez o kadar sevdiklerimizi kaybediyoruz ki insanlar evlatlarını eşlerini annelerini babalarını kardeşlerini en sevgililerini toprak altına veriyorlar üç gün ağlıyorlar şiddetli sonrası aralıklı oluyor o öldü diye kimse öllen için intihar edip hemen peşine ölmüyor bazen aşkları kişiler bağımlılık türü şeklinde yaşıyorlar yok o gitti öldüm nefes alamıyorum yaşayamam bir kendinize gelin her şey aşk değil sevdiklerinizi düşünün sizi sevenleri size ihtiyacı olanları bu ne biçim saplantı bu nasıl bir körlük bu nasıl bir bencillik siz evlatsınız ve her şeyden önemlisi bir annesiniz lütfen kendinize gelin bu denli
bir saplantıdan kurtulmayı başaramıyorsanız yardım alın sizi sevenler için

Çok var ama tabii böyle şeyler çok çalınmaz kulağımıza. Hikayenizi okurken çocuğum dengesiz tavırları seviyorum deyip geri adım atmaları gelmek isteyip gelememesi yani sana ulaşmaya çalışmasına rağmen ulaşamaması bunlara çıkıyor. Benim okuduğum dua kitabında bile var bağlama duası gibi bir şey çok şükür öyle şeylerden uzak oldum ama aklıma öyle geldi. Ailesi de anlattığınıza göre her şeyi yapabilecek insanlar bence.

Ben ne yapacağımı bi bulsam... Bilen anlatan biri bi yol gösterse. Ben de korkuyorum ama en azından emin olmak istiyorum. Allah yardım etsin her derdi olana...

O kadar büyük konuşuyorsunuz ki, inşallah ileride sizin daha fena hallerinizi okumayız burada... Yazık

Bir yıl uğraştım kaçtım olmaz git dengini bul dedim. Aşk meşk lazım değil bana dedim. Bir yıl savaştım. Sonrasında inandım güvendim. Bir haftada tav oldum demiyorum dikkat edin... Saplantı diyorsunuz... Daha benim bir iki ay öncesine kadar hayatımda olan insan için acı çekmem mi saplantı? Ev, eşyalar alındı dedim. O eve giremedim hiç. Tüm özel eşyalarımın yarısı orada. Kolay mı sizce bu kadar? Erkek kardeşim yalnız yaşıyordu ben evleneceğim diye annemler in yanına taşındı evini kiraya verdi. Şimdi o da bu evde. Oğlumun oda takımı o eve gidip yerleşti. Bizim hepimizin hayatı alt üst oldu. Takıntı mı... Saplantı mı... Hemen boşverin keyfime bakayım öyle mi. Peki.
Aaa bak hemen geçti. Sağolun çok anlayışlısınız gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…