Aşk Acısı, Hazmedememek, KırgınLık, KızgınLık...

ya konu sahibi kusura bakma asla yargılamıyorum ama konuyu ciddiyet kesilmiş şekilde okuyordum. sonra jigolo kelimesini görünce gece gece istemsiz bir gülme krizi geldi Allah iyiliğini versin emi:)

Gerçekten adana çok yüz vermişsiniz coookk fazla tepenuze çıkartıp simartmissinuz.kimse için bu kadar emek verilmez bence kocam dahi olsa bu kadar taviz vermek vermiyorum da sinirlarim var.çok muhabbet tez ayrılık getirir demişler gerçekten ergen hareketleri yapmışsınız sakiz gibi yapismissiniz.
Ama adam değilmiş o erkek bozuntusu.kimseye bu kadar değer vermeyin çok fedakarlık yapmayın.olgun bir anne siniz oğlunuz var güçlü olun buda size ders olsun o adamı OZLEMEYİN noluuuurrrt

yataktan cıkmayan ağlamaktan yüz felçi geçiren sen değilmiydin acaba mantıksız yorum evet doğru dedik bak bakalım nasıl mantıklı bir hayat yaşıyorsun ki yorumlar mantıksız geliyor

Yaa canım ben şimdi anlamadım ve merak ettim. Herşey tamam da bu adam ailesini alıp evinize gelipgelip babanın karşısına çıktılar mı yani. Ve sonra ne değişti ki. Yani orada mı öğrendiler senin ilk evliliğini. Bu insanları anlamak zor, bu kadar ölüp bitiyo ayağı yapmaktan da yorulmaz mı insan. Sonra sebepsiz çekip gitmek te nedir! Bi platform açmak lazım " yolu bir şerefsizden geçenler derneği " :)

Sonuç olarak herkesin hataları yaraları geçmişe dair hayal kırıklıkları var. Şu saldırgan arkadaşlar toplanın bişey diyeceğim. Tırnaklarınızı da hazırlayın.
BHatta tükürmek için de hazırolun...
Ben onu hala çok seviyorum. Çok özlüyorum. Çok acı çekiyorum. Ve ilişkide benim kadar çekilmez bi insan olamaz o beni üç yıl çekip sevgisi için savaş verdi ben de depresyonda olduğunu bildiğim için son kez onun için savaş vereceğim. Sonra olmasa da içim rahat hayatıma bakmayı deneyeceğim.

geçmiş olsun.Dul bir bayan olduğun için evlenmeye cesaret edememiştir.Toplum hoş karşılamaz diye korkmuştur...Geçen gün babama sordum.Oğlun 1 çocuklu dul kadınla evlense ne dersin diye...durdu, düşündü, evladımın mutluluğu herşeyden öte, ben kimseyi sevdiğinden ayıramam , kıyamam dedi...Onlar kıymışlar, mutluluğu umursamamışlar.Benim kv kaynımı düğün haftası ayırdı, kendisi kızın evine tek başına gidip her şeyi aldı geldi.Yalvardık yakardık, yine de bozdu.Neymiş kız onu dinlemezmiş.Sonra kaynım başkasıyla evlendi ve onu da ayırmaya kalktı.Babasına yolladı.Eşim ve ben gidip kızı alıp evine getirdik, elinden tuttuk, abilik ablalık yaptık....O da boşandı.Sonra dul bir kadınla evlendi...Evlenmek de ayrılmak da Allahın emridir, kaderdir.Kimse kimseyi yargılayamaz ki...

Asla tasvip etmiyorum.
Depresyondaki adam sahte hesapla eski sevgililerini yok efendim tanimadigi dudaklari buzulu kizlari eklemez, bos geyikler yapmaz.
Ve o kadar profesyonel ki sizi de engellemeyi unutmuyor.

Ugrunda savasilacak birini goremedim.

Asla tasvip etmiyorum.
Depresyondaki adam sahte hesapla eski sevgililerini yok efendim tanimadigi dudaklari buzulu kizlari eklemez, bos geyikler yapmaz.
Ve o kadar profesyonel ki sizi de engellemeyi unutmuyor.

Ugrunda savasilacak birini goremedim.
Peki depresyondaki adam bunları yapıp benim farkettin imi anlayınca dışarda olduğu halde ben defol git artık bak işine dediğimde yaa saçmalama şifrem al hesap adım diyip maili verdi gir bak hadi dedi anında girdim baktım yazışmaları kadınlarla olan boş geyikleri okudum. Ve sonra tutarsızlığını farkettim. Bileğinde adımı dövme yaptırmıştı onu gösterdi, cüzdanından resimlerimi odasında ikimizin resmini yani garip davranıyo ne gelebiliyor ne gidebiliyo ama tabiki herkesin kendi hayatı ben biraz daha emek vermeyi daha doğru buldum. Hayatıma birdaha Almayı düşünmek bile midemi bulandırıyor

aşk işte. kimse gerçekten aşkı tatmadan anlayamaz sizi. geçmişte bende
aşk yüzünden bir ayda onbeş kilo vermiştim. şimdi aşık olduğum o adamla evliyim şükür inşallah sizde benim gibi mutluluğu yakalarsınız. kafa dağıtmanız gerek. eğer çalışıyosanız haziran gibi beş yıldızlı otele tek başınıza gidip mükemmel bir tatil yapın. kimbilir hayatınızın aşkıyla orada tanışırsınız

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi adama :) hem ben de aşık oldum sürü dün darısı başına diyosun hem hayatının aşkını tatilde bulursun diyosun. Şuan ki psikolojiyle bana sorsan o olsun başka adam istemem derim. Evet darısı başımıza hayırlısıysa inşallah )

haha :)) bana ailesine söylediğini söylemişti. ama adamların haberi yokmuş gibi davrandılar. muhtemelen onlara ayrı bize ayrı konuştu bilemiyorum

Tüm iyi niyetimle söylüyorum yapmayın. Kendinizi hiçe saymayın bu kadar.

"Gel" demişsiniz gelmemiş işte, o kadar basit aslında be ablacım.

Boş yere umut etmeye devam edip işkencenizin süresini uzatmayın. Kabullenin. Lütfen yapmayın.

Canım benim öyle içten ve temiz bi uyarıda bulundun ki sağol. Bunu bende biliyorum aslında ve lanet olsun ki çok haklısın bunu da biliyorummm :/

unutman için diyorum tatlım. evet aşıksın ama o adamdan pek hayır gelmez yani. bu konuyu çocuğunla bağdaştırdılar ya ondan demiştim. bu arada cevaplarıda okudum sen ne zaman güçlü olsan bu adam peşinden koşuyo. ama ayrı bir profil açmış sizi engellemiş. size şifrenizi versede bunun hiçbir açıklaması yok. unutmak zaman alır ama zorda olsa unutursun. çok acı çekersin ölürsün bitersin bazen yaşadığının bile farkına varamazsın ama sonunda unutursun. yeterki onunla iletişimini kes canım.

biz ne desek boş canım ama bi evladını kaybetmiş saglıgını kaybetmiş hevesleri kursagında kalan bir arkadsın olarak diyebilirim ki hepsi geçiyor ilk günkü kadar acıtmıyor önüne bak bence boşver

ve çocuguna sarıl adam ş...sizmiş zaten boşver

biliyorum unut demek çok zor ama mecburen unutmak zorundasın tatlım. o sana ne yaparsa yapsın sevmekten vazgeçemezsin. ama artık bir nokta konmalı. ama adamdan nefret ettim. sen onu unutmaya meyilli olduğun anda hemen karşına çıkıyo. seni kandırıyo aşık gibi duruyo. ama gel dediğinde tık yok. bu adamın tek derdi maddi manevi her yönüyle senden faydalanmak canım. kendine biraz zaman ver unutursun

çok üzgünüm o adam sizi hiç sevmemiş ki..gerçek sevgi sizi aşktan uçurun prensesler gibi hissettiren sürprizlere boğan vs bişey değildir, bu kadar gürültülü bişey değildir gerçek sevgi. o olsa olsa tutkudur. siz tutku ve heyecanı yaşamışsınız.oysa gerçek sevgi dilsizdir, koruyup kollayıcıdır, arkasında durmaktır, sahiplenmektir sonuna kadar. o adam sizi resmen ortada bırakmış. ben seven bir adam göremedim.

kendinize değer verin. yolunuza bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…