Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kutusunda emzik(0-6 ay) 6-12 ay emzik zinciri emzik kutusu mustela çatlak önleyici sebamed pişik kremi yenidoğan ıslak mendil dij.ateş ölçer banyo sungeri , alıstırma bardağı biberon temizleme fırçası..
Eki Görüntüle 1637409
Eki Görüntüle 1637413
Bunlar var chicco kutu hiç kullanılmadı zaten kutusu falan yok böyle satılıyor.emzik zincirleride kullanılmadı.çünkü benimki emzik emmiyor.:) zincir heimness 40 TL mağaza fiyatı .chicco kutuda mağazada 40 TL.birde bebedorun zinciri var yanında.hepsi 25 olur sana.
Cnm o emzik kutusu.yedek emzik konuluyor içine,yada zincir kullanmıyorsan.bu üç ürünü mağazadan 90 TL ye alırsın.15 çok az.umarım aradığını bulursun tatlım byMrb üstteki banyo süngeri mi bu ucu 15 olursa almak isterim
Canım ben gorebılır mıyım bıberonu hedıye olabılcek durumda mı acebAcanım bende chicco sıfır step up biberonlar var 2 ve 3 numarası var elimde. 20 şer lira. aventin ikili emziğinide mavi renkte de var. oda 20 lira sıfır.
bişde bu nanyo süngeri var elimde. biberonları alırsan sngeride hediye veririm
msj attımcok pahalı geldı urunler ben std uygun bıseyler ıstıyorum ..tesk ederım..
anm foto yukşedmCanım ben gorebılır mıyım bıberonu hedıye olabılcek durumda mı acebA
Model nedır ınt bakayım CNm KC mlCnm biberonlar bnşar
Model nedır ınt bakayım CNm KC ml