- 1 Kasım 2019
- 6.156
- 22.478
Ben de Dr Rengin Börekçi ne derse onu yapmaya çalışıyorum.CanTorun duymasin
bende her sey serbest,
ama tabi ki de kontrollu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de Dr Rengin Börekçi ne derse onu yapmaya çalışıyorum.CanTorun duymasin
bende her sey serbest,
ama tabi ki de kontrollu.
Bugünü de pas geçmedim, yürüdüm.
SüperGünün sporu:
50 dk kadar yürüyüş
40 dk reformer pilates
Dün yürüyüşe ara vermek sanki iyi gelmiş.
Merhabalar...Cantorun merhaba sabah erken kalkıp dışarıda yürümeyi çok istiyorum bi motive olup başlasam şahane olacak .Eskiden sabah beşte kalkıp bir saat yürürdüm akşamda işten gelince bir saat öyle. 5 ayda 20 kilo vermiştim ne güzel
Tebrik ederim, harikasın.başlangıç kilom 68.5
pazartesi : 65.6
sayfaya çok düzenli giremiyorum ama devam ediyorum
Ne güzel! Daim olsun, şifa olsun...Merhabalar tebrik ediyorum isteyince oluyor ben de 30 Kasım'da basliyorum nasipse şekersiz beslenmeye
ayy çok teşekkür ederim çalıştığım için zor oluyor ama 18:00 dan sonra yemeği kesiyorum.akşam yemeğinde kesinlikle ekmek yemiyorum.porsiyon konrollü oluyor.Tebrik ederim, harikasın.
Zamanın olduğunda beslenme de ve genel hayat tarzında yaptığın değişiklikleri de yazabilirsin, herkese motivasyon kaynağı olursun.
Detoks suyu derken?ayy çok teşekkür ederim çalıştığım için zor oluyor ama 18:00 dan sonra yemeği kesiyorum.akşam yemeğinde kesinlikle ekmek yemiyorum.porsiyon konrollü oluyor.
günlük ilerliyorum.eğer hafif şişlik hissediyorsam kahvaltıyı yapmıyorum.direk if gibi oluyor öğle arası protein ağırlıklı bir beslenme yapıyorum.haftada iki defada tek öğün denemem oldu.gayet iyiydi.kahve ve çayım sınırsız.haftada birde detoks suyu içiyorum haftada 3e çıkarmak istiyorum
3 kilo gitmiş Harikabaşlangıç kilom 68.5
pazartesi : 65.6
sayfaya çok düzenli giremiyorum ama devam ediyorum
Azimlisin maşallah yürüyüşü bırakmak yokDeli Halil Ağa sakinlesince, 50 dk kadar yürüyüşümü yapıp geldim.
21.00'a kadar su içmeye devam.
Uyku kalitesi için o saatten sonra sıvı alımını kesiyorum.
Böreğin icinden biraz ayırdım, yarın ilk öğünde üzerine yumurta kırar yerim.
Sağlığıma yatırım..Azimlisin maşallah yürüyüşü bırakmak yok