Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Anladım canım bende haftaya hafta içi düşünüyorum Allahın izniyle artık merak edıyo ınsan🙊

Anladım bebişim geç olmazmı kii

Bebegım anlamadım ben 99 düşük bi değer değil ki içini ferah tutt Rabbimin izniyle yiyecek nasibi barsa tutunur sımsıkı sana inşallaj yarın doktora git hem bizede haber ver 😍😘🙏

Canımm ben gecen hafta cuma günü verdim 10 bucuga kadar alıyolardı Ve haftasonu laboratuvarlarda calısmadıgı için pazartesi sonuçlandı e nabızada pazartesi sabahı düştü sonucu ogrenıp gitmiştim eşim de dün verdi mesela bugun sabah çıktı. Keske sende cumaya kalmasaydın benım ıcınde bekleyiş zor olmustu yarın tam bır hafta olacak zaman su gibi🙈🙈🤩
Hiç bilmiyordum bilsem kalır mıydım 😂😂peki pazartesi sabah kaç gibi düştü acaba ona göre pazartesi ne mi randevu alsam saliya mi

Normalde sonuçları aldık. Diğer kan sonuçları görünüyor ama faktör II ve faktör VL için sonucu yazmamışlar. Sadece o testlerin yapıldığı görünüyor
Doktora ne zaman gideceksin sonucu sormaya canım? İnşallah hiç bir sorun yoktur

Anladım canım bende haftaya hafta içi düşünüyorum Allahın izniyle artık merak edıyo ınsan🙊

Anladım bebişim geç olmazmı kii

Bebegım anlamadım ben 99 düşük bi değer değil ki içini ferah tutt Rabbimin izniyle yiyecek nasibi barsa tutunur sımsıkı sana inşallaj yarın doktora git hem bizede haber ver 😍😘🙏

Canımm ben gecen hafta cuma günü verdim 10 bucuga kadar alıyolardı Ve haftasonu laboratuvarlarda calısmadıgı için pazartesi sonuçlandı e nabızada pazartesi sabahı düştü sonucu ogrenıp gitmiştim eşim de dün verdi mesela bugun sabah çıktı. Keske sende cumaya kalmasaydın benım ıcınde bekleyiş zor olmustu yarın tam bır hafta olacak zaman su gibi🙈🙈🤩
Kuzum değer düşük değil ama ilaç bile vermedi Pts gel dedi kanama alanı var belki de düşecek dedi. Pts yeterli artış gormezsek kimyasal olabilir

Hiç bilmiyordum bilsem kalır mıydım 😂😂peki pazartesi sabah kaç gibi düştü acaba ona göre pazartesi ne mi randevu alsam saliya mi
Valla o an bende bilmiyodum ama bence gt yapp pztyi bekleme pzt sonuc duser dusmez buraya atmıstım dur saatine bakayım😂😂🙊
Kuzum değer düşük değil ama ilaç bile vermedi Pts gel dedi kanama alanı var belki de düşecek dedi. Pts yeterli artış gormezsek kimyasal olabilir
Anladım canım bencede baska bır doktor görsün Allahhn ıznıyle kötüyü düşünme senn insanız hassas dönemdeyız cok cabuk düşüyoruz ama sen içini ferah tut ınsallah bebişi sağlıkla gelişsin büyüsün seninle olsun canım🥰🌸🙏

Kızlarrrrr beni niye görmüyorsunuz 🤣kadınlar kulübü uygulamasını kullananlar nasıl indirdiniz ben bulamıyorum
Valla benim sayfam 7/24 arka pencerede açık, uygulama indirmediğim ve bu işlerden çok anlamadığım için bilenler cevaplasın diye, sessizim, laf kalabalığı yapmayayım dedim 🤣

X