- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.101
Diğer gün çıkar bence. Ya da akşamKizlaaarr ben yarın sağlık ocağında kan verecem ne zaman çıkar sizce öğleden önce kan alıyoruz öğleden önce gel dediler @fnd_50Papatyamaviss T TASUU @pozitifbiri bebekheyecani @imagination forever
Üzülmedim ümitlenmemiştim zaten hayırlısı olsunBelkide test hatalıydı canım kanda çıkmadıkça güvenmesonra insan çok üzülüyor
Sende olmasan bunkar gecıyor gıdıyo
Çok ılgınc ya sen sonrasında bıraktın mı ovulasyonuCanım yumurtlamadan sonra ateş çizginin altına düşse bişey olur mu benim 3 gün çizginin altındaPapatyamaviss
Evet bıraktım pik ve çatlamayı görünceÇok ılgınc ya sen sonrasında bıraktın mı ovulasyonu
Canım beni de ekler misin sat 23 kasım bat 26 aralık ama progesteron kullandığım için gecikme nasıl olur bilmiyorum inşallah hiç gelmez bu ay o beklenen adet aminnSende olmasan bunkar gecıyor gıdıyo
Canım ben rutin kan vermiştim bir ay önce akşama e nabıza düşmüştü.Kizlaaarr ben yarın sağlık ocağında kan verecem ne zaman çıkar sizce öğleden önce kan alıyoruz öğleden önce gel dediler @fnd_50Papatyamaviss T TASUU @pozitifbiri bebekheyecani @imagination forever
Topik bizim topik tavuklarımıza sahip çıkalımSende olmasan bunkar gecıyor gıdıyo
Canım senin bat ne zamandı, adet gelmedikçe umut hep vardırBu şekilde görmüştüm zaten net değildi
27 Aralık bat bu saatten sonra pozitife dönmez nasip değilmiş önümüzde ki maçlara bakacağız artıkCanım senin bat ne zamandı, adet gelmedikçe umut hep vardır
Canım ben 2 gün kala pozitif gördüm. 6 gün kala erken gebelik yaptım hiç g lge bile çıkmadı. Daha 5 gün var diyorsun gün doğmadan neler doğar27 Aralık bat bu saatten sonra pozitife dönmez nasip değilmiş önümüzde ki maçlara bakacağız artık
Anladım canım bende haftaya hafta içi düşünüyorum Allahın izniyle artık merak edıyo ınsanBen bugün sağlık ocağına gittim canım biz adres değiştirdik dediler kaydınızı buraya alalım dilekçe doldurdum kanı sabah gelip verin dediler sizin için sıkıntı olmasin pazartesi de hastaneye gidicez gülüm
Anladım bebişim geç olmazmı kiiekimm24 aksi bir durum olmazsa 6. Veya 7. Haftada gideriz canım
Bebegım anlamadım ben 99 düşük bi değer değil ki içini ferah tutt Rabbimin izniyle yiyecek nasibi barsa tutunur sımsıkı sana inşallaj yarın doktora git hem bizede haber verYaa üzüldüm şimdi beta HCG sonucum çıkmış baktım az önce 99 yazıyor muhtemelen pazartesi tekrar yaptiracak kan tahlili.Teşekkür ederim
Canımm ben gecen hafta cuma günü verdim 10 bucuga kadar alıyolardı Ve haftasonu laboratuvarlarda calısmadıgı için pazartesi sonuçlandı e nabızada pazartesi sabahı düştü sonucu ogrenıp gitmiştim eşim de dün verdi mesela bugun sabah çıktı. Keske sende cumaya kalmasaydın benım ıcınde bekleyiş zor olmustu yarın tam bır hafta olacak zaman su gibiKizlaaarr ben yarın sağlık ocağında kan verecem ne zaman çıkar sizce öğleden önce kan alıyoruz öğleden önce gel dediler @fnd_50Papatyamaviss T TASUU @pozitifbiri bebekheyecani @imagination forever
Canım ben 2 gün kala pozitif gördüm. 6 gün kala erken gebelik yaptım hiç g lge bile çıkmadı. Daha 5 gün var diyorsun gün doğmadan neler doğar
Canım bugün yumurtlama sonrasın10. Gün mü o zaman hala erken sayılmaz mı ya27 Aralık bat bu saatten sonra pozitife dönmez nasip değilmiş önümüzde ki maçlara bakacağız artık
Kuzum benjm idrar testim pozitif çıktı bugün öğleden sonra gittim işte yarın sabah gel dedilerCnm bnım de sat 27 kasım
Bn bugun kan verdim biliyorsun 4.18 çıktı
Ama geç yumurtluyorum
Bnce kan ver yarına çıkar senin
İnşallah canım benimBizim sat aynı 27 kasım
Bnde p. Tesi sabah kan vercem
Bakalım inşallah seninde pozitif çıkar
Tokuştururuz sonuçları
Kızlarrrrr beni niye görmüyorsunuzKızlar ben uygulamayı bulamıyorum playstora da çıkmıyor acaba yurt dışındamı kullanılmıyor
Akşam çıkarsa müthiş olur peki halk sagligine daha erken dusuyor diyorlar acaba oraya ne zaman düşerDiğer gün çıkar bence. Ya da akşam