- 16 Kasım 2022
- 496
- 1.227
- 26
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.861
Cuma günü kan için yine aynı sağlık ocağına mı veriyim kadın doğum aciline veya polikliniğine mi gidiyim senceHayır canım sen o ebeyi boşver her düşük değer kimyasal olsaydı ooo yani
Kuzum tabi ben dedim sana sen adet olmadın kuzum..ama inan bana aksine çok güzelki kan geldi..çook güzel temizleniceksin..he birde fazla gele bilir hiç korkma..senin dediğin lekelenmeler aslında iyi diğil kürtajdan sonra canım..moralini yükset tut..Niqu galiba sen haklıymışsın 2 gündür adetim bitmişti tertemizdim hatta ovülasyon testine başlamışkım şimdi tuvalete gittim ne göreyim bildiğin baya kan gelmiş devamı gelecekmi acaba ve ne kadar sürecek çok merak ediyorum aşırı moralim bozuldu modum düştü ya
Gerçekten mi benim geçen ay 14 ile kimyasal oldu hep düşük çıkıyo bu da kimyasal olacak diye çok moralim bozuldu telefonu kapattığımdan beri ağlıyorum
Modun düşmesin bak demek ki yumurta geliştirmişinNiqu galiba sen haklıymışsın 2 gündür adetim bitmişti tertemizdim hatta ovülasyon testine başlamışkım şimdi tuvalete gittim ne göreyim bildiğin baya kan gelmiş devamı gelecekmi acaba ve ne kadar sürecek çok merak ediyorum aşırı moralim bozuldu modum düştü ya
Ovulasyon takip etmiyorum ama akıntım 1 hafta geç başlamıştı eğer öyleyse dediğin gibi ama çok düşük olmasına çok üzüldümCanım sen yumurtlama tarihinden emin değildin dimi belki de tam tarihine uygun gidiyor boşuna takılıp üzülüyorsun
Canım şöyle hep aynı yer aynı saatte vermen gerekiyor cuma yine sağlık ocağında vermen sorun olmayacaksa orda ver ama sorun olur diyorsan kendine bi yer belirle ordan alacağın ilk sonucu kabul et ve bi sonraki kontrolüde orda yapCuma günü kan için yine aynı sağlık ocağına mı veriyim kadın doğum aciline veya polikliniğine mi gidiyim sence
Akıntın bir hafta geç olduysa zaten bat günün yarın demektir o zaman bu sonuç gayet normal benceOvulasyon takip etmiyorum ama akıntım 1 hafta geç başlamıştı eğer öyleyse dediğin gibi ama çok düşük olmasına çok üzüldüm
Tamam Allah razı olsun cuma günü kadın doğum polikliniğine randevu alıp kan vermem daha doğru mu olur sence yoksa acile veya yine sağlık ocağına mı gitmeliyimCanım her seferinde aynı şey olacak diye şartlama kendini. Ebe de ne kadar tuhaf bir de ebe olacak ya çok sinirlendim şu an. İnan gözünden düşen tek damla yaşa değmez şu an bu söyledikleri. Bana güven bak bu kdr insan aynı şeyi söylüyor.
Ay valla çok modum düştü ya ben akıntı geldi sandım meğersem adet geliyormuşKuzum tabi ben dedim sana sen adet olmadın kuzum..ama inan bana aksine çok güzelki kan geldi..çook güzel temizleniceksin..he birde fazla gele bilir hiç korkma..senin dediğin lekelenmeler aslında iyi diğil kürtajdan sonra canım..moralini yükset tut..
Yok canım ya kürtajdan sonra ilk adetimi gördüm bitti sanıyordum meğer asıl şimdi oluyormuşumModun düşmesin bak demek ki yumurta geliştirmişin
Kuzum üzülme bak ben adetimden 3 gün önce kanda 509 çıktığını gören biriyim..ama ne oldu?sonuç gelişmedi kürtaj oldum.Önemli o diğilki sonuç hamilesin ve 2 gün sonra yine kan verOvulasyon takip etmiyorum ama akıntım 1 hafta geç başlamıştı eğer öyleyse dediğin gibi ama çok düşük olmasına çok üzüldüm
Ben senin yerinde olsam özelin aciline gider kan verirdim beta baktırıcam derdim zaten 50 tl felan 2 kere kan verirsin 100 tl ödersin hemde hep aynı laboratuvar aynı saat olur riski olmazTamam Allah razı olsun cuma günü kadın doğum polikliniğine randevu alıp kan vermem daha doğru mu olur sence yoksa acile veya yine sağlık ocağına mı gitmeliyim
Üzülme canım..aksine valla şükür et..sen adet olmadınki..normalde olmalısınAy valla çok modum düştü ya ben akıntı geldi sandım meğersem adet geliyormuş
İşte sen adet gördüğünü zannederken vücudun yumurta üretti çatlattı ve rahimden atıyor yani sağlıklı rahimle yoluna devam ediyorsunYok canım ya kürtajdan sonra ilk adetimi gördüm bitti sanıyordum meğer asıl şimdi oluyormuşum
Vardır bi hayır kuzum doğru diyorsun yaÜzülme canım..aksine valla şükür et..sen adet olmadınki..normalde olmalısın
Neyse kabullendim artık napayım bari hakkını vererek bi adet olayım da 5-6 günde bitsin gitsin bari uzamasın boş yereİşte sen adet gördüğünü zannederken vücudun yumurta üretti çatlattı ve rahimden atıyor yani sağlıklı rahimle yoluna devam ediyorsun