Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kuzum tabi ben dedim sana sen adet olmadın kuzum..ama inan bana aksine çok güzelki kan geldi..çook güzel temizleniceksin..he birde fazla gele bilir hiç korkma..senin dediğin lekelenmeler aslında iyi diğil kürtajdan sonra canım..moralini yükset tut..

Canım her seferinde aynı şey olacak diye şartlama kendini. Ebe de ne kadar tuhaf bir de ebe olacak ya çok sinirlendim şu an. İnan gözünden düşen tek damla yaşa değmez şu an bu söyledikleri. Bana güven bak bu kdr insan aynı şeyi söylüyor.
Gerçekten mi benim geçen ay 14 ile kimyasal oldu hep düşük çıkıyo bu da kimyasal olacak diye çok moralim bozuldu telefonu kapattığımdan beri ağlıyorum

Modun düşmesin bak demek ki yumurta geliştirmişin

Cuma günü kan için yine aynı sağlık ocağına mı veriyim kadın doğum aciline veya polikliniğine mi gidiyim sence
Canım şöyle hep aynı yer aynı saatte vermen gerekiyor cuma yine sağlık ocağında vermen sorun olmayacaksa orda ver ama sorun olur diyorsan kendine bi yer belirle ordan alacağın ilk sonucu kabul et ve bi sonraki kontrolüde orda yap

Tamam Allah razı olsun cuma günü kadın doğum polikliniğine randevu alıp kan vermem daha doğru mu olur sence yoksa acile veya yine sağlık ocağına mı gitmeliyim

Ay valla çok modum düştü ya ben akıntı geldi sandım meğersem adet geliyormuş

Ateşten anlayanlara bir sorum var kızlar
Bu ortaya çizgi atıyor ya yumurtlama oldu diyor hani o çizgiyi atıyorum 13. güne çizdiyse 13. gün mü çatlama oldu demek yani o günü değerlendirilirse yumurta tüpte yakalanabilir mi
Yoksa çatlama bitti yumurta döllendi ya da döllenmedi 12 -24 saat ömrü neyse o süreç bitti artık 13. günle birlikte luteal faz başladı demek mi

Eğer ikinci dediğimse ki başka yerlerden okuduğumda luteal faz başlangıcında ateş yüksek seyreder diyor yani çatlama olayı bittikten sonra diyor , Eğer böyleyse ateş takibiyle yumurtlamayı yakalayamıyoruz iş işten geçtikten sonra anlıyoruz çatlama gününü
Ama bi kaç ay takiple ortalama zamanını kişiye öğretmiş oluyor en azından di mi
He bir de gebelik varsa kapak çizgisinin altına bariz bir inme olmuyor
Kendim sordum kendim cevapladım gibi ama doğru mu anlamışım acaba

Ovulasyon takip etmiyorum ama akıntım 1 hafta geç başlamıştı eğer öyleyse dediğin gibi ama çok düşük olmasına çok üzüldüm
Kuzum üzülme bak ben adetimden 3 gün önce kanda 509 çıktığını gören biriyim..ama ne oldu?sonuç gelişmedi kürtaj oldum.Önemli o diğilki sonuç hamilesin ve 2 gün sonra yine kan ver

Tamam Allah razı olsun cuma günü kadın doğum polikliniğine randevu alıp kan vermem daha doğru mu olur sence yoksa acile veya yine sağlık ocağına mı gitmeliyim
Ben senin yerinde olsam özelin aciline gider kan verirdim beta baktırıcam derdim zaten 50 tl felan 2 kere kan verirsin 100 tl ödersin hemde hep aynı laboratuvar aynı saat olur riski olmaz

Üzülme canım..aksine valla şükür et..sen adet olmadınki..normalde olmalısın
Vardır bi hayır kuzum doğru diyorsun ya
İşte sen adet gördüğünü zannederken vücudun yumurta üretti çatlattı ve rahimden atıyor yani sağlıklı rahimle yoluna devam ediyorsun
Neyse kabullendim artık napayım bari hakkını vererek bi adet olayım da 5-6 günde bitsin gitsin bari uzamasın boş yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…