Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

SU İÇMEYİ İHMAL EDİYORUM MALESEFFFF ... dunden berı 1 ltr su ıcmısım ısyerındekı masamda evde zaten ıcmıyorum nerdeyse bır bardak ancca .. bugun iki litre içmeye kendme soz verdim yarım litre içtim saaat bu olmus :KK70: ay ne bıleyım ben yapmasammı bıle dıyorum da işte korku var :KK70:
Sen benim su mataramı görsen benimki diyor ki aşkım kendine bidon almışsın 😂😂😂😂😂😂 su içmeyi çok severim gelir gider içerim. İç kuzum iç çok faydalı ihmal etme

Niqu Niqu galiba sen haklıymışsın 2 gündür adetim bitmişti tertemizdim hatta ovülasyon testine başlamışkım şimdi tuvalete gittim ne göreyim bildiğin baya kan gelmiş devamı gelecekmi acaba ve ne kadar sürecek çok merak ediyorum 😔 aşırı moralim bozuldu modum düştü ya

Ben diğer hamileliğimde de çok belirtim olmadı canım belirti olmadan da hamile olma ihtimalimiz var❤️
Bende gebeliğimde hiç belirti yaşamadım ve hiç test yapmadan doktorun dediği tarihte kan verdim. Test yapmak aklıma bile gelmedi o kadar gebelikten bihaberdim 😂ah ne güzel günlermiş 😂 kan sonucum 47 çıkınca e yani ne demek dedim hamilesin dedi😂 ama kesin sonucu kalp atışını duyunca söyledi

X