- 2 Aralık 2022
- 118
- 74
- 19
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.821
Hsg de mi yoksa aşılama da mı ayrıca aşılama ile çatlatma iğnesi farklı şeyler dimiBen tamamen 10 sn falan ilaç verilirken şiddetli sancı çektim bida hiçbir şekilde olmadı ağrı sızı ama ordan kalkıp eve gelince psikolojik men lavaboya bile gidemedim acıcak yine diye o günün gece yarısı dışa anca girdim korktum ama hiç acı yoktu bide benden bir gün sonra baş parmak büyüklüğünde siyah bi parça düştü
Kızlar sağlık ocağından aradılar beta 23 çıkmış ebe çok umutlu konuşmadı kimyasal olabilirmiş yine
Henüz aşılama tedavisine başlamadım canım geçen ayın 14 nde hsg çekildim onu söyledimHsg de mi yoksa aşılama da mı ayrıca aşılama ile çatlatma iğnesi farklı şeyler dimi
Oooo gayet belliYarın sabah test yapacak olan ben dayanamayıp test yaptıEki Görüntüle 3173023
Çok moralim bozuldu 10 gün sonra tekrar bakalım dedi ben 2 günde bir bakılması daha sağlıklı değil mi dedim tamam cuma yine gel bi bakalım haftaya kadın doğuma gitmen lazım dediSen o ebeyi boşver :) Bikaç güne yeniden ver
evet yoğunlarmış.yetişir inşallah yumurtlamaya kadar1 aralıkta sipariş verdm ama daha gelmedi biraz yoğunlar sanırm
Kuzum 10 gün diğilÇok moralim bozuldu 10 gün sonra tekrar bakalım dedi ben 2 günde bir bakılması daha sağlıklı değil mi dedim tamam cuma yine gel bi bakalım haftaya kadın doğuma gitmen lazım dedi
Çok moralim bozuldu 10 gün sonra tekrar bakalım dedi ben 2 günde bir bakılması daha sağlıklı değil mi dedim tamam cuma yine gel bi bakalım haftaya kadın doğuma gitmen lazım dedi
YA HAYIRLI OLSUN ASKISIIII :)))
benim 2 ay önce 26 çıkmıştı doktor yüksek stresten kaynaklı olabilir dikkat et gebeliğe de engel olabilir demişti ama şu an çok şükür hamileyim. onun için hemen moral bozmamak lazımeğer incir çok yiyorsan o da yükseltiyomuş bilgin olsun
Bende hsg çektim çekilirken çok ağrıdı hatta yarısında beni salın diye bağırdım ama sonradan ağrı olmadı şöyleki bazılarının tüpü kapalıysa şırınga ile açmaya çalıştıkları için ağrı olabiliyormuşHenüz aşılama tedavisine başlamadım canım geçen ayın 14 nde hsg çekildim onu söyledim
canım hayırlı uğurlu olsun :)Eki Görüntüle 3172986
KIZLAR BEN DAYANAMADIM YAPTIIIM
KESE GÖRMEK İÇİN HATTA BELKİ BEBEK MUKEMMEL TARIH BENCE :)Papatyamaviss pozitifbiri bir daha kan ne zaman veriyim , dotora randevu en yakın 20 aralık vardı o tarihe aldım
Hsg konusunda bişey diyemicem canim ben hissetmedim ama sonrasında ağrım sızım oldu. Aşılama zor degil amaBen tamamen 10 sn falan ilaç verilirken şiddetli sancı çektim bida hiçbir şekilde olmadı ağrı sızı ama ordan kalkıp eve gelince psikolojik men lavaboya bile gidemedim acıcak yine diye o günün gece yarısı dışa anca girdim korktum ama hiç acı yoktu bide benden bir gün sonra baş parmak büyüklüğünde siyah bi parça düştü
kuzum değer düşük olabilir evet ama sonucta onemlı olan duzenlı artısÇok moralim bozuldu 10 gün sonra tekrar bakalım dedi ben 2 günde bir bakılması daha sağlıklı değil mi dedim tamam cuma yine gel bi bakalım haftaya kadın doğuma gitmen lazım dedi
Tam bilgim yok yumurtlamayı kötü etkileyeceğini sanmıyorum sonuçta vücudu arındırıyor ama sormak gerekirCanım bende eşimle beraber yaptırmayı düşünüyorum ama yumurtlamama zarar verir mi bilmiyorum
Klasik gelinini kıskanan oğlunu hala doğuramamış kaynanakan verdik eşimle yarım saat önce kaynanama da uğradık testi gösterdim hiç sevinmedi kadın sinirlerim bozuldu
Çok sağol aşkım darısı sana ve bekleyen herkese inşallahcanım hayırlı uğurlu olsun :)