- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.677
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.901
Kaset testini de söyle canım bakalım doktorun nasıl değerlendirecekBugün gecikmenin 4 günü cnm
KUZUM kımyasal o zaman muhtemelenn benımde 5 gun gecıkmeden sonra dustu cok sılıktı ıyıce sılınmıstı senınde dustu muhtemelen betaBugün gecikmenin 4 günü cnm
Canım öncelikle kendini üzme git özele var kanını saglık ocagında yapılan testler genelde daha düşük çıkıyor mesela benim saglık ocagında 600 çıkmıştı hastanede 1000 arada o kadar oynuyor yani denedim canım
Mesela bir örnek daha verim hastanede 1500 çıktı arkasına gelip saglık ocagında verdim 1000 çıktıCanım öncelikle kendini üzme git özele var kanını saglık ocagında yapılan testler genelde daha düşük çıkıyor mesela benim saglık ocagında 600 çıkmıştı hastanede 1000 arada o kadar oynuyor yani denedim canım
Allah Allah ciddi misin sağlık ocağındaki kanları devlet hastanesine gönderiyolarmış aslında şuan çok şaşırdımCanım öncelikle kendini üzme git özele var kanını saglık ocagında yapılan testler genelde daha düşük çıkıyor mesela benim saglık ocagında 600 çıkmıştı hastanede 1000 arada o kadar oynuyor yani denedim canım
Aynen öyle canım banada diyen olmuştu saglık ocagındakiler daha düşğk çıkıyor diye bende bilerek denedim böyle çıktı işteAllah Allah ciddi misin sağlık ocağındaki kanları devlet hastanesine gönderiyolarmış aslında şuan çok şaşırdım
Çok teşekkür ederim söylediğin için bi dahakine hastaneye gideceğim kafamda netleşti Allah razı olsunAynen öyle canım banada diyen olmuştu saglık ocagındakiler daha düşğk çıkıyor diye bende bilerek denedim böyle çıktı işte
Ya vallaha ben hiç bişey anlamadım kendimden Normal de 3 gün yoğun bir adetim olur 6. Gün sadece leke olur ve biterdi. Bu adetimde 3 gün normalinden azdı 4. Ve 5. Gün lekeydi ve bitmişti tamamen şimdi o gelen kandan sonra yine kesildiBende 33 günde ilk adetim oldu ve 7 gün sürdü canım..ama sende farklı ola bilir..benim normalde adetim tam 7 günümde temizleniyorum ama bende 5 gün geçti yine adet olmuştumİn şa Allah sen olmazsın iki defa..ikincide çok korkmuştum ayaklar yukarda uzanıyordum..haraket etdikce su gibi akıyordu
Allah razı olsun inşallah yarın sonuçları öğrenip yazıcam burayaKorkma canım bişey olmazben de öğrenmeden birkaç gün önce o durumdaydım ama şu an her şey yolunda
İşte düzene girmek için zaman lazım kuzum..bende diyordum yeter ya..ne zamana kadar böyle olucak..içim rahat oldu ne zaman doktor dediki temiz bir sorunun yok..yine tekrar gelirse..o zaman hormon testi vericen..Ya vallaha ben hiç bişey anlamadım kendimden Normal de 3 gün yoğun bir adetim olur 6. Gün sadece leke olur ve biterdi. Bu adetimde 3 gün normalinden azdı 4. Ve 5. Gün lekeydi ve bitmişti tamamen şimdi o gelen kandan sonra yine kesildi
Kızlar negatif 2.70 çıkmış sonuç
Bakayım bi duruma canım olmadı bende bi mesaj atar sorarım doktorumaİşte düzene girmek için zaman lazım kuzum..bende diyordum yeter ya..ne zamana kadar böyle olucak..içim rahat oldu ne zaman doktor dediki temiz bir sorunun yok..yine tekrar gelirse..o zaman hormon testi vericen..
Evet canım bir de regli geçince o çizgi çook belirgin bordo şekilde çıkıyor, bu geç döllenmede nadir olan bir şeymiş. Bir birimizi de ümitlendiriyoruz üzüldümValla kızlar şimdi çıktı sonuc 4 gün gecikmeye olsaydı kanda çıkardı zaten artık test falan yapmam gelecek ay bile
Evet canım bir de regli geçince o çizgi çook belirgin bordo şekilde çıkıyor, bu geç döllenmede nadir olan bir şeymiş. Bir birimizi de ümitlendiriyoruz üzüldümValla kızlar şimdi çıktı sonuc 4 gün gecikmeye olsaydı kanda çıkardı zaten artık test falan yapmam gelecek ay bile
yok canım karından görünmesi için 3000 vajinal 1500 en az, boşa gitmeKızlar bende bugün kan verdim yine pazartesi beta 35.17 idi bugün111. 22 çıkmış sizce gidişat nasıl daha muayene olmadım çünkü 3 hafta 4 günlük gibi daha ultrason da hiç bişey gözükmez dimi
Oda hassas yanıltabiliyor, bence bariz bir borda çizgi görmedikçe umutlanmayalımBak ben deyim bundan sonra kaset test almam..erken gebelik testi daha iyi bana göre
Aynen ya umutum hiç kalmadı yarınaOda hassas yanıltabiliyor, bence bariz bir borda çizgi görmedikçe umutlanmayalım
Aynen canım sora bilirsinBakayım bi duruma canım olmadı bende bi mesaj atar sorarım doktoruma
Bnm korkum dış gebelik olma ihtimali varmıdır acaba o yüzden çok tedirginimEvet canım bir de regli geçince o çizgi çook belirgin bordo şekilde çıkıyor, bu geç döllenmede nadir olan bir şeymiş. Bir birimizi de ümitlendiriyoruz üzüldümolsun gelecek aya artık
yok canım karından görünmesi için 3000 vajinal 1500 en az, boşa gitme
Canım hiç strese girip bebişini etkileme. Onu Allah’a emanet et o ne derse o olacak sonuçtaBnm korkum dış gebelik olma ihtimali varmıdır acaba o yüzden çok tedirginiminşallah öyle bişey değildir daha önce hiç başıma gelmedi genel durumum iyi göğüs hassasiyeti ve kasıklarda hafif ağrılar haricinde bi şikayetim yok