Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Niqu Niqu canım kaç gün sürer sence bu 😅
Bende 33 günde ilk adetim oldu ve 7 gün sürdü canım..ama sende farklı ola bilir..benim normalde adetim tam 7 günümde temizleniyorum ama bende 5 gün geçti yine adet olmuştum😂😂😂İn şa Allah sen olmazsın iki defa..ikincide çok korkmuştum ayaklar yukarda uzanıyordum..haraket etdikce su gibi akıyordu😩

Valla kızlar şimdi çıktı sonuc 4 gün gecikmeye olsaydı kanda çıkardı zaten artık test falan yapmam gelecek ay bile

Ateşten anlayanlara bir sorum var kızlar
Bu ortaya çizgi atıyor ya yumurtlama oldu diyor hani o çizgiyi atıyorum 13. güne çizdiyse 13. gün mü çatlama oldu demek yani o günü değerlendirilirse yumurta tüpte yakalanabilir mi
Yoksa çatlama bitti yumurta döllendi ya da döllenmedi 12 -24 saat ömrü neyse o süreç bitti artık 13. günle birlikte luteal faz başladı demek mi

Eğer ikinci dediğimse ki başka yerlerden okuduğumda luteal faz başlangıcında ateş yüksek seyreder diyor yani çatlama olayı bittikten sonra diyor , Eğer böyleyse ateş takibiyle yumurtlamayı yakalayamıyoruz iş işten geçtikten sonra anlıyoruz çatlama gününü
Ama bi kaç ay takiple ortalama zamanını kişiye öğretmiş oluyor en azından di mi
He bir de gebelik varsa kapak çizgisinin altına bariz bir inme olmuyor
Kendim sordum kendim cevapladım gibi ama doğru mu anlamışım acaba 😝🤪
şöyleki senın için önemli zaman atesın duştüğü ve yükseldiği o aralık , anlamamış olman da ımkansız cunku soylekı adet atesın oldugu gıbı yumurtalama atesıde oluyor yumurta catlamadan hemen once bır dusus oluyor soylekı örneklere bak 36.1 olan tablolar benım dıgerı baska arkadasın normal adet atesınden hep bır ıkı bırım altına düşüp yumurta catlaması ıle progestoron hormonu salgılanınca ates yukselıyor atesın yukselmesının sebebıde o hormon yanı normal adet atesımden ne zmankı ASAGI DUSTU DIYORUMKI CATLAYACAK , YÜKSELMEDİ İSE DAHA CATLAYAMADI BENIM BU AY IKI GUN KALDI ORDA CUNKU GIBI GIBI
1670423533138.png
1670423556010.png
1670423586546.png

X