-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.841
6 gün gecikti
Bu tayfa reglin en yoğun olduğu gün bile hamilelik ümidini yitirmez herkes rahat olsunAhh bekleyişte olunca zaten hapşurunca acaba hamile miyim diyoruz
10 gün ne ya doğuma giderken baksalarmışÇok moralim bozuldu 10 gün sonra tekrar bakalım dedi ben 2 günde bir bakılması daha sağlıklı değil mi dedim tamam cuma yine gel bi bakalım haftaya kadın doğuma gitmen lazım dedi
KESE GÖRMEK İÇİN HATTA BELKİ BEBEK MUKEMMEL TARIH BENCE
Yaaa super hayirli olsun insallah
Ben 6:15 te ateş ölçmeye uyandığımda yapacağım testi kuzuuuuumKız valla bu pazar hepimiz mutlu olacaz bende o gün yumurtlama olacağını düşünüyorumbakın test saati belli 11.45 herkes kendini tutsun
Yooo ben gayet 20 ile öğrenmiştim hiçte kimyasal olmamıştı berce sen o ebeyi boşverKızlar sağlık ocağından aradılar beta 23 çıkmış ebe çok umutlu konuşmadı kimyasal olabilirmiş yine
allah razı olsun ballarımYaaa super hayirli olsun insallah
Ben diğer hamileliğimde de çok belirtim olmadı canım belirti olmadan da hamile olma ihtimalimiz varBelki de bu saatten sonra başlar
Gonlunu ferah tut balim iyi dusun iyi olsun bende ilk ogrendigimde 22 degerdiYooo ben gayet 20 ile öğrenmiştim hiçte kimyasal olmamıştı berce sen o ebeyi boşver
Yumurtlaman ne zaman oldu canım6 gün gecikti
Gerçekten mi benim geçen ay 14 ile kimyasal oldu hep düşük çıkıyo bu da kimyasal olacak diye çok moralim bozuldu telefonu kapattığımdan beri ağlıyorumYooo ben gayet 20 ile öğrenmiştim hiçte kimyasal olmamıştı berce sen o ebeyi boşver
Sen benim su mataramı görsen benimki diyor ki aşkım kendine bidon almışsınSU İÇMEYİ İHMAL EDİYORUM MALESEFFFF ... dunden berı 1 ltr su ıcmısım ısyerındekı masamda evde zaten ıcmıyorum nerdeyse bır bardak ancca .. bugun iki litre içmeye kendme soz verdim yarım litre içtim saaat bu olmusay ne bıleyım ben yapmasammı bıle dıyorum da işte korku var
Hayır canım sen o ebeyi boşver her düşük değer kimyasal olsaydı ooo yaniGerçekten mi benim geçen ay 14 ile kimyasal oldu hep düşük çıkıyo bu da kimyasal olacak diye çok moralim bozuldu telefonu kapattığımdan beri ağlıyorum
Yaa balım benim sanki hafif bir belim ağrıyor içim bi tuhaf sanki ishal gibi oluyorum gibi içimBen diğer hamileliğimde de çok belirtim olmadı canım belirti olmadan da hamile olma ihtimalimiz var
Bende gebeliğimde hiç belirti yaşamadım ve hiç test yapmadan doktorun dediği tarihte kan verdim. Test yapmak aklıma bile gelmedi o kadar gebelikten bihaberdimBen diğer hamileliğimde de çok belirtim olmadı canım belirti olmadan da hamile olma ihtimalimiz var
Canım sen yumurtlama tarihinden emin değildin dimi belki de tam tarihine uygun gidiyor boşuna takılıp üzülüyorsunGerçekten mi benim geçen ay 14 ile kimyasal oldu hep düşük çıkıyo bu da kimyasal olacak diye çok moralim bozuldu telefonu kapattığımdan beri ağlıyorum