Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Sen benim su mataramı görsen benimki diyor ki aşkım kendine bidon almışsın su içmeyi çok severim gelir gider içerim. İç kuzum iç çok faydalı ihmal etme

Niqu galiba sen haklıymışsın 2 gündür adetim bitmişti tertemizdim hatta ovülasyon testine başlamışkım şimdi tuvalete gittim ne göreyim bildiğin baya kan gelmiş devamı gelecekmi acaba ve ne kadar sürecek çok merak ediyorum aşırı moralim bozuldu modum düştü ya

Gerçekten mi benim geçen ay 14 ile kimyasal oldu hep düşük çıkıyo bu da kimyasal olacak diye çok moralim bozuldu telefonu kapattığımdan beri ağlıyorum
Hayır canım sen o ebeyi boşver her düşük değer kimyasal olsaydı ooo yani

Ben diğer hamileliğimde de çok belirtim olmadı canım belirti olmadan da hamile olma ihtimalimiz var
Bende gebeliğimde hiç belirti yaşamadım ve hiç test yapmadan doktorun dediği tarihte kan verdim. Test yapmak aklıma bile gelmedi o kadar gebelikten bihaberdim ah ne güzel günlermiş kan sonucum 47 çıkınca e yani ne demek dedim hamilesin dedi ama kesin sonucu kalp atışını duyunca söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…