- 30 Haziran 2022
- 1.526
- 3.606
- 29
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.781
Yumurtlama belirtisi belki yada döllenmeBenim dokuz gün erken geldi de 12 hiç olmadı canım
Reglin 2.gunu kontrole 11.gun yumurta kontrolüne 13.gun aşılama için. Sadece 1 defa muayene ücreti ödedim.İşallah kuzum regl itibariyle kaç kez hastaneye gittin
Bende öyleyimO resimi oynadım canım..birde bana sor ben hepsinde görüyorumgözlerim hep çift çizgi görüyor
Korkma canım bişey olmazTamamya birde ben çok öksürüyor balgam var boğazda bebek varsa sorun olurmu ya bilmiyorum da
Canim rahim bölgesine mi yaptirdinBen oldum hiç bir etkisini hissetmedim sağlık için olmustum
Yok canım yarın yaptırmayı düşünüyorum adet bitiminde hemen yaptırayım ki yumurtlamama etki etmesin diye düşünüyorum sen hacamat yaptırınca yumurtlama gördün müBen oluyorum ve devam ediyorum canım maddi manevi bana çok iyi geliyor çok şükür hatta haftaya yine randevu alcam reglm bitmesini bekliyorum bu sefer sülük de vurdurmak istiyorum inşallahsen daha önce yaptırdın mi hiç canım
Canım bende eşimle beraber yaptırmayı düşünüyorum ama yumurtlamama zarar verir mi bilmiyorumBen planlıyorum canım. Belki iyi gelir doğurganlığımı arttırabilir diye umut ediyorum. Hatta eşime de yaptırmak istiyorum çünkü bu zamana kadar ikimizde hiç yaptırmadık
Canım hoşgeldin :) anlattıkların gebelik belirtileri gibi ama ne kadar zamandır bunları hissediyorsun, yani buralarda okudukça insan kendinde birşeyler var gibi de hissedebiliyor. Çok sakin ve dikkatli olmak gerek, sogukkanlı olmak gerek. Doktorun iğneden kaç gün sonra test yapmanı istedi mesela senin ??Mesela benim döllenmeden muhtemelen 7. günde gögüs agrılarım başladı ki yıllardır adet öncesi gögüslerim agrımazdı. Bu bir başkaydı yani. Bir de adete yakın akşamları sesim değişti benim grip gibi. Ayaklarımı hala ısıtamıyorum, değişik tat olayı bende yok. Ama yemek yedikten 1 saat sonra midem kazınıyordu. bir de yanaklarım allık sürmüş gibi oluyor :)
Hadi insAllah hamilesindir canımBen yaptıracaktim bu ay ama aşılama oldum kaldı. Doktor, gebelik olursa vücuda çizik atılmasını istemiyoruz dedi diye yapmadım beklemedeyim
Teşekkür ederim önümüzdeki ay bende düşünüyorum daReglin 2.gunu kontrole 11.gun yumurta kontrolüne 13.gun aşılama için. Sadece 1 defa muayene ücreti ödedim.
Ağzına soksaydın (özür dilerim)kan verdik eşimle yarım saat önce kaynanama da uğradık testi gösterdim hiç sevinmedi kadın sinirlerim bozuldu
Dr test süresi vermedi bu belirtileri de ben 28 de iğne oldum 2 3 Aralık'ta böyle olmaya başladım sonra devam etti ,bende yemek yedikten sonra sanki midem yine bosmus gibi hissediyorum kendimi de umutlandirmak istemiyor ayrıca benim sağ bacağım 2 3 gün ağır derecede kramp vardı şimdi hafifledi
hacamat ne oluyorBen geçen ay oldum ama baş ağrım ve boyun duzlesmesi için gebelik için yaptırmadım
1 aralıkta sipariş verdm ama daha gelmedi biraz yoğunlar sanırmBir gebenin günlüğünden aldım bugün ben bi incele istersen. Instagram sayfası falan var
Benim aklımda hiç yokken yaptırdım. Nasip artıkTeşekkür ederim önümüzdeki ay bende düşünüyorum da
Eski gerikafalı hatta aşiret filmlerinde olur ya o tip biriyse kaynanan sinir olmuştur testi göstermene belki hele hele çişli şeyini gösteriy saygısız gelin falankan verdik eşimle yarım saat önce kaynanama da uğradık testi gösterdim hiç sevinmedi kadın sinirlerim bozuldu
Ya bizim bir tık sperm problemimiz vardı.düzeldi artık ama yine de olmuyo geçenlerde hsg çekildim hazır çekilmişler bu ay da aşılama deneyelim diyorum.ama memleketten annemler falan da gelicek çok hareket problem olurmu aşılama sonrası bilmiyorum dinlenmeni söyleşimi doktor birde belirtin falan varmıBenim aklımda hiç yokken yaptırdım. Nasip artıkama bilseydim çatlatma tedavilerini hiç denemezdim. İnsan neyi duyuyorsa denemek istiyor
Progestana dün başladım ama ondan öncede öyleydi bilmiyorum çok umutsuz kaldımCanım bu hissettiklerin kullandıgın ilaçların içindeki hormonlardan kaynaklanabilir. O yüzden dedim. Bahsedilen iğnelerden belli bir gün geçmeden yaptırdıgın testler pozitif çıkabilir. En azından iğneden sonraki 13-14 gün bekle öyle bir test yap bana kalırsa. Yoksa üzülebilirsin , hiç istemem