Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Ya bizim bir tık sperm problemimiz vardı.düzeldi artık ama yine de olmuyo geçenlerde hsg çekildim hazır çekilmişler bu ay da aşılama deneyelim diyorum.ama memleketten annemler falan da gelicek çok hareket problem olurmu aşılama sonrası bilmiyorum dinlenmeni söyleşimi doktor birde belirtin falan varmı
Misafir gelecekse ertelemeni öneririm. Çünkü dinlenme şart ben iki gün nerdeyse hiç bişey yapmadım. Doktor ilk gün dinlen dedi ebe de özellikle ağır kaldırma dedi. Ama sonrası yavaştan normale döndüm. Tabi hala ağır iş yapmadım ağır kaldirmadim. Belki bunlara rağmen olmayacak bilemem ama en azından içim rahat olur. Aşılamadan sonra tatile gidip gününü gün edip tutanı da okudum tamamen nasip ama dediğim gibi sonuç olumsuz olursa kendimi suçlamam en azindan. Belirtim şuan pek yok sadece yumurtanın olduğu sağ tarafta hafiften tatlı sancılar var bugun 1.haftam bitti

Canım hoşgeldin :) anlattıkların gebelik belirtileri gibi ama ne kadar zamandır bunları hissediyorsun, yani buralarda okudukça insan kendinde birşeyler var gibi de hissedebiliyor. Çok sakin ve dikkatli olmak gerek, sogukkanlı olmak gerek. Doktorun iğneden kaç gün sonra test yapmanı istedi mesela senin ??Mesela benim döllenmeden muhtemelen 7. günde gögüs agrılarım başladı ki yıllardır adet öncesi gögüslerim agrımazdı. Bu bir başkaydı yani. Bir de adete yakın akşamları sesim değişti benim grip gibi. Ayaklarımı hala ısıtamıyorum, değişik tat olayı bende yok. Ama yemek yedikten 1 saat sonra midem kazınıyordu. bir de yanaklarım allık sürmüş gibi oluyor :)
Ee bunların hepsi bende var ben grip oldum diyorum ateşim var gibi yanıyorum ama yanaklarıma bakan ateşin yok diyor içten yanıyorum kıpkırmızı hala yanaklarım ilaç kullandım birde inşallah varsa da bir şey olmamıştır antibiyotik içtim birde sarı akintim var ufak ufak halsizim uykum var gibi

Misafir gelecekse ertelemeni öneririm. Çünkü dinlenme şart ben iki gün nerdeyse hiç bişey yapmadım. Doktor ilk gün dinlen dedi ebe de özellikle ağır kaldırma dedi. Ama sonrası yavaştan normale döndüm. Tabi hala ağır iş yapmadım ağır kaldirmadim. Belki bunlara rağmen olmayacak bilemem ama en azından içim rahat olur. Aşılamadan sonra tatile gidip gününü gün edip tutanı da okudum tamamen nasip ama dediğim gibi sonuç olumsuz olursa kendimi suçlamam en azindan. Belirtim şuan pek yok sadece yumurtanın olduğu sağ tarafta hafiften tatlı sancılar var bugun 1.haftam bitti
İnşallah çok güzel sonuç alırsın teşekkür ederim 🤗son bir şey hsg çekilirken çok sızım ağrım oldu bağırdım resmen yine öyle acı oluyormu acaba aşılama esnasında

Ee bunların hepsi bende var ben grip oldum diyorum ateşim var gibi yanıyorum ama yanaklarıma bakan ateşin yok diyor içten yanıyorum kıpkırmızı hala yanaklarım ilaç kullandım birde inşallah varsa da bir şey olmamıştır antibiyotik içtim birde sarı akintim var ufak ufak halsizim uykum var gibi
Akıntı bende de var:) ama belirti mi bilmiyorum daha :)

İnşallah çok güzel sonuç alırsın teşekkür ederim 🤗son bir şey hsg çekilirken çok sızım ağrım oldu bağırdım resmen yine öyle acı oluyormu acaba aşılama esnasında
İstediğin kadar soru sorabilirsin bence böyle durumlarda fikir almak önemli 😊 ben hsg anestezi alıp çektirdim ona rağmen iki gün şiddetli sancılarım olmuştu iyi ki anestezi almışım. Aşılama aslında zor bir işlem değil rahmi sabitleyip ince bı kateterle spermi içeri gönderiyor ama benim rahim ağzı darmış bu yüzden canim acıdı. Toplamda 15 dk sürüyor. Ben alttan muayene bile zor olan biriyim ama dayandım😊

Kızlar prolaktin hormonum 31 çıktı ref 26 görünüyor. Sizce bebek için engel bir durum mu? Çok endişeliyim.
benim 2 ay önce 26 çıkmıştı doktor yüksek stresten kaynaklı olabilir dikkat et gebeliğe de engel olabilir demişti ama şu an çok şükür hamileyim. onun için hemen moral bozmamak lazım🌺 eğer incir çok yiyorsan o da yükseltiyomuş bilgin olsun

İstediğin kadar soru sorabilirsin bence böyle durumlarda fikir almak önemli 😊 ben hsg anestezi alıp çektirdim ona rağmen iki gün şiddetli sancılarım olmuştu iyi ki anestezi almışım. Aşılama aslında zor bir işlem değil rahmi sabitleyip ince bı kateterle spermi içeri gönderiyor ama benim rahim ağzı darmış bu yüzden canim acıdı. Toplamda 15 dk sürüyor. Ben alttan muayene bile zor olan biriyim ama dayandım😊
Ben tamamen 10 sn falan ilaç verilirken şiddetli sancı çektim bida hiçbir şekilde olmadı ağrı sızı ama ordan kalkıp eve gelince psikolojik men lavaboya bile gidemedim acıcak yine diye o günün gece yarısı dışa anca girdim korktum ama hiç acı yoktu bide benden bir gün sonra baş parmak büyüklüğünde siyah bi parça düştü

X