Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Evet benimde öyle krem gibi baZen hafif daha ince sulu krem parça parça kremli akıntı oluyor bezen .Bende olur regl zamanında da olur ama regl gelemden bir iki gün önce olur. Bu çatlamadan sonra 1-2 gün sonra başladı. Bugün dah yoğun

Canım kaç tl ye maal oldu.birde eşin de sperm problemi varmıydı
Ben özel hastanede yaptırdım. Daha önce yumurta büyütücü hap kullanmıştım ama elimde bitmişti yeniden almak zorunda kaldım. Hap ve iğneye 500 verdim. Aşılama (sperm tahlili de dahil) 2.500 toplamda 3 bin tuttu. Eşim de geçen sene tahlil verdiğinde değerleri iyiydi. Ama takviye falan hiç kullanmadi aklımıza da gelmedi açıkçası aşılamaya kadar kullansa iyi olurdu. Sperm yıkandıktan sonra doktorun istedigi değer değildi pek ama bana 1 tane yeter demişti. Bide bana aşılama sırasında rahim agzin dar dedi. Açıkçası sonucu merak ediyorum bu yüzden mi gebelik olmuyordu diye..

pozitifbiri Selam ben burda çok yeniyim Kasım ayında klomen kullandım 5 gün sonrası ise çatlatma iğnesi yaptım yumurtalıklarım da güzel gelişmişti hatta 2 tanesine Dr çok iyi dedi bugün iğneden sonraki 10. günüm iğneden bı iki gün sonra kasik ağrım ve aşırı su gibi akıntım oldu 4.gunumde aniden grip olmuş gibi hissettim sabahın ilk saatlerinde ve akşam midem bulanıyor kalbim hızlıca atiyo ,ve vücut ısım bazen çok yüksek oluyor ama ayaklarım soğuk bende bilmiyorum grip mi yoksa gebelik mi? Ayrıca şöyle ki hsg çektim iki tüp de açıktı ağzımda çok hafif de olsa demirimsi bı tat var (grip konusu da ailemde hiç kimse grip değil ve bende dışarı çıkmıyorum aslında hep sobanın yanindayim)

Ben gördüm canım ama daha yapma sürekli yapınca ilerlemeyi göremeyebilirsin boşuna moralini bozarsın
Evet canım son 1 testim kaldı saklıyorum hafta sonuna, kötü akıntım için doktoruma yazdım, hafta başı test istedi mecburen kan vericem, 2 ay önce düşük yaptım malum

Canım hoşgeldin :) anlattıkların gebelik belirtileri gibi ama ne kadar zamandır bunları hissediyorsun, yani buralarda okudukça insan kendinde birşeyler var gibi de hissedebiliyor. Çok sakin ve dikkatli olmak gerek, sogukkanlı olmak gerek. Doktorun iğneden kaç gün sonra test yapmanı istedi mesela senin ??Mesela benim döllenmeden muhtemelen 7. günde gögüs agrılarım başladı ki yıllardır adet öncesi gögüslerim agrımazdı. Bu bir başkaydı yani. Bir de adete yakın akşamları sesim değişti benim grip gibi. Ayaklarımı hala ısıtamıyorum, değişik tat olayı bende yok. Ama yemek yedikten 1 saat sonra midem kazınıyordu. bir de yanaklarım allık sürmüş gibi oluyor :)

İşallah kuzum regl itibariyle kaç kez hastaneye gittin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…