-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.741
Kız o saate çişi nasıl tutacaklar ilahiiiKız valla bu pazar hepimiz mutlu olacaz bende o gün yumurtlama olacağını düşünüyorumbakın test saati belli 11.45 herkes kendini tutsun
Aynı testten bende de var ben de hiç yapmiyim o vakit11 ine kadar yaptığımız testler kabul olmuyo dimi kızlar
Kızlar bu test artımed erken gebelik testi. Deneyen var mı? Yanlış pozitif çıkartıyor mu? Bunun 4 testini denedim 3 ünde böyle silik çızgi çıktı, bu daha belirgin gibi, ama başka hiçbir test çizgi göstermediYarın sabah test yapacak olan ben dayanamayıp test yaptıEki Görüntüle 3173023
Evet 5-7 gün var tam kestiremiyorum ama ilginç bi şekilde hamile hissediyorum. Bitek artımed çift çizgi çıkarıyorSenin senin bata çok vardı sanki ama çizgi görüyorum
Eğer gebeysen testin önünde saygıyla eğilecemEvet 5-7 gün var tam kestiremiyorum ama ilginç bi şekilde hamile hissediyorum. Bitek artımed çift çizgi çıkarıyor
Kızlar bide deney yapmış oldumYarın sabah test yapacak olan ben dayanamayıp test yaptıEki Görüntüle 3173023
Bak görünüyor canikomm, artimed y gün kala göstermişti bazı arkadaşlarda hatta bhcg si 4 olanı bile görü artimedEvet 5-7 gün var tam kestiremiyorum ama ilginç bi şekilde hamile hissediyorum. Bitek artımed çift çizgi çıkarıyor
Bence artık sabah bir test kesin yapmalısın valla merakla bekliyorum yaBen o silik çizgiye günde en az 30 defa bakıyorumBu gün alıcam test yarın yapıcam adet olmazsam
Hiç üzülmek istemiyorum..neqatif çıksa kendime söz veriyorum adetden önce birde test yapmıcamBence artık sabah bir test kesin yapmalısın valla merakla bekliyorum ya
Herkes çişine sahip çıksınKız o saate çişi nasıl tutacaklar ilahiii
Eğer gebeysen testin önünde saygıyla eğilecemyumurtlama gününü biliyor musun kesin
28-29-30 olabilir buralarda değişkenlik gösteriyor ama sadece bugün değil 3 gün önce kuruyunca gösteriyordu, şimdi direk gösteriyor, 3 dk da çıktı, eğer gebeysem en erken test budurEğer gebeysen testin önünde saygıyla eğilecemyumurtlama gününü biliyor musun kesin
Kız ama bi silik çizgi vardı yani keyfine yapmıyorsun ki tamamen emin olmak içinHiç üzülmek istemiyorum..neqatif çıksa kendime söz veriyorum adetden önce birde test yapmıcam
11.45 çok geç ben 10 da sıkışırım en geçHerkes çişine sahip çıksın
Tamam tamam siz erkenden yapın benimki ovülasyon nasıl olsa11.45 çok geç ben 10 da sıkışırım en geç
Bence benimde 3 gün önce öyleydi çünkü kurutunca gözüküyordu, şimdide 10 felan belki çünkü ilk 5 dk da çıktıBak görünüyor canikomm, artimed y gün kala göstermişti bazı arkadaşlarda hatta bhcg si 4 olanı bile görü artimed
Bak sen beni gaza getiriyorsunKız ama bi silik çizgi vardı yani keyfine yapmıyorsun ki tamamen emin olmak içinbenim şuanda 16 tane gebelik testim var şu çatlamayı bir göreyim 9. Günü başlıcam test yapmaya işeyip durucam
Eğer hemen çıktıysa ümitlenebilirsin kendini kaptırmamak şartıyla. Sonradan çıktıysa yanıltma ihtimali çok yüksek. Artımed normal kaset test beni asla yanıltmadı erken gebeliğini hiç almadımKızlar bu test artımed erken gebelik testi. Deneyen var mı? Yanlış pozitif çıkartıyor mu? Bunun 4 testini denedim 3 ünde böyle silik çızgi çıktı, bu daha belirgin gibi, ama başka hiçbir test çizgi göstermedibundan 2 tane almıştım 2. Sini 11 etkinliğine saklıycam. O zamana kadar test yok.
Senin testin nerede canım?Bak sen beni gaza getiriyorsunkız ben o silik çizgiyi saymıyorum..artimed bile diğildi..farklı bir testdi ilk defa yapıyordum..kesin bozuk..hiç inanamıyorum offf
Ben gördüm canım ama daha yapma sürekli yapınca ilerlemeyi göremeyebilirsin boşuna moralini bozarsınKızlar bu test artımed erken gebelik testi. Deneyen var mı? Yanlış pozitif çıkartıyor mu? Bunun 4 testini denedim 3 ünde böyle silik çızgi çıktı, bu daha belirgin gibi, ama başka hiçbir test çizgi göstermedibundan 2 tane almıştım 2. Sini 11 etkinliğine saklıycam. O zamana kadar test yok.
İlk iki silik kuruyunca çıkıyordu, yanlış heralde dedim ama bugün ilk 5 dk da çıktı baya da pembe gibi değil mi yaEğer hemen çıktıysa ümitlenebilirsin kendini kaptırmamak şartıyla. Sonradan çıktıysa yanıltma ihtimali çok yüksek. Artımed normal kaset test beni asla yanıltmadı erken gebeliğini hiç almadım