- 1 Nisan 2022
- 12.527
- 15.402
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.761
Bu canım beyaz testimSenin testin nerede canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu canım beyaz testimSenin testin nerede canım?
Evet benimde öyle krem gibi baZen hafif daha ince sulu krem parça parça kremli akıntı oluyor bezen .Bende olur regl zamanında da olur ama regl gelemden bir iki gün önce olur. Bu çatlamadan sonra 1-2 gün sonra başladı. Bugün dah yoğunbenımde beyaz krem gıbı rahım salgım , benım genelde camasırıma gelmez ben oyuzden elle kontrol edıyorum . Rahım boynu salgısı dıye geıyor hatta .. gecen ay hamıle kaldıgımda da gelmıstı bu ayda aynı sekılde daha kesılmedı bilmediğim sey reglı oldugumda da bu kremsı akıntıı varmıydı oyuzden yorum yapamıyorum bu ay adte olursam benım ıcın bır gosterge olmaktan cıkacak
Benimde 13-14 giib ben bir şey yapmadım henüz ateş takibi yapıyorum12 veya 14 ü, bilmiyorum ki 6 gün kala yapılabilir diyor testler, deniycem
Ahahaha dayanamayanlarda bugünBu canım beyaz testim
Canım kaç tl ye maal oldu.birde eşin de sperm problemi varmıydıEvet canım. İnşallah herkes beklediği haberi alsın bir an önce
Ben özel hastanede yaptırdım. Daha önce yumurta büyütücü hap kullanmıştım ama elimde bitmişti yeniden almak zorunda kaldım. Hap ve iğneye 500 verdim. Aşılama (sperm tahlili de dahil) 2.500 toplamda 3 bin tuttu. Eşim de geçen sene tahlil verdiğinde değerleri iyiydi. Ama takviye falan hiç kullanmadi aklımıza da gelmedi açıkçası aşılamaya kadar kullansa iyi olurdu. Sperm yıkandıktan sonra doktorun istedigi değer değildi pek ama bana 1 tane yeter demişti. Bide bana aşılama sırasında rahim agzin dar dedi. Açıkçası sonucu merak ediyorum bu yüzden mi gebelik olmuyordu diye..Canım kaç tl ye maal oldu.birde eşin de sperm problemi varmıydı
Evet canım son 1 testim kaldı saklıyorum hafta sonuna, kötü akıntım için doktoruma yazdım, hafta başı test istedi mecburen kan vericem, 2 ay önce düşük yaptım malumBen gördüm canım ama daha yapma sürekli yapınca ilerlemeyi göremeyebilirsin boşuna moralini bozarsın
Evet ben net bir şekilde gördüm inşallah bebeğin seninledirİlk iki silik kuruyunca çıkıyordu, yanlış heralde dedim ama bugün ilk 5 dk da çıktı baya da pembe gibi değil mi ya
pozitifbiri Selam ben burda çok yeniyim Kasım ayında klomen kullandım 5 gün sonrası ise çatlatma iğnesi yaptım yumurtalıklarım da güzel gelişmişti hatta 2 tanesine Dr çok iyi dedi bugün iğneden sonraki 10. günüm iğneden bı iki gün sonra kasik ağrım ve aşırı su gibi akıntım oldu 4.gunumde aniden grip olmuş gibi hissettim sabahın ilk saatlerinde ve akşam midem bulanıyor kalbim hızlıca atiyo ,ve vücut ısım bazen çok yüksek oluyor ama ayaklarım soğuk bende bilmiyorum grip mi yoksa gebelik mi? Ayrıca şöyle ki hsg çektim iki tüp de açıktı ağzımda çok hafif de olsa demirimsi bı tat var (grip konusu da ailemde hiç kimse grip değil ve bende dışarı çıkmıyorum aslında hep sobanın yanindayim)
Canım daha net çekseydin ya ben bu haliyle çizgi gördüm ama bir de gün ışığı olsaBu canım beyaz testim
Benim dokuz gün erken geldi de 12 hiç olmadı canımYa kızlar adetime 12 gün var göğüsüm ağrımaya başladı adetim erken mi gelicek acaba bu kadar erken hiç olmadı şimdiye kadar en erken bir hafta önce başlardı genelde böyle birşey yaşayan var mı aranızda?
Kaç gün vardıEki Görüntüle 3172986
KIZLAR BEN DAYANAMADIM YAPTIIIM
2 gün sonra yapabilirsin bence 3-4 gün kala silikte olsa çıkıyor, geç döllenme değilse, benim düşük var ondan biraz telaşlıyım kötü akıntıda oluncaBenimde 13-14 giib ben bir şey yapmadım henüz ateş takibi yapıyorum
Hmm valla bilemiyorum ya Ümit etmekten korkuyorum o yüzden gecikmeyi beklemek istiyorum eğer gelmezse2 gün sonra yapabilirsin bence 3-4 gün kala silikte olsa çıkıyor, geç döllenme değilse, benim düşük var ondan biraz telaşlıyım kötü akıntıda olunca
20 dakika içinde çektim hemen çöpe atdım zaten dedim yok.Yarın belli olucak canımCanım daha net çekseydin ya ben bu haliyle çizgi gördüm ama bir de gün ışığı olsa
Oda mantıklıHmm valla bilemiyorum ya Ümit etmekten korkuyorum o yüzden gecikmeyi beklemek istiyorum eğer gelmezse
Ben ilk fotoda gördüm sankiBu canım beyaz testim
İşallah kuzum regl itibariyle kaç kez hastaneye gittinBen özel hastanede yaptırdım. Daha önce yumurta büyütücü hap kullanmıştım ama elimde bitmişti yeniden almak zorunda kaldım. Hap ve iğneye 500 verdim. Aşılama (sperm tahlili de dahil) 2.500 toplamda 3 bin tuttu. Eşim de geçen sene tahlil verdiğinde değerleri iyiydi. Ama takviye falan hiç kullanmadi aklımıza da gelmedi açıkçası aşılamaya kadar kullansa iyi olurdu. Sperm yıkandıktan sonra doktorun istedigi değer değildi pek ama bana 1 tane yeter demişti. Bide bana aşılama sırasında rahim agzin dar dedi. Açıkçası sonucu merak ediyorum bu yüzden mi gebelik olmuyordu diye..
O resimi oynadım canım..birde bana sor ben hepsinde görüyorumgözlerim hep çift çizgi görüyorBen ilk fotoda gördüm sanki