- 21 Kasım 2022
- 460
- 806
- 35
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.721
Bendim aşkım ay umarım ya benim de başıma gelen her belirtiyi buna yorasım var zatenBaş ağrısıyla ilgili sorusu olan bebik kimdi hatırlamıyorum etiketleyemedim tak da TV izlerken karşıma çıktı. Çok istiyotuz diye her şeyi gebeliğe bağlamak istiyoruz ama malesef vücut sağlıksız olunca da uyarı veriyor demir eksikliği de olabilirmiş..ilgilisine görsele baksın
Hayırlı olsun canımEki Görüntüle 3172986
KIZLAR BEN DAYANAMADIM YAPTIIIM
Artık sende sabah bir test patlatsanmı aklım hala o silik çizgideHayırlı olsun canımSağlıkla ilerlesin darısı olmayanlara
11,45 e kadar ben uc kez işerimKız valla bu pazar hepimiz mutlu olacaz bende o gün yumurtlama olacağını düşünüyorumbakın test saati belli 11.45 herkes kendini tutsun
Ahh bekleyişte olunca zaten hapşurunca acaba hamile miyim diyoruzBendim aşkım ay umarım ya benim de başıma gelen her belirtiyi buna yorasım var zaten
Oyy o bebişi öp benim yerime11,45 e kadar ben uc kez işerimbebem sağolsun zaabaan köründe dikiliyor
hee ovulasyona ancaOyy o bebişi öp benim yerimeben ovülasyon yapacamda saati belli napayım
Ben o silik çizgiye günde en az 30 defa bakıyorumArtık sende sabah bir test patlatsanmı aklım hala o silik çizgide
Herkes 11 i mi bekliyor. Benim de bat 11. Göğüs ucu acıması dışında hiçbir belirtim yok elenecegim sanirimNe bereketli bı grup gebe kalan kalanaayın 11inde buralar pozitiflerle dolsun inşallah
Aslında benim de aşılamanın 11.gunu olacak çıkar mi bilmiyorum . Ama yine de yapacamHerkes 11 i mi bekliyor. Benim de bat 11. Göğüs ucu acıması dışında hiçbir belirtim yok elenecegim sanirim
Aşılama mı yaptırdınız hayırlı sonuçlara inşallahAslında benim de aşılamanın 11.gunu olacak çıkar mi bilmiyorum . Ama yine de yapacam
Evet canım. İnşallah herkes beklediği haberi alsın bir an önceAşılama mı yaptırdınız hayırlı sonuçlara inşallah
Senin senin bata çok vardı sanki ama çizgi görüyorumYarın sabah test yapacak olan ben dayanamayıp test yaptıEki Görüntüle 3173023
2. Çizgi var gibi duruyor hayırlı olsun inşallahYarın sabah test yapacak olan ben dayanamayıp test yaptıEki Görüntüle 3173023