- 15 Temmuz 2015
- 18.698
- 31.195
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.701
benımde beyaz krem gıbı rahım salgım , benım genelde camasırıma gelmez ben oyuzden elle kontrol edıyorum . Rahım boynu salgısı dıye geıyor hatta .. gecen ay hamıle kaldıgımda da gelmıstı bu ayda aynı sekılde daha kesılmedı bilmediğim sey reglı oldugumda da bu kremsı akıntıı varmıydı oyuzden yorum yapamıyorum bu ay adte olursam benım ıcın bır gosterge olmaktan cıkacakBelki de bu saatten sonra başlar
e artık hayırlı olsun dıyelım cebınde kımlerden saklıyorsun sen onuuu :)))Eki Görüntüle 3172986
KIZLAR BEN DAYANAMADIM YAPTIIIM
Valla ne bileyim, aklımda kalcana yapyım gitsin nolcak, zaten çok umutlu da değilimCanım yumurtlamanı en az on gün geçmediyse yapma, üzülürsün, çok erken daha
Aşkım iş yerşnde yaptım heycandan ne yapacağımı bilemedim cebime attıme artık hayırlı olsun dıyelım cebınde kımlerden saklıyorsun sen onuuu :)))
bence testını bosa harcama az sabır et bak 11 ınde toplu test törenimiz var birbimizi gazlayıp beklemek adına gel sende bızle o gun yap :)12 veya 14 ü, bilmiyorum ki 6 gün kala yapılabilir diyor testler, deniycem
Bat ne zamandı sizinEki Görüntüle 3172986
4-5 aralık tı kuzum 3 gün geçtiBat ne zamandı sizin
Harcadığım tezleri bir bilsen canımbence testını bosa harcama az sabır et bak 11 ınde toplu test törenimiz var birbimizi gazlayıp beklemek adına gel sende bızle o gun yap :)
bak benımde 15 aralık bat ben gecen ay yaptım erken gebelıkte 3 gun kala yok dencek kadar az cıktı 6 gun kala zor4-5 aralık tı kuzum 3 gün geçti
Yaaa maşallah çok güzel görünüyor annesi, sağlıkla büyüyüp kucağına konsun kuşunAşkım iş yerşnde yaptım heycandan ne yapacağımı bilemedim cebime attım
AyyyyEki Görüntüle 3172986
Amin aşkım benim allahım kimseyi aratmasın sağlıkla gelsinlerYaaa maşallah çok güzel görünüyor annesi, sağlıkla büyüyüp kucağına konsun kuşun
birazdan özele gidip kan vereceğim :))))YESSSS BEEEE
birazdan özele gidip kan vereceğim :))))
amin bebeğim benim hepimizn inşallahAyyyyçok sevindimm gözün aydın olsun sağlıklı sıhhatli olsun inşaAllah
mutlakaa haber ederim :))Haber ver etiketle bizi :)
teşekkürler darısı herkeseee :))Tebrikleeeeerrr
Kız valla bu pazar hepimiz mutlu olacaz bende o gün yumurtlama olacağını düşünüyorumHeeee dedim ya son 6 kaldı diye :) yani dpo 8 deyim:) pazar 12 oluyor benimmm senin de 11:) kutsal test günü