Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Yarın sabah test yapacak olan ben dayanamayıp test yaptı😇Eki Görüntüle 3173023
Kızlar bu test artımed erken gebelik testi. Deneyen var mı? Yanlış pozitif çıkartıyor mu? Bunun 4 testini denedim 3 ünde böyle silik çızgi çıktı, bu daha belirgin gibi, ama başka hiçbir test çizgi göstermedi🥲 bundan 2 tane almıştım 2. Sini 11 etkinliğine saklıycam. O zamana kadar test yok.

Yarın sabah test yapacak olan ben dayanamayıp test yaptı😇Eki Görüntüle 3173023
Kızlar bide deney yapmış oldum😂 denemediği test kalmadı defalarca😂 eğer hamileysem bilinki artımed en erken gösteriyor, değilsem bilinki artımed bozuk😂 2 ayrı yerden 4 testini aldım 3 ü silik çikti. Arkasındada ilişkiden 5 gün sonra sonuç verir yazıyor, ilginç değilmi 🧐

Evet 5-7 gün var tam kestiremiyorum ama ilginç bi şekilde hamile hissediyorum. Bitek artımed çift çizgi çıkarıyor
Bak görünüyor canikomm, artimed y gün kala göstermişti bazı arkadaşlarda hatta bhcg si 4 olanı bile görü artimed

Eklentiler

• 20221207_133942.jpg
    20221207_133942.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 46
Eğer gebeysen testin önünde saygıyla eğilecem🫡😃 yumurtlama gününü biliyor musun kesin
Eğer gebeysen testin önünde saygıyla eğilecem🫡😃 yumurtlama gününü biliyor musun kesin
28-29-30 olabilir buralarda değişkenlik gösteriyor ama sadece bugün değil 3 gün önce kuruyunca gösteriyordu, şimdi direk gösteriyor, 3 dk da çıktı, eğer gebeysem en erken test budur 😂

Hiç üzülmek istemiyorum..neqatif çıksa kendime söz veriyorum adetden önce birde test yapmıcam
Kız ama bi silik çizgi vardı yani keyfine yapmıyorsun ki tamamen emin olmak için😅 benim şuanda 16 tane gebelik testim var şu çatlamayı bir göreyim 9. Günü başlıcam test yapmaya işeyip durucam😂

Kız ama bi silik çizgi vardı yani keyfine yapmıyorsun ki tamamen emin olmak için😅 benim şuanda 16 tane gebelik testim var şu çatlamayı bir göreyim 9. Günü başlıcam test yapmaya işeyip durucam😂
Bak sen beni gaza getiriyorsun😂kız ben o silik çizgiyi saymıyorum..artimed bile diğildi..farklı bir testdi ilk defa yapıyordum..kesin bozuk..hiç inanamıyorum offf😬😬😬😬😬

Kızlar bu test artımed erken gebelik testi. Deneyen var mı? Yanlış pozitif çıkartıyor mu? Bunun 4 testini denedim 3 ünde böyle silik çızgi çıktı, bu daha belirgin gibi, ama başka hiçbir test çizgi göstermedi🥲 bundan 2 tane almıştım 2. Sini 11 etkinliğine saklıycam. O zamana kadar test yok.
Eğer hemen çıktıysa ümitlenebilirsin kendini kaptırmamak şartıyla. Sonradan çıktıysa yanıltma ihtimali çok yüksek. Artımed normal kaset test beni asla yanıltmadı erken gebeliğini hiç almadım

Ben gördüm canım ama daha yapma sürekli yapınca ilerlemeyi göremeyebilirsin boşuna moralini bozarsın

Eğer hemen çıktıysa ümitlenebilirsin kendini kaptırmamak şartıyla. Sonradan çıktıysa yanıltma ihtimali çok yüksek. Artımed normal kaset test beni asla yanıltmadı erken gebeliğini hiç almadım
İlk iki silik kuruyunca çıkıyordu, yanlış heralde dedim ama bugün ilk 5 dk da çıktı baya da pembe gibi değil mi ya🥲

X