Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Baş ağrısıyla ilgili sorusu olan bebik kimdi hatırlamıyorum etiketleyemedim tak da TV izlerken karşıma çıktı. Çok istiyotuz diye her şeyi gebeliğe bağlamak istiyoruz ama malesef vücut sağlıksız olunca da uyarı veriyor demir eksikliği de olabilirmiş..ilgilisine görsele baksın

Eklentiler

• 16704046532923964594558946542426.jpg
    123 KB · Görüntüleme: 34
BEn hayatımda onu hiç yaşamadım kuzu :)

Her gün günde 2 defa etdim bunu 1 ay..sonrada bıktım

Kıyamam sana şu içmeyi ihmal etmiyorsun dimi? Çok geçmiş olsun bebişim bir daha göstermesin Allah merak ettim de öyle sesleneyim dedim.

Yok canım bende hiçbir belirti olmaz olmuyor genelgede. Adet belirtim bile yoktur Şuan dümdüz bekliyorum :) geçtiğimiz iki ay kimyasal olduğumda da belirtim yoktu o kremdi akıntı da adete yakın hep gelir benden de ama pozitif çıktığında da gelmişti

Evet o akıntı çatlamadan 2-3 gün sonra başladı hala geliyor yoğun bir şekilde. Göğsümü sıkıyorum dokunuyorum ama yok :)) adet olacağım zaman başkadır acırdı böyle sımsıcak olurdu şimdi yok henüz :)

Heeee dedim ya son 6 kaldı diye :) yani dpo 8 deyim:) pazar 12 oluyor benimmm senin de 11:) kutsal test günü

Kıyamam sana şu içmeyi ihmal etmiyorsun dimi? Çok geçmiş olsun bebişim bir daha göstermesin Allah merak ettim de öyle sesleneyim dedim.
SU İÇMEYİ İHMAL EDİYORUM MALESEFFFF ... dunden berı 1 ltr su ıcmısım ısyerındekı masamda evde zaten ıcmıyorum nerdeyse bır bardak ancca .. bugun iki litre içmeye kendme soz verdim yarım litre içtim saaat bu olmus ay ne bıleyım ben yapmasammı bıle dıyorum da işte korku var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…