-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #7.681
İnş kuzum inş ya korkuyorum kendime Ümit vermek istemiyorum. Şuan tek şeyim geçen haftadan beri kremsi akıntım var bi kaç gündür daha da çoğaldı ama işte bu belirti değil bana göre. Sende yerleşme kanaması oldu mu ?
Kızlar bende birazdan çıkım test alıcam, yarın ilk idrarla yapmak için. Yarın en fazla 6 en az 4 gün kalıyor reglime, tekrar deneyeceğim.
Her gün günde 2 defa etdim bunu 1 ay..sonrada bıktımYumurtalık sayısı az olan kadınlara özel kürü öneren uzmanlar, "Yumurta sayısını artırarak, çocuk sahibi olabilirsiniz" diyor. Gebe kalmayı kolaylaştıran kuru incir kürünün tarifini şöyle veriyor: "Yarım litre kaynayan suyun içine 15 kuru inciri ilave ederek 20 dakika kaynatın. Ilıdıktan sonra süzün. Bu suyu 2'ye bölerek öğünlerden 10 dakika önce aç karnına için."Uzmanlar, nasıl uygulanacağını ise şöyle anlatıyor: "2 kez 21 gün uygulanır ve her 21 gün sonunda 7 gün ara verilir. Toplam uygulama süresi 42 gün olmalıdır."
Heeee dedim ya son 6 kaldı diye :) yani dpo 8 deyim:) pazar 12 oluyor benimmm senin de 11:) kutsal test günüEki Görüntüle 3172882 benım tablomda totom totom ileriliyor iştefnd_50 bugun dpo7.günüm / senınkıde 8miş kız .. cumartesi 11.gün oluyor yanı pozitifbiri ah ah ne tablolara düştük şuraya bak
Kan sonuçlanınca haber et aşkooooo bekliyorum heyecanlaYok cnm yapmadım saat 3 de doktorda randevum var ya adet olmazsam o saate kadar kan vericem zaten
Aynen sabırla bekliyorum kuzumŞurda ne kalmış cnm sabredelim bakalım :)
Ayyyy sağlıkla ilerlesin seve seve sevine sevine elele tutuşup gidelim topikimize :)
Kıyamam sana şu içmeyi ihmal etmiyorsun dimi? Çok geçmiş olsun bebişim bir daha göstermesin Allahfnd_50 kuzum burdayım yıl sonu işleri diye diye tonla ısım var ama yınede grıp bakıyorum arada , haftasonu gelsın dıye dort gozle beklıyorum benım testten bısey cıkmaz zaten baenım bat 15 aralık olarak gosterıyor cunkulum zatı 4 gün kalmıs oluyor ama sırf eslık etmek adına katılacagım yanı ,, ay ılacları kullanalı bı hafta oldu sankı hala şeyım yanıyor gıbı ya
Bende de yok eğer yerleşme ne zaman oluyor normalde 9. Gün çatlamanın bi şey yok bende göğüs hassasiyetim bile yok, regli zamanında hep olurdu göğüs hassasiyetim şuan yok.BEn hayatımda onu hiç yaşamadım kuzu :)
Yok canım bende hiçbir belirti olmaz olmuyor genelgede. Adet belirtim bile yoktur Şuan dümdüz bekliyorum :) geçtiğimiz iki ay kimyasal olduğumda da belirtim yoktu o kremdi akıntı da adete yakın hep gelir benden de ama pozitif çıktığında da gelmiştiİnş kuzum inş ya korkuyorum kendime Ümit vermek istemiyorum. Şuan tek şeyim geçen haftadan beri kremsi akıntım var bi kaç gündür daha da çoğaldı ama işte bu belirti değil bana göre. Sende yerleşme kanaması oldu mu ?
Var canım bebiş gözün aydın
Geç döllenme olmuştur canım korkma kan testine koş kızzzKorkuyorum bu kadar gecikmeye rağmen daha böyle yavaş yavaş belli olması
Tebrik ederim canım sağlıkla büyüsün inşallah
Evet o akıntı çatlamadan 2-3 gün sonra başladı hala geliyor yoğun bir şekilde. Göğsümü sıkıyorum dokunuyorum ama yok :)) adet olacağım zaman başkadır acırdı böyle sımsıcak olurdu şimdi yok henüz :)Yok canım bende hiçbir belirti olmaz olmuyor genelgede. Adet belirtim bile yoktur Şuan dümdüz bekliyorum :) geçtiğimiz iki ay kimyasal olduğumda da belirtim yoktu o kremdi akıntı da adete yakın hep gelir benden de ama pozitif çıktığında da gelmişti
MasaAllah size
Heeee dedim ya son 6 kaldı diye :) yani dpo 8 deyim:) pazar 12 oluyor benimmm senin de 11:) kutsal test günü
SU İÇMEYİ İHMAL EDİYORUM MALESEFFFF ... dunden berı 1 ltr su ıcmısım ısyerındekı masamda evde zaten ıcmıyorum nerdeyse bır bardak ancca .. bugun iki litre içmeye kendme soz verdim yarım litre içtim saaat bu olmusKıyamam sana şu içmeyi ihmal etmiyorsun dimi? Çok geçmiş olsun bebişim bir daha göstermesin Allahmerak ettim de öyle sesleneyim dedim.
Belki de bu saatten sonra başlarYok canım bende hiçbir belirti olmaz olmuyor genelgede. Adet belirtim bile yoktur Şuan dümdüz bekliyorum :) geçtiğimiz iki ay kimyasal olduğumda da belirtim yoktu o kremdi akıntı da adete yakın hep gelir benden de ama pozitif çıktığında da gelmişti
12 veya 14 ü, bilmiyorum ki 6 gün kala yapılabilir diyor testler, deniycemDaha erken değil mi canım bat ne zaman