- 23 Kasım 2022
- 978
- 2.754
- 33
- 39
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #12.241
Pembe olandan orjinal. Nöbetçi eczane kazikladi beni 105 TL den aldimSen nekadara aldın kii bide aynısı mıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pembe olandan orjinal. Nöbetçi eczane kazikladi beni 105 TL den aldimSen nekadara aldın kii bide aynısı mıydı
Keşkeee :)) ama malesef3. Yada 4. Gün olması lazım canım genelde inşallah gelirde önünü görürsün en azından gelmeme gibi bir ihtimal var mı bilmiyorum ama öyle ise gelmesin takibi bebiş gelsin
ınternetten bakmıstım luteal faz 12 ila 16 gun aralıgında olabılıyormus kuzum ondan sorun etmedım ama bılmıyoumkı ıste ınsan bazen endıselenıyor bır sorunummu var dıye işte.dr a da gıtmeyı pek sevmem bır sorun olsaydı o kadar amelıyat fln oldum dr soylerdı heralde dıye dusundum hep❤Döngüne göre geç yumurtluyorsun canım ama sorun teşkil etmiyorsa sıkıntı olmaz bence
sevayd @Cgh ve diğer canlar çok sağolun. Eve geldim test böyle olmuş. Güvenelim mi
imagination forever @Deepblues @fnd_50 Papatyamaviss pozitifbiri @Cey1an Mervenur277 @merve_eymen @savascii @Safransari A aysesngul
pozitifbiri gel gel tasuu hamılleee
Hayırlı olsun canımmelegim can melisaa93 A aysesngul Allah razı olsun kızlar cok tesekkür ederim Rabbim bekleyen herkese hayırlsıısula bır an once nasip etsin ınsallah dualarım sizinle
Aman Allahımm iki katından da fazla vicdansızlık yahuuuPembe olandan orjinal. Nöbetçi eczane kazikladi beni 105 TL den aldim
Canım 5.18 ile 26.53 arası normal karşılanan senin çok düşmüşKızlar prolaktinim ilaçla 33ten 0.32’ye düştü. Bu normal mi yoksa çok mu düşük?
Benim lıteal faz 14 ü hiç geçmez. Bencede yoktur bir sorun sıkıntı yapma kuzuınternetten bakmıstım luteal faz 12 ila 16 gun aralıgında olabılıyormus kuzum ondan sorun etmedım ama bılmıyoumkı ıste ınsan bazen endıselenıyor bır sorunummu var dıye işte.dr a da gıtmeyı pek sevmem bır sorun olsaydı o kadar amelıyat fln oldum dr soylerdı heralde dıye dusundum hep❤
Allah razı olsun canımm Darısı tüm bekleyenleree ayrılamıyorum burdann güzel haberlerinii bekliyorum herkesinHayırlı olsun canım
Umarim olcen t2 dirİki tane gösterge çizgisi olan kaset test t lerden biri daha düşük HCG değerini bile görüyormuş
Abooo varım diyor ay hadi üzme bizi bebiş var ol annişinde inşallahsevayd @Cgh ve diğer canlar çok sağolun. Eve geldim test böyle olmuş. Güvenelim mi
imagination forever @Deepblues @fnd_50 Papatyamaviss pozitifbiri @Cey1an Mervenur277 @merve_eymen @savascii @Safransari A aysesngul
T lerden biri pembe çizgi çıksa yeterUmarim olcen t2 dir
Doktora sordum da şimdi normal dedi ilacı bıraktımCanım 5.18 ile 26.53 arası normal karşılanan senin çok düşmüş
105 mi canım sen o eczaneye bence gidip niye dolandırdığını sor seni40 TL ucuzmuş walla çakma olmasın bana şu pembe olanı geçen ay 105 den sattı eczacının biri
kızlarrrr geldık pazartesıye hadı bakalım .aralıgın sonuna doğru yok mu kendıne bır hamiş emojısı attıracak
Allah razı olsun bize dua et lütfenAllah razı olsun canımm Darısı tüm bekleyenleree ayrılamıyorum burdann güzel haberlerinii bekliyorum herkesin
Yaaa daha ilk attığında görmüştük zaten bence güvenelim sabah ilk idrarla predictoru yapsana ay heycanlandimsevayd @Cgh ve diğer canlar çok sağolun. Eve geldim test böyle olmuş. Güvenelim mi
Tabi onlar tek bir değer olarak bakmıyor totalde diğerleri iyiyse onun üzerinden hesaplıyorlar. Tek tek değerlendirince yanıltıyor. İyi o zaman canım normal dediyse sevindim.Doktora sordum da şimdi normal dedi ilacı bıraktım
Son reglinin ilk gününe göre gebeliğin hesaplanır canım korunmadığın gün değil şu anda sen yaklaşık 5,5-6 haftalık hamilesinCanım en son 8 kasımdı ama korunuyoduk ilk 24 kasımda korunmadan oldu
Bebeğim 10dk dan sonrayı göz onunde bulundurmayın dıyolardı sen su erken gebelik testını yap benımkinin markasından o bence var var bişiler