• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

3. Yada 4. Gün olması lazım canım genelde inşallah gelirde önünü görürsün en azından gelmeme gibi bir ihtimal var mı bilmiyorum ama öyle ise gelmesin takibi bebiş gelsin 🤗🤗
Keşkeee :)) ama malesef
Allah hayırlısıyla en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah🙏

Döngüne göre geç yumurtluyorsun canım ama sorun teşkil etmiyorsa sıkıntı olmaz bence
ınternetten bakmıstım luteal faz 12 ila 16 gun aralıgında olabılıyormus kuzum ondan sorun etmedım ama bılmıyoumkı ıste ınsan bazen endıselenıyor bır sorunummu var dıye işte.dr a da gıtmeyı pek sevmem bır sorun olsaydı o kadar amelıyat fln oldum dr soylerdı heralde dıye dusundum hep❤

ınternetten bakmıstım luteal faz 12 ila 16 gun aralıgında olabılıyormus kuzum ondan sorun etmedım ama bılmıyoumkı ıste ınsan bazen endıselenıyor bır sorunummu var dıye işte.dr a da gıtmeyı pek sevmem bır sorun olsaydı o kadar amelıyat fln oldum dr soylerdı heralde dıye dusundum hep❤
Benim lıteal faz 14 ü hiç geçmez. Bencede yoktur bir sorun sıkıntı yapma kuzu

Canım en son 8 kasımdı ama korunuyoduk ilk 24 kasımda korunmadan oldu 🙊

Bebeğim 10dk dan sonrayı göz onunde bulundurmayın dıyolardı sen su erken gebelik testını yap benımkinin markasından o bence var var bişiler 🤩🤩🤩😍
Son reglinin ilk gününe göre gebeliğin hesaplanır canım korunmadığın gün değil şu anda sen yaklaşık 5,5-6 haftalık hamilesin ☺️

Back