- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- 63
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #12.201
E var öyleyseTek cizgi yok artı olursa var demek canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E var öyleyseTek cizgi yok artı olursa var demek canım
Canim bence git kan ver gecikmeden@sevayd Childdevelopment ve diğer canlar çok sağolun. Eve geldim test böyle olmuş. Güvenelim mi
imagination forever @Deepblues fnd_50 Papatyamaviss pozitifbiri @Cey1an @Mervenur277 @merve_eymen @savascii @Safransari @aysesngul
Yaaa bak nasıl koyulaşmış hemen var canım var gözün aydın bebişin beni merak eden teyzelere slm olsun ben burdayım diyor ayyy çok sevindim sende burda çok bekledin@sevayd Childdevelopment ve diğer canlar çok sağolun. Eve geldim test böyle olmuş. Güvenelim mi
imagination forever @Deepblues fnd_50 Papatyamaviss pozitifbiri @Cey1an @Mervenur277 @merve_eymen @savascii @Safransari @aysesngul
Senin bat geçti miBu arada eczaneden bir Producter erken gebelik 40 tl yealdım. Bir tane de normal sensetive galiba aldım 10 TL.
gayet güzel koyu çıkmış canım bize de dua et sağlıkla büyüsün@sevayd Childdevelopment ve diğer canlar çok sağolun. Eve geldim test böyle olmuş. Güvenelim mi
ay hadı ınsallah rabbım gonlune gore versınnnnn amınnn doğal yoldan mı ıkız olduuyok kuzucum malesef.6 haftalık flndı,düşük ve dıs gebelık oldu.ikizmiş biri tüpten inememiş hem kürtaj oldum hem dıs gebelık tedavısı.(myom vardı bende 7 cm o baskı yapmıyomus aldırdım onuda 2 ay oldu korunma surem bıtelı)o yuzden artık sabırsızım ve amelıyat bıle oldum bıdakıne bısey olmasın dıye.bızde tek atımda basaralım ıstıyorum bu yüzden
ashdasfjbafjadbfjad k allahtan eskı topıkten olanlar bılıyor halımızıde napıyor bunlar demıyordur ama yenileri bilemıcem spora baslıyoz aşko karar verdık sen zaten yapıyorsun senlık atraksıyonlu bısey yok 110 cm popomla bugun bısmıllah dıyorumBir şey yazmadım ama yaz yani bana özel bir şeyler ne var yani etiketle bir şeyler yap şaşırt küçük sürprizler yap bana valla ben de bilmiyorum ne olacak bu halimiz
yapcanmıııı kız cıkmıs ya hayırlı olsun bence artıkkkBu arada eczaneden bir Producter erken gebelik 40 tl yealdım. Bir tane de normal sensetive galiba aldım 10 TL.
evet canım vıtamın kullanmıstık o ay.promen ve prowomen dıye bı vıtamın onun etkısı oldugunu dusunuyorum.ay hadı ınsallah rabbım gonlune gore versınnnnn amınnn doğal yoldan mı ıkız olduu
Yeniler de alışır halimize oooo kimlerle başlıyorsun spora kimle karar verdin benden habersiz anlat bakalım aferim güzel olur iyi olur rahatlatır iyi gelir özellikle ruhaashdasfjbafjadbfjad k allahtan eskı topıkten olanlar bılıyor halımızıde napıyor bunlar demıyordur ama yenileri bilemıcem spora baslıyoz aşko karar verdık sen zaten yapıyorsun senlık atraksıyonlu bısey yok 110 cm popomla bugun bısmıllah dıyorum
Kizlar bişey sormak istiyorum. Yumurtlama tarihinden sonraki 14. Gün beklenen adet günüdür diye bişey okudum. Bu herkeste aynı mıdır yani 28 günlük döngüsü olanlar için 14
30 gün döngüsü olanlar için 15 demek istemişlerdir değil mi?
Herkes kendi yumurtlama döngüsüne göre hesaplar canım bir gün önce bir sonra da gelebilir o çok sıkıntı degilKizlar bişey sormak istiyorum. Yumurtlama tarihinden sonraki 14. Gün beklenen adet günüdür diye bişey okudum. Bu herkeste aynı mıdır yani 28 günlük döngüsü olanlar için 14
30 gün döngüsü olanlar için 15 demek istemişlerdir değil mi?
Canım en son 8 kasımdı ama korunuyoduk ilk 24 kasımda korunmadan olduEn son reglinin ilk günü hangi gündü
Bebeğim 10dk dan sonrayı göz onunde bulundurmayın dıyolardı sen su erken gebelik testını yap benımkinin markasından o bence var var bişiler@sevayd Childdevelopment ve diğer canlar çok sağolun. Eve geldim test böyle olmuş. Güvenelim mi
40 TL ucuzmuş walla çakma olmasın bana şu pembe olanı geçen ay 105 den sattı eczacının biriBu arada eczaneden bir Producter erken gebelik 40 tl yealdım. Bir tane de normal sensetive galiba aldım 10 TL.
Bende 40 tl ye aldım eczaneden canım40 TL ucuzmuş walla çakma olmasın
Ah bebegim tebrik ederim ben bunu pozitif kabul ediyorum@sevayd Childdevelopment ve diğer canlar çok sağolun. Eve geldim test böyle olmuş. Güvenelim mi
sana zaten demiştim hatirla oniiii valla kız yumurtlama gorene kadar bıraz sıkı tempo gıdeyım hıcbı kıyafetım olmaz olduYeniler de alışır halimize oooo kimlerle başlıyorsun spora kimle karar verdin benden habersiz anlat bakalım aferim güzel olur iyi olur rahatlatır iyi gelir özellikle ruha
yaa var işteee vaaar ,neyse yarın verırsın kanı yarına ıyce koyulascak cunku kocacıgına soylersın yarın ılk kez test yapmıscasınaa@sevayd Childdevelopment ve diğer canlar çok sağolun. Eve geldim test böyle olmuş. Güvenelim mi