• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

yok kuzucum malesef.6 haftalık flndı,düşük ve dıs gebelık oldu.ikizmiş biri tüpten inememiş hem kürtaj oldum hem dıs gebelık tedavısı.(myom vardı bende 7 cm o baskı yapmıyomus aldırdım onuda 2 ay oldu korunma surem bıtelı)o yuzden artık sabırsızım ve amelıyat bıle oldum bıdakıne bısey olmasın dıye.bızde tek atımda basaralım ıstıyorum bu yüzden :KK70:
ay hadı ınsallah rabbım gonlune gore versınnnnn amınnn doğal yoldan mı ıkız olduu

Bir şey yazmadım ama yaz yani bana özel bir şeyler ne var yani 😂😂😂 etiketle bir şeyler yap şaşırt küçük sürprizler yap bana😂😂😂😂 valla ben de bilmiyorum ne olacak bu halimiz😂😂
ashdasfjbafjadbfjad k allahtan eskı topıkten olanlar bılıyor halımızıde napıyor bunlar demıyordur :D :D ama yenileri bilemıcem :D spora baslıyoz aşko karar verdık sen zaten yapıyorsun senlık atraksıyonlu bısey yok 110 cm popomla bugun bısmıllah dıyorum :D :D

Kizlar bişey sormak istiyorum. Yumurtlama tarihinden sonraki 14. Gün beklenen adet günüdür diye bişey okudum. Bu herkeste aynı mıdır yani 28 günlük döngüsü olanlar için 14
30 gün döngüsü olanlar için 15 demek istemişlerdir değil mi?
🤔

ashdasfjbafjadbfjad k allahtan eskı topıkten olanlar bılıyor halımızıde napıyor bunlar demıyordur :D :D ama yenileri bilemıcem :D spora baslıyoz aşko karar verdık sen zaten yapıyorsun senlık atraksıyonlu bısey yok 110 cm popomla bugun bısmıllah dıyorum :D :D
Yeniler de alışır halimize😂😂😂😂 oooo kimlerle başlıyorsun spora kimle karar verdin benden habersiz anlat bakalım aferim güzel olur iyi olur rahatlatır iyi gelir özellikle ruha❤️

Kizlar bişey sormak istiyorum. Yumurtlama tarihinden sonraki 14. Gün beklenen adet günüdür diye bişey okudum. Bu herkeste aynı mıdır yani 28 günlük döngüsü olanlar için 14
🤔

Adet olduğun günden 14 cikartman gerekiyor canım yani 30 gün için 16. Gün oluyor. Ama burada okudum bazılarınin 14 değil 16-18 gün öncesi falan da oluyormuş

🤔
Herkes kendi yumurtlama döngüsüne göre hesaplar canım bir gün önce bir sonra da gelebilir o çok sıkıntı degil

En son reglinin ilk günü hangi gündü ☺️
Canım en son 8 kasımdı ama korunuyoduk ilk 24 kasımda korunmadan oldu 🙊
Bebeğim 10dk dan sonrayı göz onunde bulundurmayın dıyolardı sen su erken gebelik testını yap benımkinin markasından o bence var var bişiler 🤩🤩🤩😍

Bu arada eczaneden bir Producter erken gebelik 40 tl yealdım. Bir tane de normal sensetive galiba aldım 10 TL.
40 TL ucuzmuş walla çakma olmasın bana şu pembe olanı geçen ay 105 den sattı eczacının biri

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-19-13-28-36-340_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2022-12-19-13-28-36-340_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2022-12-19-13-28-17-166_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2022-12-19-13-28-17-166_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 31
Yeniler de alışır halimize😂😂😂😂 oooo kimlerle başlıyorsun spora kimle karar verdin benden habersiz anlat bakalım aferim güzel olur iyi olur rahatlatır iyi gelir özellikle ruha❤️
sana zaten demiştim hatirla oniiii :D valla kız yumurtlama gorene kadar bıraz sıkı tempo gıdeyım hıcbı kıyafetım olmaz oldu

Back