- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 78
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #11.881
Oldum canım 1 kere regliKürtajdan sonra hiç regl olmadınız mı? 1 kere regl görmeniz gerekiyordu doktorunuz bahsetmedi sanırım
Ya sanki gölge görüyor gibiyim ama benmi uyduruyorum gözüm otomatik olarakmı oraya gölge koyuyor emin olamarım bide çok erken yapmışsın ya bari 10. Güna bekliyeydingünaydın bebısler yumurtlamadan sonrakı 8.gun ve negatıf devam10 hcg ye kadar algılaybılıyor bu test.dünküyle altalta koydum ama bı fark yok.hala umut varmı sızce
Dağa dört gün var dıyorsun bellı olmazKizlar merhabalar artik hesap actim brnde araniza katilmak istiyorum sizlere bir sorum var 21 aralik regl tarihim 4 gun var dun goguslerim agrimaya basladi onu fark ettim ve on gunudr sirtimda ve sag kasigimda agrialr ve aniden giren sancilar var bu sabah test yaptim negatif acaba yok mudur cok kafam karisti
8.gün yaptığın testı dıkkate bıle alma derım zaten varsa bıle 10.günden önce çıkmıyorgünaydın bebısler yumurtlamadan sonrakı 8.gun ve negatıf devam10 hcg ye kadar algılaybılıyor bu test.dünküyle altalta koydum ama bı fark yok.hala umut varmı sızce
Dğşük sıcaklıktan sonrakı uc yüksek atesı baz alıyor ve bırde oncekı ates değerlerine göre ort atesını alıp karar verıyor kuzum 17 de olsa 15 te olsa gayet ıyı ılıskıler hadı bakalım bekleme surecı başlasın bolşans kuzuuAteşçi kızlar program çizgiyi çekti sonunda ama ayın 15 inde yumurtlama gösterdi benim yumurta 17 sinde çatladı ovülasyon ile takip ettiğim için eminim bu program çatlamaya göre değilde yumurtlamaya göremi çizgiyi çekiyor beni aydınlatırmısınız
En erken 10 gün diyorlar varsa da çıkmaz zaten. Bekle bence biraz dahagünaydın bebısler yumurtlamadan sonrakı 8.gun ve negatıf devam10 hcg ye kadar algılaybılıyor bu test.dünküyle altalta koydum ama bı fark yok.hala umut varmı sızce
Ayy iyi içimi rahatlattınız bende umudu kesmıstım8.gün yaptığın testı dıkkate bıle alma derım zaten varsa bıle 10.günden önce çıkmıyor
İlk regli diyince korktum açıkcasıOldum canım 1 kere regli30 kasımda gördüm reglimi
Oyy ağzından bal damlıyor attımız tutmuştur inşallahDğşük sıcaklıktan sonrakı uc yüksek atesı baz alıyor ve bırde oncekı ates değerlerine göre ort atesını alıp karar verıyor kuzum 17 de olsa 15 te olsa gayet ıyı ılıskıler hadı bakalım bekleme surecı başlasın bolşans kuzuu
Yok balım bizim çocuğumuz geç oluyor öbürü 1 senede olmuştu doktor kararıyla 1 adet gördükten sonra başladık bide hormonlarımda ultrasonuma göre güzel gelmedi.İlk regli diyince korktum açıkcasıyinede erken başlamışsınız
Doktorun önerdiyse benim söz söylememe gerek kalmadıYok balım bizim çocuğumuz geç oluyor öbürü 1 senede olmuştu doktor kararıyla 1 adet gördükten sonra başladık bide hormonlarımda ultrasonuma göre güzel gelmedi.
Yani 1 tane regli oldum tam toparlanmadım ondan felanmı bu karın ağrısı demeye çalışmıştım anlatamamışım
Ben bu programı çözemedim İngilizcem yetmedi78e298 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar doğru mu paylaştım bilmiyorum tablo linki. Ekler misiniz en başa.
Aslında çok İngilizce bilmeye gerek yok baya basit. Bi kaç güne alışıyor insanBen bu programı çözemedim İngilizcem yetmedibaşka bir uygulama indirdim bugün ilk ateşimi ölçtüm dil altından 36.4 çıktı reglime 9 gün kaldı
Ay inşallah regli olmam o zaman çünkü şimdideh ara ara karnım ağrıyor ilk adetimdede aksine hiç karnım ağrımadı bilmesem adet oldum demezdim yani öyle rahattı.Doktorun önerdiyse benim söz söylememe gerek kalmadıbende kürtaj oldum 2.reglim aşırı ağrılı geçti tansiyonum vs düştü hatta sizinde öyle olabilir inşallah regli olmazsınız
İnşAllah olmayız canımAy inşallah regli olmam o zaman çünkü şimdideh ara ara karnım ağrıyor ilk adetimdede aksine hiç karnım ağrımadı bilmesem adet oldum demezdim yani öyle rahattı.Siz başladınız mı çalışmalara yoksa 3. Regliyide görüp öylemi deniceksiniz
9 gün sonra beraber test yapalımİnşAllah olmayız canım3.reglimi oldum ben artık beklemedeyim çalışmalar oldu reglime 9 gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?