- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #11.861
24 aralık düzensiz olmazsa canımNe zaman senin bat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
24 aralık düzensiz olmazsa canımNe zaman senin bat
Kullanıyorum canım da Laboquick hep tek çizgi gösteriyor şimdi başka marka önerdi burdan kızlar hatta senin aldığın galiba adet olmayı bekliyorum olursam hemen sipariş verip onunla başlıcamKullanmıyor musun sen ovülasyon testi
Ay galiba bende yakalayamadım.
Çoluk çocuk influenza olduk daha yeni toplarladik. Hiç değerlendirme olamadı Bugünlerde yumurtlama günlerim olmasına rağmen akıntı falan göremedim. Bu ayı kaçırdım sanırım
Aynen ben çok memnun kaldım bu ay innovita danKullanıyorum canım da Laboquick hep tek çizgi gösteriyor şimdi başka marka önerdi burdan kızlar hatta senin aldığın galiba adet olmayı bekliyorum olursam hemen sipariş verip onunla başlıcam
Benim ilk ay olduğu için henüz test almadım. Duruma göre bende ovulasyon testi alayım bu sekilde takip edemeyeceğim sanırımBenimde 2 cenaze oldu bu ay o üzüntüler oraya koş buraya koş derken adet bitince 2 kere falan oldu ilişki sonra kötü günler ara verdik. Olursa mucize olacak yani birde yakalayamama sebebim kullandığım markadanmış galiba kızlar başka marka önerdi onu denicem hamile kalmaz adet olursam artık.
Başınız sağolsun bu arada.Benimde 2 cenaze oldu bu ay o üzüntüler oraya koş buraya koş derken adet bitince 2 kere falan oldu ilişki sonra kötü günler ara verdik. Olursa mucize olacak yani birde yakalayamama sebebim kullandığım markadanmış galiba kızlar başka marka önerdi onu denicem hamile kalmaz adet olursam artık.
Evet bende trendyolda beğeniye aldım işte duruma göre siparişi veririm dedim. Çift hiç göremem gibi geliyor artık Laboquick beni bu konuda büyük yaraladı inşallah banada iyi gelirAynen ben çok memnun kaldım bu ay innovita dan
İnşallah yavrumEvet bende trendyolda beğeniye aldım işte duruma göre siparişi veririm dedim. Çift hiç göremem gibi geliyor artık Laboquick beni bu konuda büyük yaraladı inşallah banada iyi gelir
Ikisinide kullandm ikiside güzel artık bu ay yapmadm takip falan koyverdim gittiEvet bende trendyolda beğeniye aldım işte duruma göre siparişi veririm dedim. Çift hiç göremem gibi geliyor artık Laboquick beni bu konuda büyük yaraladı inşallah banada iyi gelir
Hiç belli olmaz canım benim sen olmaz dersin daha ilk aydan olur Ben çocuk yapmaya karar verdiğim ilk aydan hamile kaldım hemde hemen olmasına inancım yoktu tabi sonra düşükle sonlandı. Şimdi ikinci kez kalmaya çalışıyorum bakalım inşallah olur artık. Enerjimi kaybetmekten korkuyorum ama sabır ediyorum.Benim ilk ay olduğu için henüz test almadım. Duruma göre bende ovulasyon testi alayım bu sekilde takip edemeyeceğim sanırım
3 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay bıraktım belki tam yumurtlama bile olamayacak
İnsaAllah gerek kalmasin , mucizeniz gelsin
Ikisinide kullandm ikiside güzel artık bu ay yapmadm takip falan koyverdim gitti
Benim ikinci tek ilişkiden oldu.Hiç belli olmaz canım benim sen olmaz dersin daha ilk aydan olur Ben çocuk yapmaya karar verdiğim ilk aydan hamile kaldım hemde hemen olmasına inancım yoktu tabi sonra düşükle sonlandı. Şimdi ikinci kez kalmaya çalışıyorum bakalım inşallah olur artık. Enerjimi kaybetmekten korkuyorum ama sabır ediyorum.
Aminn inşallah gerek kalmaz inşallah ❤
Kullandığınız ilaç veya iğne bilmiyorum onun hakkında hiçbir fikrim yok.Kızlar acil bişey sorucam. Dün regl oldum dün çok fazla kanamam olmadı hafifti ama bugün parça parça pıhtı şeklinde dahil aşırı kanamam var. Ağrım çok fazla yok hatta şaşırtıcı derecede ilk defa reglim böyle hafif sancılı geçiyor. Ama afedersiniz tuvalete girdiğimde oturmamla parçalar halinde dökülüyor regl. Ve ped pıhtı dolu oluyor. 3 haftadır prolaktin yükselikliği nedeniyle dostinex kullanıyorum. O nedenle böyle oluyor olabilir mi acaba? Saat başı ped değişiyorum usandım
Cok geçmiş olsun canım Rabbım korusun evladını şifasıyla atlatın inşallahİnfluenza olmuşum kuzum aynen covidden daha ağrı geçiyor çok zorlanıyorum oğluma bir şey olmasın başka bir şey istemiyorum aşko dua et
Kürtajdan sonra hiç regl olmadınız mı? 1 kere regl görmeniz gerekiyordu doktorunuz bahsetmedi sanırımKızlar ovülasyon testi yaptım yumurtam çatlamış sonunda ama inanılmaz karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi böyle normalde asla böyle olmazdı yumurta çatlama ağrısımı bu yoksa adet felanmı olucam acaba sat 30 kasım ama kürtaj sonraki ilk adetimdi. Birde yumurta çatladıktan sonra kaç saat yaşıyor kalp olanlarda ilişki oldu bide bugünü değerlendiricez geç kalmış olmayız inşallah
Sağol canım benim amin inşallah inş en iyi şekilde atlatırsın canım.. inş olmaz ishal kusma ..Canım acayip salgın var zaten sınıfında çocuklar yıkılıyor hastalıktan. Allahım şifa versin tüm hastalara. Sana da çok geçmiş olsun canım benim. Doktor ilerleyen süreçte kusma ishal ve öksürük de olabilir dedi
Bu ay hicbrsey yapmicam akışına biraKicam dedim iyide oldu sanki eşim 3 4 gundr nezle grip zatn degerlendiremedk bu hafta yumurtlama haftam önceki aylara göre hersyde bir hayır varAslında en iyisi yapmamak ben ilk bebek düşündüğümde böyle testlerden haberim bile yoktu. Cahillik mutluluktu inanki son kez şans verip birdaha bende yapmayı bırakıp doğaçlama takılıcam
Günaydın..günaydın bebısler yumurtlamadan sonrakı 8.gun ve negatıf devam 10 hcg ye kadar algılaybılıyor bu test.dünküyle altalta koydum ama bı fark yok.hala umut varmı sızce