• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Benimde 2 cenaze oldu bu ay o üzüntüler oraya koş buraya koş derken adet bitince 2 kere falan oldu ilişki sonra kötü günler ara verdik. Olursa mucize olacak yani birde yakalayamama sebebim kullandığım markadanmış galiba kızlar başka marka önerdi onu denicem hamile kalmaz adet olursam artık. 🤷🏼‍♀️
Ay galiba bende yakalayamadım.
Çoluk çocuk influenza olduk daha yeni toplarladik. Hiç değerlendirme olamadı 🙈 Bugünlerde yumurtlama günlerim olmasına rağmen akıntı falan göremedim. Bu ayı kaçırdım sanırım 🙄

Benimde 2 cenaze oldu bu ay o üzüntüler oraya koş buraya koş derken adet bitince 2 kere falan oldu ilişki sonra kötü günler ara verdik. Olursa mucize olacak yani birde yakalayamama sebebim kullandığım markadanmış galiba kızlar başka marka önerdi onu denicem hamile kalmaz adet olursam artık. 🤷🏼‍♀️
Benim ilk ay olduğu için henüz test almadım. Duruma göre bende ovulasyon testi alayım bu sekilde takip edemeyeceğim sanırım 🙈
3 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay bıraktım belki tam yumurtlama bile olamayacak 🙄

İnsaAllah gerek kalmasin , mucizeniz gelsin 🥰

Başınız sağolsun bu arada.

Kızlar acil bişey sorucam. Dün regl oldum dün çok fazla kanamam olmadı hafifti ama bugün parça parça pıhtı şeklinde dahil aşırı kanamam var. Ağrım çok fazla yok hatta şaşırtıcı derecede ilk defa reglim böyle hafif sancılı geçiyor. Ama afedersiniz tuvalete girdiğimde oturmamla parçalar halinde dökülüyor regl. Ve ped pıhtı dolu oluyor. 3 haftadır prolaktin yükselikliği nedeniyle dostinex kullanıyorum. O nedenle böyle oluyor olabilir mi acaba? Saat başı ped değişiyorum usandım :(

Benim ilk ay olduğu için henüz test almadım. Duruma göre bende ovulasyon testi alayım bu sekilde takip edemeyeceğim sanırım 🙈
3 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay bıraktım belki tam yumurtlama bile olamayacak 🙄

İnsaAllah gerek kalmasin , mucizeniz gelsin 🥰
Hiç belli olmaz canım benim sen olmaz dersin daha ilk aydan olur 🤗 Ben çocuk yapmaya karar verdiğim ilk aydan hamile kaldım hemde hemen olmasına inancım yoktu tabi sonra düşükle sonlandı. 😕 Şimdi ikinci kez kalmaya çalışıyorum bakalım inşallah olur artık. Enerjimi kaybetmekten korkuyorum ama sabır ediyorum. 😊

Aminn inşallah gerek kalmaz inşallah 🤗

Aslında en iyisi yapmamak ben ilk bebek düşündüğümde böyle testlerden haberim bile yoktu. Cahillik mutluluktu inanki son kez şans verip birdaha bende yapmayı bırakıp doğaçlama takılıcam 😅😅
Ikisinide kullandm ikiside güzel artık bu ay yapmadm takip falan koyverdim gitti 😄

Hiç belli olmaz canım benim sen olmaz dersin daha ilk aydan olur 🤗 Ben çocuk yapmaya karar verdiğim ilk aydan hamile kaldım hemde hemen olmasına inancım yoktu tabi sonra düşükle sonlandı. 😕 Şimdi ikinci kez kalmaya çalışıyorum bakalım inşallah olur artık. Enerjimi kaybetmekten korkuyorum ama sabır ediyorum. 😊

Aminn inşallah gerek kalmaz inşallah 🤗
Benim ikinci tek ilişkiden oldu.
Rabbim ol derse olur tabiki 😊

Düşükle sonuçlanmasına üzüldüm.
Benimde 13 haftalık bir kaybim var.
Sonrasında 2 tane oğlum oldu çok şükür.
Sizinde en hayırlı en yakın zaman sağlıkla olsun inşaallah 🤲💞🥰

Kızlar acil bişey sorucam. Dün regl oldum dün çok fazla kanamam olmadı hafifti ama bugün parça parça pıhtı şeklinde dahil aşırı kanamam var. Ağrım çok fazla yok hatta şaşırtıcı derecede ilk defa reglim böyle hafif sancılı geçiyor. Ama afedersiniz tuvalete girdiğimde oturmamla parçalar halinde dökülüyor regl. Ve ped pıhtı dolu oluyor. 3 haftadır prolaktin yükselikliği nedeniyle dostinex kullanıyorum. O nedenle böyle oluyor olabilir mi acaba? Saat başı ped değişiyorum usandım :KK43:
Kullandığınız ilaç veya iğne bilmiyorum onun hakkında hiçbir fikrim yok.

Ama benimde bazı zamanlar regllerim böyle oluyordu bahsettiğiniz gibi pihtili şekilde geliyordu tabi benim ağrıda çok fazla oluyordu. 3 ay bu sebepten doğum kontrol hapı kullandım o süreçte hafif geçmişti.

Sizinki neden olabilir bilemedim. Ayni durumu yaşayan arkadaşlar vardır belki .

Kızlar ovülasyon testi yaptım yumurtam çatlamış sonunda ama inanılmaz karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi böyle normalde asla böyle olmazdı yumurta çatlama ağrısımı bu yoksa adet felanmı olucam acaba sat 30 kasım ama kürtaj sonraki ilk adetimdi. Birde yumurta çatladıktan sonra kaç saat yaşıyor kalp olanlarda ilişki oldu bide bugünü değerlendiricez geç kalmış olmayız inşallah 🤲🏻
Kürtajdan sonra hiç regl olmadınız mı? 1 kere regl görmeniz gerekiyordu doktorunuz bahsetmedi sanırım 🥺

Canım acayip salgın var zaten sınıfında çocuklar yıkılıyor hastalıktan. Allahım şifa versin tüm hastalara. Sana da çok geçmiş olsun canım benim. Doktor ilerleyen süreçte kusma ishal ve öksürük de olabilir dedi
Sağol canım benim 🙏amin inşallah 🤲 inş en iyi şekilde atlatırsın canım.. inş olmaz ishal kusma ..

Aslında en iyisi yapmamak ben ilk bebek düşündüğümde böyle testlerden haberim bile yoktu. Cahillik mutluluktu inanki son kez şans verip birdaha bende yapmayı bırakıp doğaçlama takılıcam 😅😅
Bu ay hicbrsey yapmicam akışına biraKicam dedim iyide oldu sanki eşim 3 4 gundr nezle grip zatn degerlendiremedk bu hafta yumurtlama haftam önceki aylara göre hersyde bir hayır var

günaydın bebısler yumurtlamadan sonrakı 8.gun ve negatıf devam☹️ 10 hcg ye kadar algılaybılıyor bu test.dünküyle altalta koydum ama bı fark yok.hala umut varmı sızce

Eklentiler

• 055CE31A-8190-4CBE-B6FA-B11377BDEEE3.jpeg
    055CE31A-8190-4CBE-B6FA-B11377BDEEE3.jpeg
    45,7 KB · Görüntüleme: 63
günaydın bebısler yumurtlamadan sonrakı 8.gun ve negatıf devam☹️ 10 hcg ye kadar algılaybılıyor bu test.dünküyle altalta koydum ama bı fark yok.hala umut varmı sızce
Günaydın..
Çok erken değil mi henüz 🤔
Benim ikincide çok net hatırlıyorum tek ilişki olmuştu 14 ocakti hatta 25 ocakta test yapmıştım silik çıkmıştı. Ertesi gün kan verdim 50 çıktı beta hcg.

10 11 gün geçmesi gerek sanki .

Back