- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 78
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #11.841
Yanma falan yok ama bilemedim şimdiBilemiyorum ki herkesin farklı da olabiliyor.
Malesef bu ağrıların hepsi birbirine benziyor
Akintiniz vs var mı ya da idrarda yanma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanma falan yok ama bilemedim şimdiBilemiyorum ki herkesin farklı da olabiliyor.
Malesef bu ağrıların hepsi birbirine benziyor
Akintiniz vs var mı ya da idrarda yanma
Bir süre kendinizi takip edin bakalım.Yanma falan yok ama bilemedim şimdi
Yok oldum kuzum malesefPapatyamaviss sen adet görmedin mi hâlâ? Test yaptıgini görmedim kuzummm hadi bizi şaşırt test paylaş belki pozitiftir
Ya gercektenmı bak bu da çok illet bol bol vıtamın ilaç aksatma iç adet dknemındesın zaten bısey olmaz çabucak ıyıles ınsallahİnfluenza olmuşum kuzum aynen covidden daha ağrı geçiyor çok zorlanıyorum oğluma bir şey olmasın başka bir şey istemiyorum aşko dua et
Enfeksiyon olsa akıntın varsa kokulu olur ve idrar yaparken yanma yapar canım. Ama yumurtlamadan sonra olan dedigin bu agrılar döllneme gerçekleşirse adete kadar devam eder veee hamile olmuş olursun kuzumKızlar yumurtlama döneminden sonra. Belinde, kalsıklarında ve sırtında ağrı hisseden var mı ya.
Ayyyyy inşallah öyledir. Yanma kokulu akıntı falan yok çünküEnfeksiyon olsa akıntın varsa kokulu olur ve idrar yaparken yanma yapar canım. Ama yumurtlamadan sonra olan dedigin bu agrılar döllneme gerçekleşirse adete kadar devam eder veee hamile olmuş olursun kuzum
Bir kaç gün bekle canım tekrar yap bıgün yaptıysan beş gün önce yapmış oluyorsun yarın da dene. Hoşgeldin aramıza cnmKizlar merhabalar artik hesap actim brnde araniza katilmak istiyorum sizlere bir sorum var 21 aralik regl tarihim 4 gun var dun goguslerim agrimaya basladi onu fark ettim ve on gunudr sirtimda ve sag kasigimda agrialr ve aniden giren sancilar var bu sabah test yaptim negatif acaba yok mudur cok kafam karisti
İnşallah canım amin işte ben bugün yazdım sende ben o işlerden anlamam dedin ya inşallah bu ay hamile kalırsın da anlamış olursun çünkü şuan hatta 4 gündür bende aynı durumdayım duramıcak agrılar giriyor kasıgıma lavabodan gelenmiyorum ve aşırı gaz var beynim yandı artıkın valla kızAyyyyy inşallah öyledir. Yanma kokulu akıntı falan yok çünkü
Ayyyyy amin canım inşallah hepimiz için güzel şeyler olsunİnşallah canım amin işte ben bugün yazdım sende ben o işlerden anlamam dedin ya inşallah bu ay hamile kalırsın da anlamış olursun çünkü şuan hatta 4 gündür bende aynı durumdayım duramıcak agrılar giriyor kasıgıma lavabodan gelenmiyorum ve aşırı gaz var beynim yandı artıkın valla kız
Canım çok gecmiş olsun Rabbim şifaa versin inşallahh sana Yakısıklı oğlusunudaa rabbım korusunİnfluenza olmuşum kuzum aynen covidden daha ağrı geçiyor çok zorlanıyorum oğluma bir şey olmasın başka bir şey istemiyorum aşko dua et
Hosbuldum insallah herkess cif cizgileri hayirlisiyla gorur suan elimde test olunca adete kadar yapmayi dusundum ama hayirlisi olsun insallahBir kaç gün bekle canım tekrar yap bıgün yaptıysan beş gün önce yapmış oluyorsun yarın da dene. Hoşgeldin aramıza cnm
İnşallah canım amin işte ben bugün yazdım sende ben o işlerden anlamam dedin ya inşallah bu ay hamile kalırsın da anlamış olursun çünkü şuan hatta 4 gündür bende aynı durumdayım duramıcak agrılar giriyor kasıgıma lavabodan gelenmiyorum ve aşırı gaz var beynim yandı artıkın valla kız çAyyyyy inşallah öyledir. Yanma kokulu akıntı falan yok çünkü
Amin canım çok amin yakalarmıyız agustos annelerini sonundan diyorsunAyyyyy amin canım inşallah hepimiz için güzel şeyler olsun
Valla ne güzel olurİnşallah canım amin işte ben bugün yazdım sende ben o işlerden anlamam dedin ya inşallah bu ay hamile kalırsın da anlamış olursun çünkü şuan hatta 4 gündür bende aynı durumdayım duramıcak agrılar giriyor kasıgıma lavabodan gelenmiyorum ve aşırı gaz var beynim yandı artıkın valla kız ç
Amin canım çok amin yakalarmıyız agustos annelerini sonundan diyorsun
Aminnn AminnnnBir süre kendinizi takip edin bakalım.
Ekstrem bir durum olursa ona göre bakarsınız.
Belki de mutlu bir haber gelecektir
Ben pazartesi bi test yapsam mı diyorum bir ya dan da korkuyorum ilaç kullanıyorsun melek otur oturdugun yerde diyorumValla ne güzel olur
Ah canım keşke yumurtlama yakalasam sana yardımcı olurdumKızlar yumurtlama döneminden sonra. Belinde, kalsıklarında ve sırtında ağrı hisseden var mı ya.
Ne zaman senin batBen pazartesi bi test yapsam mı diyorum bir ya dan da korkuyorum ilaç kullanıyorsun melek otur oturdugun yerde diyorum
Kullanmıyor musun sen ovülasyon testiAh canım keşke yumurtlama yakalasam sana yardımcı olurdum
Ay galiba bende yakalayamadım.Ah canım keşke yumurtlama yakalasam sana yardımcı olurdum