• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

İnfluenza olmuşum kuzum aynen covidden daha ağrı geçiyor :KK43: çok zorlanıyorum oğluma bir şey olmasın başka bir şey istemiyorum aşko dua et :KK43:
Ya gercektenmı bak bu da çok illet bol bol vıtamın ilaç aksatma iç adet dknemındesın zaten bısey olmaz çabucak ıyıles ınsallah 😔

Kızlar yumurtlama döneminden sonra. Belinde, kalsıklarında ve sırtında ağrı hisseden var mı ya.
Enfeksiyon olsa akıntın varsa kokulu olur ve idrar yaparken yanma yapar canım. Ama yumurtlamadan sonra olan dedigin bu agrılar döllneme gerçekleşirse adete kadar devam eder veee hamile olmuş olursun kuzum 😊😊

Kizlar merhabalar artik hesap actim brnde araniza katilmak istiyorum sizlere bir sorum var 21 aralik regl tarihim 4 gun var dun goguslerim agrimaya basladi onu fark ettim ve on gunudr sirtimda ve sag kasigimda agrialr ve aniden giren sancilar var bu sabah test yaptim negatif acaba yok mudur cok kafam karisti

Kizlar merhabalar artik hesap actim brnde araniza katilmak istiyorum sizlere bir sorum var 21 aralik regl tarihim 4 gun var dun goguslerim agrimaya basladi onu fark ettim ve on gunudr sirtimda ve sag kasigimda agrialr ve aniden giren sancilar var bu sabah test yaptim negatif acaba yok mudur cok kafam karisti
Bir kaç gün bekle canım tekrar yap bıgün yaptıysan beş gün önce yapmış oluyorsun yarın da dene. Hoşgeldin aramıza cnm 🥰🥰

Ayyyyy inşallah öyledir. Yanma kokulu akıntı falan yok çünkü 🤲
İnşallah canım amin işte ben bugün yazdım sende ben o işlerden anlamam dedin ya inşallah bu ay hamile kalırsın da anlamış olursun çünkü şuan hatta 4 gündür bende aynı durumdayım duramıcak agrılar giriyor kasıgıma lavabodan gelenmiyorum ve aşırı gaz var beynim yandı artıkın valla kız 😂😂😂😂

İnşallah canım amin işte ben bugün yazdım sende ben o işlerden anlamam dedin ya inşallah bu ay hamile kalırsın da anlamış olursun çünkü şuan hatta 4 gündür bende aynı durumdayım duramıcak agrılar giriyor kasıgıma lavabodan gelenmiyorum ve aşırı gaz var beynim yandı artıkın valla kız 😂😂😂😂
Ayyyyy amin canım inşallah hepimiz için güzel şeyler olsun 😊

Bir kaç gün bekle canım tekrar yap bıgün yaptıysan beş gün önce yapmış oluyorsun yarın da dene. Hoşgeldin aramıza cnm 🥰🥰
Hosbuldum insallah herkess cif cizgileri hayirlisiyla gorur suan elimde test olunca adete kadar yapmayi dusundum ama hayirlisi olsun insallah

Ayyyyy inşallah öyledir. Yanma kokulu akıntı falan yok çünkü 🤲
İnşallah canım amin işte ben bugün yazdım sende ben o işlerden anlamam dedin ya inşallah bu ay hamile kalırsın da anlamış olursun çünkü şuan hatta 4 gündür bende aynı durumdayım duramıcak agrılar giriyor kasıgıma lavabodan gelenmiyorum ve aşırı gaz var beynim yandı artıkın valla kız ç
Ayyyyy amin canım inşallah hepimiz için güzel şeyler olsun 😊
Amin canım çok amin 😊😊yakalarmıyız agustos annelerini sonundan diyorsun

İnşallah canım amin işte ben bugün yazdım sende ben o işlerden anlamam dedin ya inşallah bu ay hamile kalırsın da anlamış olursun çünkü şuan hatta 4 gündür bende aynı durumdayım duramıcak agrılar giriyor kasıgıma lavabodan gelenmiyorum ve aşırı gaz var beynim yandı artıkın valla kız ç

Amin canım çok amin 😊😊yakalarmıyız agustos annelerini sonundan diyorsun
Valla ne güzel olur 😊❤️

Ah canım keşke yumurtlama yakalasam sana yardımcı olurdum 🤢
Ay galiba bende yakalayamadım.
Çoluk çocuk influenza olduk daha yeni toplarladik. Hiç değerlendirme olamadı 🙈 Bugünlerde yumurtlama günlerim olmasına rağmen akıntı falan göremedim. Bu ayı kaçırdım sanırım 🙄

Back