Gayet normal 2 gün sonra tekrarla aynı saatte ve aynı yerde en az 60larda cıkması lazımKızlarr değerim 32.15 çıkmış
Tamam canım Cumartesi tekrar test vericem . Eşime söylemedim dahaGayet normal 2 gün sonra tekrarla aynı saatte ve aynı yerde en az 60larda cıkması lazım
Ay hadi inşallah sağlıklıdır kuzum hayırlı olsun şimdidenTamam canım Cumartesi tekrar test vericem . Eşime söylemedim daha
Eşin bile öğrenmeden biz öğrendik he miTamam canım Cumartesi tekrar test vericem . Eşime söylemedim daha
Benımkınıde ilk bu baslık ögrendi hahah hatta eşim dedi benden önce mü ögrendiler yani dedim ohhooo hepsi nefeslerini tutmuş kan sonucunu bekliyoduEşin bile öğrenmeden biz öğrendik he mihayırlı olsun inşallah taze anne adayı :)
Hahaha çözüm önerisi şahaneymiş canım keşkee olsaAhh ahh nerde abudik gubidik hastalık var beni bulur vallahi kasigimda kol altımda çıkan iltihaplanmalar oluyor inanır mısın 15 farklı doktora çıktım sanırım Manisa aydın hatay çeşit çeşit bütün doktorlara. Hepsi farklı tanı koydu hala cozumu yok benle öyle duruyorlar. Hatta bi tanesi dedi hiç bunlara kafana takma çocuğun yoksa çocuk yap onla uğraş dedim doktor bey o da olmuyorçözüm şahane değil mi
Ama yine de şükürler olsun Allah beterinden saklasın yıkılmadım ayaktayımskolyoz ameliyatından sonra kendime geldiysem her şeyin altından kalkarım diyorum artık.
Bu arada benim değerlere bakan hiç yok artık adet olursam direk dahiliyeye cikicam o bakıyor dimi insülin direncine falan?
Biraz da onlara bastıralım bakalım
İnşallah kuzum sende bir an önce iyilesirsin
Ayy evet biliyorum o durumu. 2017de bizde bu sitede kızlarla birbirimizin hep sonucunu bekliyorduk. Ama ben sabah ezanına müteakip dayanamayıp test yaptığım için hemen eşime haber vermiştim. Duruma göre bu sefer Allah nasip ederse bende önce buraya yazcamBenımkınıde ilk bu baslık ögrendi hahah hatta eşim dedi benden önce mü ögrendiler yani dedim ohhooo hepsi nefeslerini tutmuş kan sonucunu bekliyodu
EvetEşin bile öğrenmeden biz öğrendik he mihayırlı olsun inşallah taze anne adayı :)
Kız sen nasıl söyledin eşineBenımkınıde ilk bu baslık ögrendi hahah hatta eşim dedi benden önce mü ögrendiler yani dedim ohhooo hepsi nefeslerini tutmuş kan sonucunu bekliyodu
Ay yaa sürpriz yapma şansın varken iyi kullanKız sen nasıl söyledin eşineben Cumartesi söylemeyi düşünüyorum ama nasıl sürpriz yapıcam bilemedim
Aynen doktor da o da olmuyor onu napicaz diyecektimHahaha çözüm önerisi şahaneymiş canım keşkee olsadahiliyeye gidebilirsin kuzum o da endokrinoloji bölümüne yönlendirir seni hepimiz iyi olalım inşaAllah
Ay yaa sürpriz yapma şansın varken iyi kullanben hep kafamda kurardım şöyle böyle diye hiçbirini yapamadım pişmanım sabah kan vermisdim pek bir beklentim yokdu kan sonucunu da gece ogrendim 1 de cikdi sonuç eşimde salona gtmisdi yeni, uyuyamamisdi.ben kalkdim sonucu gördüm beni bir ağlama tuttu elimde telefon arkadaşım sonucu bekliyordu onun mesaj sesine uyandım zaten Allahım ne ağlamak eşimin aklı gtmisdi elimde telefon gecenin koru birine bişey oldu sandi ben yapdim sen yapma böyle seyler
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahyok yapmam ben inşallah güzel beta artışım olursa Cumartesi söylicem güzel şeyler hazırlayıp o anı kaydetmeyi düşünüyorum
Kız ben dedim ki aşkkm ben bir şey yaptım gittim kan testi verdim 2.8 cıktı galiba hamileyim dedm akdkeldkkdjdkd o da askım benden habersiz niye gidip kan testi veriyosun ben bostan korkuluğu muyum dediKız sen nasıl söyledin eşineben Cumartesi söylemeyi düşünüyorum ama nasıl sürpriz yapıcam bilemedim
Yaaaa hamilemisinKızlarr değerim 32.15 çıkmış
HarikaKız ben dedim ki aşkkm ben bir şey yaptım gittim kan testi verdim 2.8 cıktı galiba hamileyim dedm akdkeldkkdjdkd o da askım benden habersiz niye gidip kan testi veriyosun ben bostan korkuluğu muyum dedidedm gel askım yarın beraber verelim sonra doktora gittik verdik. Tabi ilk burası duymus oldu 2.8 sonucunu… 9.2 yi de eşim söyledi bana ben direk buraya yazdım
İnşallah güzel artışlarla devam ederse hamileyimYaaaa hamilemisindogalmi gelişti canim gebelik
Nasip kısmet canım sağlık olsunTest yaptım sabah kızlar negatif artık nasip ocak ayına kaldı
Hayırlı olsun canım benimİnşallah güzel artışlarla devam ederse hamileyimbu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?