Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canim ne güzel rabbim sağlıklı kucagina almayi nasip etsiniyi akşamlar kızlar dün test yorumu istemiştim yapanlara teşekkür ederim benim beta 386 çıktı :)
Amin canım çok teşekkür ederim Allah sizede nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım benim Rabbim sağlıklı kucagina almayi nasip etsin
İnşAllah canım hayırlısıylaAmin canım çok teşekkür ederim Allah sizede nasip etsin inşallah
Tatlım çok sevindim senin adınaa bence hamilelik bu inşallah sağ sağlim alırsın kucağjna . Şimdi hemen anlat belirtileri :)Amin canım çok teşekkür ederim Allah sizede nasip etsin inşallah
amiin tesekkür ederim canım darısı basına inşallahHayırlı olsun canim ne güzel rabbim sağlıklı kucagina almayi nasip etsin
Hatirlamiyorum canim evde duruyor ama biri bakarım senin içinYaaa ne kadar şaşırtıcı hangi testti acaba hatirliyor musun
Tamamdır canım ❤Hatirlamiyorum canim evde duruyor ama biri bakarım senin için
Merhaba canım
Amin kuzum hayırlısıamiin tesekkür ederim canım darısı basına inşallah
Amin kuzum hayırlısı
Merhaba kaçıncı gününüzdesiniz?Kizlar ovulasyon testim ilk 5 dakika ilk resimdeki gibiydi sonra tarihi yazmak icin bidaha aldim boyle koyulasmis sizce hangisi dogru
Teşekkür ederim canım belirtilere gelirsek yok gerçekten en ufak belirtim yok ne kasık ağrım ne göğüs hassasiyeti akıntı hiç biri yok kan sonucu çıkmasa hamile olduğuma inanmazdımTatlım çok sevindim senin adınaa bence hamilelik bu inşallah sağ sağlim alırsın kucağjna . Şimdi hemen anlat belirtileri :)
Bizimle değilsin:) ama bak hamile olduğunda ortadan kaybolma bilgilerinden mahrum etme :)Teşekkür ederim canım belirtilere gelirsek yok gerçekten en ufak belirtim yok ne kasık ağrım ne göğüs hassasiyeti akıntı hiç biri yok kan sonucu çıkmasa hamile olduğuma inanmazdım
Canım sana bir şey sorucam catlatma iğnesi kullandın dimi bu ay adetinin kaçıncı gününe denk geldi biliyor musunTeşekkür ederim canım belirtilere gelirsek yok gerçekten en ufak belirtim yok ne kasık ağrım ne göğüs hassasiyeti akıntı hiç biri yok kan sonucu çıkmasa hamile olduğuma inanmazdım
Merak etme canım buralardayım benim değer düşük diye belirtim yok herhaldeBizimle değilsin:) ama bak hamile olduğunda ortadan kaybolma bilgilerinden mahrum etme :)
Dongumun 18. Gunu evet pik degil ama koyu gibi geldi baya pci var bende daha goremedim pikMerhaba kaçıncı gününüzdesiniz?
Testler Pik değil
Pik olunca T Cden daha koyu ya da aynı koyulukta olması gerek
Evet canım kullandım iğne kullandım. Normalde döngüm 28 30. Gün yani bugün kanda pozitif çıktıCanım sana bir şey sorucam catlatma iğnesi kullandın dimi bu ay adetinin kaçıncı gününe denk geldi biliyor musun
Yani kanda değerin kaçıncı gün çıktı onu merak ettim
Kendime umut ariyorum
Bende bekleme modundayım. Burası bağımlılık yapmış. Umut 0 ken bile gelip okuyorum. Tüp bebek sayfalarının sessiz okuyucusuyumMerhaba canım
Biraz sakince yumurtlama günümü bekliyorum hafta sonu doktora gittiğimde bana söylendi biraz ve bu kadar planlama panik ile bu işin olmayacağını söyledi Prof kendisi..
Ben de döndüm baktım e bir denemediğim sakin olabilmek biraz kendime döndüm sanırım ben de ama burdayım ara ara okuyorum sen nasılsın