• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet aşılama tutmamıştı canım bu ay femara kullandım sonra çatlatma iğnesi vurulmuştum
ıste nasıp gercekten, benımde ılkı kımyasal oldu ıkıncı asılamam negatıf. ınsallah Ocak ayında bızlere nasıp olur kuzum.
exstra yaptıgın kullandıgın bısey oldu muı?

ıste nasıp gercekten, benımde ılkı kımyasal oldu ıkıncı asılamam negatıf. ınsallah Ocak ayında bızlere nasıp olur kuzum.
exstra yaptıgın kullandıgın bısey oldu muı?
Hayır canım sadece femara kullandım onun dışında eşimde bende hiçbir şey kullanmadık. Önceki aylarda o kadar çok şey denedim ki bu ay hiç birini yapmadım. İnşallah sağlıkla ilerlesin 🙏

Vay be ne doktorlar var tekrar geri çağırıp böyle bilgi mi verdi? Ahh ahh bende öyle doktora bi rastlasam o kadar aşılama oldum gel bile demedi🤐
Çok şükür doktorumu seviyorum ya Kayseri de yaşıyorum ben,temmuzdan beri ayni doktora gidiyorum pko icin gittim butun pko kistlerim gitti 😍 bu 2.ignem canim o kadar detayli anlatiyor ilgileniyor ki Rabbim herkese anlayisli doktor nasip etsin 🙏🏻🙏🏻

Bende denedim kaç kere eşimle artik strese giriyoduk bıraktım ev hala test dolu 😄 zaten tüp bebeğe başladım nasipse ondan kendimi zi saldık biz
Biz attık öyle testleri onların hepsi yanlış gösteriyor bence ☺️ Bakalım vitaminlerle desteklemeye devam benim çok düşük çünkü bağışıklığım falanda çok düşük o yüzden düşük yapmıştım

Çok şükür doktorumu seviyorum ya Kayseri de yaşıyorum ben,temmuzdan beri ayni doktora gidiyorum pko icin gittim butun pko kistlerim gitti 😍 bu 2.ignem canim o kadar detayli anlatiyor ilgileniyor ki Rabbim herkese anlayisli doktor nasip etsin 🙏🏻🙏🏻
Bu konuda moral için doktor kesinlikle çok önemli inşallah güzel haberlerini de alırız 😍😍

Back