• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dongumun 18. Gunu evet pik degil ama koyu gibi geldi baya pci var bende daha goremedim pik
Önceki testlerine göre koyuysa az kalmış olabilir pik olmasına 🤗 benim 25.güne kadar hep böyle dalgalandı bi böyle çıktı bi silik
Ama ovulasyon günü o attığım gibi oldu
Pko olan bir arkadaşım da bu şekilde ovulasyon testiyle ilk ay gebe kaldı her gün yapmaya devam et bence 🥰

ejce ejce @charlottes A R Y A A R Y A nasılsınız kızlar ne aşamadasınız.. Sesiniz çıkmıyor🥲
Selam canım,

İyiyim teşekkür ederim, sen nasılsın? Bugün döngümün 27.günü, son 3 aydır femara ve ovitrelle ile 26-30. Günler arası adet olmuştum. Bu ay ne zaman gelecek hiç bilmiyorum. Beklemedeyim, bir belirtim yok. Sadece karnım ağrıyor

Selam canım,

İyiyim teşekkür ederim, sen nasılsın? Bugün döngümün 27.günü, son 3 aydır femara ve ovitrelle ile 26-30. Günler arası adet olmuştum. Bu ay ne zaman gelecek hiç bilmiyorum. Beklemedeyim, bir belirtim yok. Sadece karnım ağrıyor
Aa o kadar oldu mu ya :)
Baya sessiz sedasız ilerlemişsin :)
İnş sonucu da güzel olur. Bence test yapmayıp beklemede kal. Stres oluşturma hiç..

Önceki testlerine göre koyuysa az kalmış olabilir pik olmasına 🤗 benim 25.güne kadar hep böyle dalgalandı bi böyle çıktı bi silik
Ama ovulasyon günü o attığım gibi oldu
Pko olan bir arkadaşım da bu şekilde ovulasyon testiyle ilk ay gebe kaldı her gün yapmaya devam et bence 🥰
Insallah canim devam ediyorum 😊 insallah hayirlisiyla gebe kaliriz hepimiz 🙏🙏

Dongumun 18. Gunu evet pik degil ama koyu gibi geldi baya pci var bende daha goremedim pik
Canım bence bütün ovulasyon testlerini at gitsin . Doktorlarda önermiyorlar zaten . Laboquick ovu testi aldım kocaman paket yüzlü galiba allahın hergünü pozitif çizgi insan kafayı yiyo gün aşırı yap bak keyfine :)

Bende bekleme modundayım. Burası bağımlılık yapmış. Umut 0 ken bile gelip okuyorum. Tüp bebek sayfalarının sessiz okuyucusuyum :KK70:
Bence de biraz kendi içine dönüp belirti aramadan beklemek lazım..
Bende şimdi dışardan kendime baktıkça ne çılgınlık diyorum.. Ama Tüp bebek sayfalarında da gördüğüm orda da testler uçuşuyor havada... Kimse sakin kalamıyor :KK70: Muhtemelen bende sakin kalamyacağım :KK70:
Ama kal 🙏🏻🙏🏻
Bu konu zor ama gerçekten kalmalıyız testler hala bana göre değil 😁😁

Canım bence bütün ovulasyon testlerini at gitsin . Doktorlarda önermiyorlar zaten . Laboquick ovu testi aldım kocaman paket yüzlü galiba allahın hergünü pozitif çizgi insan kafayı yiyo gün aşırı yap bak keyfine :)
Benimde ayni marka canim valla daha pik goremedim zaten ama gun asiri pek olamiyo esimin isinden dolayi genelde 2 gun bos 1 dolu sekilde degerlendirmeye calisiyoruz bazen o bile mumkun olmuyo 😊

Bende bekleme modundayım. Burası bağımlılık yapmış. Umut 0 ken bile gelip okuyorum. Tüp bebek sayfalarının sessiz okuyucusuyum :KK70:
Bence de biraz kendi içine dönüp belirti aramadan beklemek lazım..
Bende şimdi dışardan kendime baktıkça ne çılgınlık diyorum.. Ama Tüp bebek sayfalarında da gördüğüm orda da testler uçuşuyor havada... Kimse sakin kalamıyor :KK70: Muhtemelen bende sakin kalamyacağım :KK70:
Ayrıca Ocak senin için harika olacak artık çabanın mükafatına az kaldı kuzu 🥰🥰

Aa o kadar oldu mu ya :)
Baya sessiz sedasız ilerlemişsin :)
İnş sonucu da güzel olur. Bence test yapmayıp beklemede kal. Stres oluşturma hiç..
İnan evde bir tane testim bile yok 😃 bu ay hiç birşey yapmadan geçti gitti. Sen neler yapıyorsun?

Eşinin yanında olanlar için bence de kesinlikle böyle 👍👍 25 gün çatlamak uzereydim😂

Ben bu konuda sanırım seninle aynı fikirde değilim canim 🤭 yanlış anlasilma olmasın ama normalde takvimler uygulamalar ve gittigim doktorum yumurtlama tarih aralığı vermisti hatta tam çatlama tahmini su gün olacak dedi. Ben garanti olsun diye laboquik kullandım. Doktorun dediği tarihten 5 gün sonra yumurtam çatladı. Hepsinde pozitif gösteriyor evet çünkü vücutta her zaman lh hormonu var. Piki bulmak daha sonra silik gunu bulmak önemli. Kadınların yüzde 80 i tahmini gününde catlamiyor bir gün dahi olsa erken yada geç sasiyormus günü. Ki catlamadan sonra saatler dahi önemli olduğu için imkanı olan alıp yapmalı diye düşünüyorum. Laboquik Avrupada ödül almis bir marka. Sponsoru değilim 😂😂 ama güvenilirliği diğer testlere göre sağlık bakanlığı tarafından en iyilerden 🙂

Evet tam 14.güne denk geliyor 24 kasım son adet tarihim 6 Aralık iğne olduğum zaman
17. Günde pozitif çıkmış kanda canım o zaman ama bi kaç gündür silikti değil mi yanlış hatırlamıyorsam?
Vallahi bende kendime umut arıyorum asilamanin 13. Günü negatif çıktı bugün sabah

17. Günde pozitif çıkmış kanda canım o zaman ama bi kaç gündür silikti değil mi yanlış hatırlamıyorsam?
Vallahi bende kendime umut arıyorum asilamanin 13. Günü negatif çıktı bugün sabah
Canım yanlış hatırlamıyorsam 12. Gün test yapmıştım negatifti bende olsa çıkardı deyip çöpe attım.adet geçince hiç belirti olmadığı halde dün test yaptım pozitif çıktı. Umudunu kaybetme adet gününün geçmesini bekle canım 😊 benimki bence geç döllenme adetimin üstünden iki gün geçti değer 32 çıktı o yüzden düşük olduğunu düşünüyorum

Eşinin yanında olanlar için bence de kesinlikle böyle 👍👍 25 gün çatlamak uzereydim😂
Ben bu ay adetten sonra bi başladım afedersiniz iğneden sonraki günlere kdr işte . Artk elimi alnıma koyup kaderiiim kader olsaydı türküsünü çığırıyordum eşimde kahkaha atıyordu :) doktor nasılki artk serbest dedi o gün bugündür elime erkek sinek bile değmedi ahahahaha. Çekmediğim dertle çileee kalmadıııııııı :)

Canım yanlış hatırlamıyorsam 12. Gün test yapmıştım negatifti bende olsa çıkardı deyip çöpe attım.adet geçince hiç belirti olmadığı halde dün test yaptım pozitif çıktı. Umudunu kaybetme adet gününün geçmesini bekle canım 😊 benimki bence geç döllenme adetimin üstünden iki gün geçti değer 32 çıktı o yüzden düşük olduğunu düşünüyorum
Bilmiyorum aşılamada gec döllenme olur mu ama boşa umutlanmakta istemiyorum ama her yerden umut arıyorum cumartesi günü normal regl günü bakalım inşallah bende sasirabilirim 🤲
Sağ salim kucağına almak nasip olsun insallaahh❤😍

Back