• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hic bilmiyorum 2 tane test yaptım ikisi de silikti baya hatta hata falan mk var hamile degilmiyim diye düşünmüştüm doktor beta cok yüksek gayet iyi diyene kadar kendimi hamile olarak kabul etmedim
Yaaa ne kadar şaşırtıcı hangi testti acaba hatirliyor musun🤔

Aminnnn canim benim 🥰 ben kullandım iğne oldum bugün 8.gundeyim 🤭 geçen ay klomen pek işe yaramadi,famera 3 yumurta olusturdu 23-24-14 olarak 🙈 hatta sperm tutunmasi icin 24 olan yumurtaligin etrafı sıvıyla korumaya mi ne almaya başlamış doktorum cok güzel anlatıyor ama ben heyecandan çoğu şeyi dinlerken bile unutuyorum 😂😂
Vay be ne doktorlar var tekrar geri çağırıp böyle bilgi mi verdi? Ahh ahh bende öyle doktora bi rastlasam o kadar aşılama oldum gel bile demedi🤐

Hamd olsun canım bu ay tekrar ağırlık vereceğim aynı değişiklik yok sen nasılsın nasıl oldun aşılama yaptırmışsın 🥺🥺 geldi mi nazlı fındık ☺️?
Evet yaptırdım canım bugün asilamanin 13. Günü sabah test yaptım negatif 😔 bu saatten sonra da mucize olupta kendini gösterirse adını nazlı koyucam diye geçirdim daha bugün içimden 🥲 Allahtan ümit kesilmez ama adet olucam sanırım canım olsa çıkardı diye düşünüyorum. Eşim de gidiyor yine 1 ay sonra ne yaparım hiiiç bilmiyorum

Canım kan sonucum 32 çıktı nasıl
güzel bence canım maşallah.önemli olan 2 ye katlanması sen bugün kaçta verdiysen aynı sekilde 2 gün sonra aynı yerde aynı saatte tekrar kan ver takip et canım önemli olan kısmı o ilk değerin kaç çıkdığı çokda önemli değil.

güzel bence canım maşallah.önemli olan 2 ye katlanması sen bugün kaçta verdiysen aynı sekilde 2 gün sonra aynı yerde aynı saatte tekrar kan ver takip et canım önemli olan kısmı o ilk değerin kaç çıkdığı çokda önemli değil.
Tamam canım Cumartesi tekrar kan veririm o zaman inşallah sağlıklı artış olur 🙏 Hamişsin sen dua et bana 😊

Canım nerde verdin e nabizdan kontrol etsen?
Sağlık ocağında verdim, kontrol ediyorum düşmedi.
Kız gebelik testi mi verdin🤭
Yavrum 8 gün geçti adetim, erken gebelik testi negatif çıktı 5. Günde, ama kahve rengi akıntı gelip kesildi. Bugün yine geldi yine kesildi. Ben de bir kan vereyim netleşsin dedim. Ona göre hastaneye giderim bakalım. Yok gibi geliyor ama şüphe kalmasın dedim. Testin de çıkmayacağı tuttu 😅

Back