Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ovulasyon testim ilk 5 dakika ilk resimdeki gibiydi sonra tarihi yazmak icin bidaha aldim boyle koyulasmis sizce hangisi dogru

Eklentiler

• 20211223_180030.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 53
  • 20211223_160905.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 57
ejce @charlottes @A R Y A nasılsınız kızlar ne aşamadasınız.. Sesiniz çıkmıyor
Merhaba canım
Biraz sakince yumurtlama günümü bekliyorum hafta sonu doktora gittiğimde bana söylendi biraz ve bu kadar planlama panik ile bu işin olmayacağını söyledi Prof kendisi..
Ben de döndüm baktım e bir denemediğim sakin olabilmek biraz kendime döndüm sanırım ben de ama burdayım ara ara okuyorum sen nasılsın

Kizlar ovulasyon testim ilk 5 dakika ilk resimdeki gibiydi sonra tarihi yazmak icin bidaha aldim boyle koyulasmis sizce hangisi dogru
Merhaba kaçıncı gününüzdesiniz?
Testler Pik değil
Pik olunca T Cden daha koyu ya da aynı koyulukta olması gerek

Eklentiler

• 710401.jpg
    4 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20211223_183843.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 23
Tatlım çok sevindim senin adınaa bence hamilelik bu inşallah sağ sağlim alırsın kucağjna . Şimdi hemen anlat belirtileri :)
Teşekkür ederim canım belirtilere gelirsek yok gerçekten en ufak belirtim yok ne kasık ağrım ne göğüs hassasiyeti akıntı hiç biri yok kan sonucu çıkmasa hamile olduğuma inanmazdım

Teşekkür ederim canım belirtilere gelirsek yok gerçekten en ufak belirtim yok ne kasık ağrım ne göğüs hassasiyeti akıntı hiç biri yok kan sonucu çıkmasa hamile olduğuma inanmazdım
Bizimle değilsin:) ama bak hamile olduğunda ortadan kaybolma bilgilerinden mahrum etme :)

Canım sana bir şey sorucam catlatma iğnesi kullandın dimi bu ay adetinin kaçıncı gününe denk geldi biliyor musun
Yani kanda değerin kaçıncı gün çıktı onu merak ettim
Kendime umut ariyorum

Canım sana bir şey sorucam catlatma iğnesi kullandın dimi bu ay adetinin kaçıncı gününe denk geldi biliyor musun
Yani kanda değerin kaçıncı gün çıktı onu merak ettim
Kendime umut ariyorum
Evet canım kullandım iğne kullandım. Normalde döngüm 28 30. Gün yani bugün kanda pozitif çıktı

Bende bekleme modundayım. Burası bağımlılık yapmış. Umut 0 ken bile gelip okuyorum. Tüp bebek sayfalarının sessiz okuyucusuyum
Bence de biraz kendi içine dönüp belirti aramadan beklemek lazım..
Bende şimdi dışardan kendime baktıkça ne çılgınlık diyorum.. Ama Tüp bebek sayfalarında da gördüğüm orda da testler uçuşuyor havada... Kimse sakin kalamıyor Muhtemelen bende sakin kalamyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…