- 18 Ağustos 2021
- 356
- 288
- 53
Evet canım o ay hamile kalmışım çok şükürBu mesajı yazdığınızda hamilemiymişsiniz? Eğer öyleyse hangi gün pozitif gördünüz? Fotosu varmı, Allah kucağına almayı nasip etsin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım o ay hamile kalmışım çok şükürBu mesajı yazdığınızda hamilemiymişsiniz? Eğer öyleyse hangi gün pozitif gördünüz? Fotosu varmı, Allah kucağına almayı nasip etsin.
Sagolasin canimReglin 7. Günü ilişki olıyor, 3.gün sonra tekrar, sonra 2 gün, sonra 3, sonra 2. Yani 7-10-12-15.günler canım
Canım benim de ilk baş çok zor görünen sonra da böyle olan testlerim var senin durumun ne olduCanım sonradan beliren zorla görülen silik bir çizgi var ama tabi güvenemiyorum sabırsızlıkla yarını bekliyorum![]()
Canım o mesajı yazdığımda negatif olmuştu ertesi ay hamile kaldımCanım benim de ilk baş çok zor görünen sonra da böyle olan testlerim var senin durumun ne oldu
Evet kaset ama erken gebelikten daha hassas sanırım instagramda bir gebenin günlüğünün ovulasyon testini alıyorum ordaki karşıalştırmalara bakmıştım erken gebelikte silik ama bunda baya koyu. Bugun 27. Gün yumurtlama dündü bugun çatlama ama ben kendimi hamile hissettiğim için yaptımCanım o mesajı yazdığımda negatif olmuştu ertesi ay hamile kaldım
Catlatma ignesinden 11 gün sonra erken gebelik testim böyle çıkmıştı kanda da değer 12 çıktı ve yükseldi atıyorum örnek olsun
Bu arada yaptığın kaset test değil mi erken gebelik değil?
Yumurtlamanin üstünden kaç gün geçti
Bugün catlamaysa nasıl gebelikte silik çizgi çıktı canım? Daha önce yumurtlama olmuş olmasın? Gebelikte de ovulasyon testi koyu cikiyorEvet kaset ama erken gebelikten daha hassas sanırım instagramda bir gebenin günlüğünün ovulasyon testini alıyorum ordaki karşıalştırmalara bakmıştım erken gebelikte silik ama bunda baya koyu. Bugun 27. Gün yumurtlama dündü bugun çatlama ama ben kendimi hamile hissettiğim için yaptım![]()
Bugün tekrar yaptın mı canım test durumunu merak ettim.Evet kaset ama erken gebelikten daha hassas sanırım instagramda bir gebenin günlüğünün ovulasyon testini alıyorum ordaki karşıalştırmalara bakmıştım erken gebelikte silik ama bunda baya koyu. Bugun 27. Gün yumurtlama dündü bugun çatlama ama ben kendimi hamile hissettiğim için yaptım![]()
Yok yapmadım eşim testi sakladı çizgi falan yok yumurtlama yeni gördün diyip duruyorBugün tekrar yaptın mı canım test durumunu merak ettim.
Dün çatladı sanırım testim böyle çıktıBugün catlamaysa nasıl gebelikte silik çizgi çıktı canım? Daha önce yumurtlama olmuş olmasın? Gebelikte de ovulasyon testi koyu cikiyor
Hem gebelik hem ovulasyon testi mi yapıyorsunDün çatladı sanırım testim böyle çıktı
Evet ahaahahshsh kafayı yedim eşim artık testleri sakladıHem gebelik hem ovulasyon testi mi yapıyorsun
Canım gebelik testlerinde de silik çizgi çıkıyorsa bi kan testi ver. Çünkü gebelik varken ovulasyonda koyu çıkıyor.Evet ahaahahshsh kafayı yedim eşim artık testleri sakladı
Yok canım da gebelik olsa ovulasyon testim koyu devam ederdi silik baya bugunCanım gebelik testlerinde de silik çizgi çıkıyorsa bi kan testi ver. Çünkü gebelik varken ovulasyonda koyu çıkıyor.
Catlatma iğnesi falan atmadın dimi?
Hadi yaa. E boşver nasıl olsa varsa öğrenirsin birkaç güne canımYok yapmadım eşim testi sakladı çizgi falan yok yumurtlama yeni gördün diyip duruyor
Garip, gebelik testleri mi bozuk acabaYok canım da gebelik olsa ovulasyon testim koyu devam ederdi silik baya bugun
Merhaba hsg sonrası antibiyotik kullanmak enfeksiyon olmasını engeller mi ? Gebelik oluştu mu sizinHsg de ilişki yasağı mi dedi doktorun canım ben de bu ay çektirdim hsg 22sinde, bana mutlaka degerlendir dedi doktorum hatta ilaç kullandım antibiyotik bi şey olmaz dedi hsg sonrası 2 gün bekledim sonra değerlendirdik gün aşırı
Antibiyotik kullanmıştım herhangi bit enfeksiyon riskine karşılık, kasımda hsg çekildikten sonra ocakta kimyasal gebelik geçirdim sonrasında subatta adet olup martta hamile olduğumu öğrendim bebeğim doğdu 5 aylık oldu bile çok şükür Allah isteyene nasip etsinMerhaba hsg sonrası antibiyotik kullanmak enfeksiyon olmasını engeller mi ? Gebelik oluştu mu sizin