Teşekkür ederim canımCanımmmmm hayırlı olsun yaaaaaaaaa çok sevindim
Ederim tabiki canım :) allah gönlüne göre versin inşallah sağlıkla ilerlesinTamam canım Cumartesi tekrar kan veririm o zaman inşallah sağlıklı artış olurHamişsin sen dua et bana
sen asılama denemıstın dımı canım suankı catlatma ıgnesı ıle mı oldu ?Teşekkür ederim
Amin canımEderim tabiki canım :) allah gönlüne göre versin inşallah sağlıkla ilerlesin
Evet aşılama tutmamıştı canım bu ay femara kullandım sonra çatlatma iğnesi vurulmuştumsen asılama denemıstın dımı canım suankı catlatma ıgnesı ıle mı oldu ?
ıste nasıp gercekten, benımde ılkı kımyasal oldu ıkıncı asılamam negatıf. ınsallah Ocak ayında bızlere nasıp olur kuzum.Evet aşılama tutmamıştı canım bu ay femara kullandım sonra çatlatma iğnesi vurulmuştum
İnşallah kuzummmTeşekkür ederim canıminşallah güzel artış olur sanırım geç döllenme oldu adetim 2 gün geçti inşallah sanada tekrar sağlıklı gebelik nasip olur canım benim
Hayır canım sadece femara kullandım onun dışında eşimde bende hiçbir şey kullanmadık. Önceki aylarda o kadar çok şey denedim ki bu ay hiç birini yapmadım. İnşallah sağlıkla ilerlesinıste nasıp gercekten, benımde ılkı kımyasal oldu ıkıncı asılamam negatıf. ınsallah Ocak ayında bızlere nasıp olur kuzum.
exstra yaptıgın kullandıgın bısey oldu muı?
Çok şükür doktorumu seviyorum ya Kayseri de yaşıyorum ben,temmuzdan beri ayni doktora gidiyorum pko icin gittim butun pko kistlerim gittiVay be ne doktorlar var tekrar geri çağırıp böyle bilgi mi verdi? Ahh ahh bende öyle doktora bi rastlasam o kadar aşılama oldum gel bile demedi
Allahhhhhhhhhh, gözlerim doldu yaaaaaKızlarr değerim 32.15 çıkmış
Çok teşekkür ederim canımAllahhhhhhhhhh, gözlerim doldu yaaaaatutmayin beni aglicam sukurler olsun haydi hepimiz davullari kapalim
5in üstü pozitif canım hayırlı olsun, önemli olan katlanarak artıp keseyi görmek, 1500lerde olduğunda vajinal usg'de görünüyor diye biliyorum, hayırlı olsun tekrarCanım kan sonucum 32 çıktı nasıl
Biz attık öyle testleri onların hepsi yanlış gösteriyor benceBende denedim kaç kere eşimle artik strese giriyoduk bıraktım ev hala test doluzaten tüp bebeğe başladım nasipse ondan kendimi zi saldık biz
amınnn kuzum ya, hayırlı ugurlu olsunHayır canım sadece femara kullandım onun dışında eşimde bende hiçbir şey kullanmadık. Önceki aylarda o kadar çok şey denedim ki bu ay hiç birini yapmadım. İnşallah sağlıkla ilerlesin
Ağzın bal yesin insallah olur canim ya,gebelerin dualari kabul olur çok inanırım simdi yeni hamile olan bütün kizlardan dua bekliyoruzÇok teşekkür ederim canımseninde güzel haberini alırız inşallah değerin artışını takip etmek kaldı şimdi
Hadi hayirli olsun inşallah katlanarak artar degerin çok sevindimKızlarr değerim 32.15 çıkmış
Bu konuda moral için doktor kesinlikle çok önemli inşallah güzel haberlerini de alırızÇok şükür doktorumu seviyorum ya Kayseri de yaşıyorum ben,temmuzdan beri ayni doktora gidiyorum pko icin gittim butun pko kistlerim gittibu 2.ignem canim o kadar detayli anlatiyor ilgileniyor ki Rabbim herkese anlayisli doktor nasip etsin
Etmez miyim canım bende çok bekledim hepiniz dualarımdasınızAğzın bal yesin insallah olur canim ya,gebelerin dualari kabul olur çok inanırım simdi yeni hamile olan bütün kizlardan dua bekliyoruz
Çok teşekkür ederim canımHadi hayirli olsun inşallah katlanarak artar degerin çok sevindim
Amiin inşallah darısı hepimizin başınaÇok teşekkür ederim canımAllah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?