Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esragg, çok kafana takma. Allah nasip etmişse zaten bebeğin seninledir. Benim bir arkadaşımın bebeği geç döllenmişti adet gününe çok yakın. onun için kanda değerleri bir türlü yükselmiyordu ama sonra hamile olduğunu öğredi. bu sefer olmazsa bir dahaki ay gün aşırı denersiniz. bütün günleri garantiye almış olursun böylece.
adetime yıllar varmış gibi geliyor. çok halsizim yapmam gereken birçok şey var halbuki.
kızlar test yaptım 2. cizgi hafif cıktı....coookkkk mutlu oldum ama psikolojim cok bozuk panik ataklar geciriyorum eskiden vardı zaten bende hormonel degisikliktir insallah ve düzelirim arkadaslar Allah sizlerede nasip etsin insallah isteyen herkesin kucaklarına bebisleri gelsin
Yasemin bu ne güzel haber!!! alkisalkisalkis İlk hamilemizsin bak bu topik sana uğurlu geldi inşallah bize de gelir. Kolay bir hamilelik diliyorum.
Allah bebeği kucağına almak nasip etsin inşallah.
kızlar test yaptım 2. cizgi hafif cıktı....coookkkk mutlu oldum ama psikolojim cok bozuk panik ataklar geciriyorum eskiden vardı zaten bende hormonel degisikliktir insallah ve düzelirim arkadaslar Allah sizlerede nasip etsin insallah isteyen herkesin kucaklarına bebisleri gelsin