Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bır sorum olacaktı yardımcı olursanız sevınırım benım en son adetım 17 ocak 2010 du benım bır kızım var ama kızımda boyle belırtı falan gormedım sıze sormak ıstedım subatın 20 de 2 kun sıyah kahverengı gıbı kan geldı ama az az oyle normal adet gıbı degıl 3. gun hahıf pempe geldı sonrakı gunde haıfıf sulu kahverengı gıbı lekenme oluyor sızce bu hamılelık belırtısımı benım ılk gebelıgımde boyle olmadıda ondan soruyorum bıde ne zaman tahlıl yaptırayım bıraz daha beklıyeyımmı adet olurum belkı bıde ıstedıgım bır gebelık degıl ama bu ay bazı supelı durumlar oldu o yuzden degılımmı acaba bılmıyorum sıze bır sorayım dedım
kızlar adet oldum:) listeye beklenen regl tarıhımı 26 mart yaparmısnız
yine bir test daha ziyan ettim. yarın beklenen adet ama o kadar cok belirtim var ki dayanamadım test yaptım sonuc negatif uffffff
Selam herkese, ben de bu ay kesin adet olacağım, suratımda bile sivilce çıktı,Normalde hiç sivilcem yok sadece adet dönemi öncesinde çıkıyormirmirmirmir
her adet belirtisi aynı zamanda hamilelik belirtisidir. ümitsizliğe kapılma canm.
en gerçek belirti reglinn 1 hafta gecikmesi.
sabır sabır..
allah hepimize bol sabırlar wersin...
yine bir test daha ziyan ettim. yarın beklenen adet ama o kadar cok belirtim var ki dayanamadım test yaptım sonuc negatif uffffff
kızlar adet oldum:) listeye beklenen regl tarıhımı 26 mart yaparmısnız
ben adet oldum, yeni tarihim 24 mart.ne yapalım gelecek aya kısmetse.
yasemin bugün senin günün, test yapacak mısın yoksa bekleyecek misin, merak ettim.kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olur insallah
en yakın adet tarihi benimki, benden sonra aa1. merakta çatlıyorum ama mutlaka başka şeyler düşünmeliyim. aa1 sen de bir belirti var mı?