- 14 Ekim 2009
- 235
- 2
evet, bilgileri yazmıştım..:kedi:
ama ben ekledim zaten seni hemde görür görmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet, bilgileri yazmıştım..:kedi:
ama ben ekledim zaten seni hemde görür görmez
Gittim kan verdim ama sonucu yarın sabah çıkacakmış.
Gittim kan verdim ama sonucu yarın sabah çıkacakmış.
Ovulasyon testi kullanan arkadaşlara bir sorum var:
Adete 4-5 gün kala ölçtünüz mü hiç? ikinci çizgi çıkıyor mu o zaman? ben ölçtüm gene çıktı . Kontrol çizgisi kadar koyu olmasada belirgin bir şekilde çıktı... ben devamlı yumurtluyo muyum acaba ??? ya da çatlamıyor mu bi türlü... merak ettim.. bir sorun olabilir mi sizce?
yahu şimdi yine aradım hastaneyi neymiş hormon cihazları arızalıymış o yüzden dışarıdaki labroturarlarına gönderiyorlarmış. onun da kuryesi günde 3 kere geliyormuş da falan da filan. en erken yarın 9'da! kader kısmet.. kızlar kocama nasıl söyliyeyim ya?
evet arkadaşlar hastaneyi bir kez daha aradım ve sonuç 85.5 miş. Ay çok sevindim. Kesin yani. Kocamın da eline verdim testi bu ne dedi. çift çizgi yani pozitif dedim. çok sevindi.
evet arkadaşlar hastaneyi bir kez daha aradım ve sonuç 85.5 miş. Ay çok sevindim. Kesin yani. Kocamın da eline verdim testi bu ne dedi. çift çizgi yani pozitif dedim. çok sevindi.
tebriklerrrrr darısı bizlerin başına inşşş:ecrin_bebek:evet arkadaşlar hastaneyi bir kez daha aradım ve sonuç 85.5 miş. Ay çok sevindim. Kesin yani. Kocamın da eline verdim testi bu ne dedi. çift çizgi yani pozitif dedim. çok sevindi.