ALLAH ASKINA YOL GÖSTERİN...

Ben olasam esinizin hayatinizda olusundaki arti ve eksileri yazar degerlendirme yapardim hangisi agir basiyo merak etmedimde degil.

Maşallah ya
Erkeklere sex dedin mi gayet rahat yapıyorlar...duygusal bişi yok deyip aldatma olarak bile görmeyip üstüneüstlük suçu karısına atıyorlar, aramız bozuktu diyerek...
Yani hayret o kadar kolay riske atıyorlar ki evliliklerini...Ya karım öğrenirse ya terkederse ya çocugum kötü olursa demek yok...

Herzaman gerçek şu ki, aldatan kişi karısını kaybetmeyi de göze alıyor yani çok ta dert değil

Tabi...Bi kere güven sarsılınca o evde huzur kalır mı? Çocukların hisleri çok kuvvetlidir herşeyi anlarlar. Çocuğa yazık başta..

Ben olasam esinizin hayatinizda olusundaki arti ve eksileri yazar degerlendirme yapardim hangisi agir basiyo merak etmedimde degil.
artısını eksisini söyliyeyim tartısmalarımız olurduda babam yapsa o yapmaz derdim bu yüzden yıkılısım.. böyle güvenirdim

gercekten kadınları anlamıyrum kardeşim yine aldatır seni biliyor onu her defasında affedecegini bu kadar mı gurursuzsun sen o seninle oldugu yatakta baska bir kadınla oldu neyin derdindesin sen.. adam resmen serefsiz ama sen onu affedeceksin belli... bari çoocuğun çin gururlu ol

Kesin affedecek
Daha kocasından 1 gün ayrı kalmaya cesareti yok

artısını eksisini söyliyeyim tartısmalarımız olurduda babam yapsa o yapmaz derdim bu yüzden yıkılısım.. böyle güvenirdim
Demekki neymis kimseye guvenmicekmisin
nasil boyle gozu kapali guvenebiliyosunuz bende onu anlamiyorum kiii burda herkesin yasadigi bir baskasina ders degil mii.ben misal burda yazilanlari okuyup okuyup dersler cikariyoruumm.

kadına hakaret etmemin sebebi herseyi anlatmasını isteyişimdi onu sinirlendirmek istedim yoksa suan sadece msjlastılar sanıcaktım.. kadına hakkımı bile halal ettim onun tek sucu bosanmamıs halde görüsmesiydi
kendini neden bu kadar değersiz görüyorsun?

Yazık değil mi sana ya

Sen bunları yaşamak zorunda misin ?

bırak lanet olsun şerefsize

Ömür boyu bunu tasiyacagina 1 yıl acı çek bitsin gitsin

Büyük bir ders ver ama boşanma derim. Bu derste ne bileyim 4-5 ay ayrı kalın kendini bi dinle o da biraz kafasına vursun. Yani şunu demek istiyorum kuzu kuzu affetme. Onsuz yapamam deme pekala yaparsın. Ama boşamanız ne kadar iyi olur bilemyorum sen de adamı seviyorsun o da seni seviyor. Yaptığı çok büyük hata ve affı da okkalı olmalı yani....

hııı tabi tüm bu yaşadıklarınızdan sizin tabirinizle sadece elin kaşarı suçlu öyle mi

peki hıyar eşiniz de hiç suç yok mu dersiniz

siz ancak kendinizi kandırırsınız çok seven aşık adam elin kadınıyla birlikte olmaz.

ikisi de suçlu ve bunu bile bile evliliğe devam ettiğiniz ve işinize geldiği gibi tek tarafı suçladığınız için sizde suçlusunuz.

Ne gurursuz kadınlar var boşanmamış bir adam bu ya konu sahibî sizin için üzüldüm kalbinizin sesini dinleyin boşan demek başkasına kolay ama hayat sizin hayatınız en doğru kararı yine siz verebilirsiniz

Adamdaki karaktere bak hizaya gel.. kadın kaşar mı olmuş şimdi.. yaparken kim bilir neler söylüyordu? miden alacaksa kızım oğlum vs.. kendini bunlarla avut..bi kere bu adam o kadınla bir şeyler paylaştıktan sonra, zaten kaşardı ve ek olarak karım beni affeder demesiyle ofsayt...sen bilirsin ama unutma karaktersiz yapıda bulunan adamlar bu tarz konuşur ve emin ol ilk fırsatta yine yapar...

Ben burda ne konular okudum.Öküzlük yapan kocalara bile öküz sıfatını kullanmadım.Çünkü üyeler eşlerine kırgınlık ve kızgınlık psikolojisiyle burda konu açıyorlar.Sonradan eşleriyle ilgili gelen kötü yorumları okudukça üzülüyorlar diye elimden geldiğince dikkatli davrandım.Senin de üzülmeni istemem ama ilk defa bir üyenin eşi için diyeceğim şu ki; eşinden,eşinin karakterinden midem bulandı.

Yok kadın onu instagramdan aramış bulmuşta,yok sen beni kırıdğın şöyle yaptığın böyle yaptığın bir dönemdi de.....yok elin KAŞARI....O elin kaşarı dediği insan için kendi karakterini yerlere dökmekten çekinmemiş ama.Zina yapmaktan,kendi evladının eşinin olduğu kendi yuvasına,elin kaşarı dediği insanı getirip kendi yatağında zina yapmaktan utanmamış.

Elin kadınını suçlama,elin kadınıyla muhatap olma.Senin kocan,aldatmanın en karaktersiz şeklini yapmış.Seni aldatmış,yalanlarla bir güzel kandırmış,aldatma suçunun bahanesini bile sana yüklemiş.Sen de inanmak istediğine inanmışsın.Böyle erkeklerin kadınları böyle aşağılamasına sizler izin veriyorsunuz.Hele ki şu söz,KARIM NE YAPARSAM YAPAYIM BENİ AFFEDER..Artık diyecek birşey bulamıyorum.Yine affet.Aman yeniden başlayın.Emin ol unutursun yaşadıklarını.Ama dikkat et seninle mutsuz bir anına denk gelir de bir kaşarın ağına düşer.

Eşinizle birlikte olan bayan kaşarken bu durumda eşinize hangi sıfatı yakıştırmak gerekir bilemedim. Eşiniz bir süre emin olun ki dünyanın en iyi, en sevgi dolu insanı olacak. Peki ya sonra siz affettikten sonra ne olacak bir fikriniz var mı? Ben söyleyim kendine yeni "kaşarlar" bulacak. Çünkü kendisi bir kere affedilmenin verdiği rahatlıkla biri de bir bini de bir olayına getirecek. Gelelim size siz ne yapacaksınız? Ben onu da söyleyim eşinize her dokunduğunuzda o kadının kokusunu alacaksınız. Başka bir eve taşınsanız bile geçen her gün aldatılmanın acısı biraz daha içinize işleyecek.Sonra eşiniz ne zaman eve geç gelse, ne zaman teli meşgul olsa ya da biraz içkili olsa aklınızdan acaba yine mi aldatılıyorum düşüncesi geçecek . Eğer siz diyorsanız ki ben eşimi çok seviyorum affederim o zaman siz bilirsiniz. Benim tavsiyem lütfen kendinizi kandırmayın gerçekler acıdır ama yine bazen insanların yüzüne vurulması gerekir. Eşiniz şu an sadece kaybetme korkusuyla size olan sevgisini doruklarda yaşıyormuş gibi hissediyor ama ben gerçekten seven bir erkeğin karısını aldatabileceğine inanmıyorum. Bunun bir anlık hatası mazereti olmaz. Adam gibi seviyorsa adam başka bir kadının kokusuna ihtiyaç duymaz. Geçmişin intikamı için sizi bu duruma düşürmez. Allah yardımcınız olsun.

Siz öğrenene kadar kaşar olmayan sevgilisi olan hatun kişi, siz herşeyi öğrendikten sonra kaşar olmuş.. Çok karaktersizmiş eşiniz kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…