ALLAH ASKINA YOL GÖSTERİN...

Siz görmeseydiniz görüşmeye devam edecekti ve hala sevdiğine inanıyorsunuz.
Sevgi değil bu, kurulu düzeni-rahat hayatı bozmamak. Şimdi kim taşınacak, yeniden ev kuracak, yemeği kim yapacak derdi tasası.
Sizi seviyor olsa; onu bırakın azıcık saygısı olsa evinize getirme iğrençliğini göstermezdi.

Kocaniz baska bi kadinla, sizin evinizde, sizin yataginizda sevisiyor ve siz hala onunla ayni havayi soluya biliyorsunuz, seviyorsunuz, yanimda kalsin diyorsunuz... Tencere kapak olmussunuz, aynen böyle devam... Kizim bakkala gitse dudak büküyor hikayeleride bayatladi artik, hepimizin cocugu var, babaya gerektigi kadar düskün, hemen cocuklari atmayin öne... Babasi saatlerce baska kadinin yanindayken kizinizi nasil idare ediyordunuz... Hep cocuklar icin, büyüyünce tesekkür etmiyorlar emin olun, hatta böyle bi baba icin asla...:KK14:

:KK9::KK9::KK9:

1. Eşinizin bu olayın bahanesi olarak aramizin bozuk olduğu döneme denk geldi demesi çok yaygın ve berbat bir bahane. yapmış da sıvıyor bir de üstüne.

2. Eşinizin o kadına "ha sen ha hayat kadini, hayat kadiniyla yapmışım gibiydi" demesi de tüy dikmek. yani hayat kadiniyla sizi aldatsa normal mi olacaktı?

3. bir de karım beni ne yaparsam yapayım affeder demesi. Bu adamı nasıl şımartmışsanız artık. Bu ne pişkinlik! daha neler yapmıştır da haberiniz olmamıştır belki.
4. bir kaşar yüzünden yuvamız yıkılmasın demiş ama, kaşarın hası eşiniz olduğu için bizzat yuvayi oluşturanlardan birinin ihaneti gayet iyi bir sebep ayrılmak için.
budur.. 4 maddede herşeyi açıklıyor

4 YILLIK EVLİYİM.. VE 1 HAFTA ÖNCE ESİMİN TELEFONUNDA ÖZLEDİM MSJ GÖRDÜM ARADIM Bİ BAYAN... 18 YASINDA SEVGİLİ OLDUGU VE ESİMDEN AYRILAN Bİ KADIN SUAN 31 YASINDAYIZ ... KOCASINDAN AYRILMAK ÜZEREYMİŞ... EŞİMİ İNSTAGRAMDAN ARAMIŞ YANLISLIKLA EKLEMİŞ VE KONUSMAYA BASLAMIŞLAR.. ESİMDE BOSANMAK ÜZERE OLDUGUMUZU SOYLEMİŞ ARAMIZIN BOZUK OLDUGU Bİ ZAMAN DENK GELMİŞ HEPSİ... İLK ÖGRENDİGİMDE İNTİKAMDI DEDİ O BENİ TERKETMİŞTİ DEDİ.. VE BENİ COK YANLIZ BIRAKMISTIN, KIRMISTIN DEDI... AGLADI AFFET BENİ DEDİ GİDERSEN ÖLDURURUM KENDİMİ SENSİZ YASAYAMM DEDİ.. KIZIMIZ VAR BİZİM 2,5 YASİNDA.. KABUL ETTİM COK MUTLU OLDU BİZE YEMEKLER YAPTI GERCEKTEN COK MUTLU... AMA BENİM İÇİMDEKİ ŞEYTAN DURMADI KIZLA SÜREKLİ KONUSTUM DURAMADIM HAKARETLER ETTİM.. ESİM BUNUNLA BÜTÜN BAGLANTISINI KESİNCE KIZ DÖKÜLDÜ GÖRÜSTÜKLERİNİ HATTA EVİME GELDİGİNİ BİRLİKTE OLDUKLARINI HERSEYİ DÖKTÜ.. ÖLDÜM RESMEN ÖLDÜM.. HERSEYİ BİLDİGİMİ SÖYLEYİNCE TELEFON NUMARASINI BENDEN ALIP MSJ ATMIS.. YILLAR ÖNCESİNİN KİNİ VARDI.. KARIMLA MUTSUZ ANIMA DENK GELDİN HERZAMAN KARIMI SEVDİM SEVMEKTENDE VAZGECMEDİM BENİM İÇİN HA SEN HA PARALI Bİ HAYAT KADINI DEGİSEN BİŞEY YOKTU DUYGUSALBİŞEY YASADIK SANDIYSAN YANILDIN.. KARIM BENİ NAPARSAM YAPAYIM AFFER BİZDEN UZAK DUR DİE.. KADINDA ALLH BELANI VERSİN FALAN FİLAN YAZMMIS... COK SEVDİM BEN EŞİMİ ANNE GİBİ NEYAPARSA BİTMEYENİNDEN... HİÇBİR ZORUNLULUGUM YOK KALMAK İÇİN COCUGUMADA BAKABİLCEK VARLIKTAYIM ... AMA ESYALARIMI HAZIRLADIM AMA GİDEMEDİM COK KIZGINIM AMA YANIMDA DURSUN İSTIYORUM.. YENİ EV ARIO TASINALIM HERSEYE BASTAN BASLAYALIM 1 AY ÖNCESİ KESKE SİLİNSE COK PİŞMANIM.. ELİN KASARI YUZUNDEN YUVAMIZI DAGITMAYALIM DİO... AMA İÇİM SOGUMUYO KİMSEYE ANLATAMADIM DARALDIMM... KADINDA AGLAYARAK BUNLARI SANA ANLATTIM AMA YUVANI YIKMA, COCUGUN İÇİN CEKİP GİTME DEDİ... NE ONUNLA NEDE ONSUZ OLUYOR NAPMALIYIM HİÇ BİLMİYORUM SADECE COK ÜSÜYORUM...

En merak ettiğim şey ; yaw insan karısıyla kavga esince nerden aklına geliyo da 15 sene önceki kadını arayıp buluyo da görüşüyo da bilmem ne ????

2 gün kadınsız durulamıyo mu ?

Boşluktaymış !!!! Ne boşluyğu ya ne boşluğu ????

Bahane bahane bahane !!!!

Erkekler kadınsız kendilerini bir hiç hissediyo heralde , kadın yoksa yanımda erkek değilim. !!!!!

Boşa da git ya , ne diyceğimi bilmiyorom artık kadına da erkeğe de !!!!!!!!!!

Başıma gelecek diye korkuyorum ama yazmadan edemedim. Adam sizden emin yine yapar bakın görün. Sonra da kaşardı bilmem neydi der ne kadar kötü fesat bi insan eşiniz neresini seviyorsunuz bunun ki. Valla ne diyeyim gözümde çok gurursuz bi kadın canlandı. Siz şimdi yaşamayan bilmez falan diyeceksiniz ama napalım burdan görünen o.

şu kadınlara suç bulan adamlara ayar oluyorum :KK62::KK62:
kadın kaşarda sen sütten çıkmış ak kaşıkmısın be adam.
senden başka bir kadınla olmuş adamı kabul edebilecekmisin?
için alaka mı?
bir kez affedersen, hep affetmek zorunda kalırsın.

o KADINDAN daha suçlu olan eşiniz. O kadını da sizi de mağdur eden eşiniz. Neyini seviyorsunuz bir düşünün, kadınları mağdur edecek güçte olmasını mı? Size şu önerim olabilir: Onun yaptıklarını siz yapsanız size tavrı ne olurdu? Bunu düşünün ve ona göre hareket edin. "Ama o erkeeeeek" derseniz siz bilirsiniz, ama bir erkek çocuk doğurup onu böyle yetiştirmeyin lütfen, ayrıca kızınıza da erkeklerin böyle olmasının normal olduğu yalanıyla büyütmeyin. En azından topluma zarar olmasın artık.

Eşiniz sizi çantada keklik görüyor.Bu zihniyeti onu dahada yanlışlara sürüklemem ihtimali taşır.
Hala intikam duygusu taşıdığına görede içinde o kadına karşı birşeyleri bitirememiş demektir.Ki hiç bir hissi olmayan bir kadınla bile ,sizi yok sayarak yatağa girebilmesi kocaman bir soru işareti.

Elbette karra sizin ama durum pek iç açıcı değil.

X