Eşim..

Benim sevgilim de arkadaşlarıyla discord ortamında ya da instagramda birbirlerine öyle şeyler gönderirler. Erkekler çok küçük yaşlardan beri arkadaşlarıyla öyle paylaşımlar yaparlar. Ama evlendikten sonra hala o profillere bakmaya devam etmesi alışkanlık oluyor. Bakmana rahatsız oldum diyebilirsiniz ama bakacak olan gizlice yine bakmaya devam eder. Ergenlikten beri öyle şeylere baktıkları için alışkanlık olmuş bırakmaları zor bence.
Ha ama gidip de ünlü olmayan kadın profillerine bakıyorsa o zaman kavganın en büyüğü çıkar.
Haddim değil fakat korkmuyor musun bu kadar "paylaşımcı" bir adamdan? 😟

Son düzenleme:
İnstanın algoritması aynen dediğin gibi. Hatta ben bir hesaba sıkça bakarsam sürekli onun arkadaşları öneri olarak görünüyor.
Ama burda senin amacın ne? Adamın kumaşı bu yani. Sen bu saatten sonra onu değiştiremezsin. Hafiye gibi takip edemezsin. İşin bir diğer boyutu da ispat yok delil yok. Yani bir yaptırımın olmayacaksa bu konuyu gündeme getirmen bile adamı arsızlaştırır. Ehhh zaten konuşup konuşup duruyor ya da küsüp küsüp barışıyor diyecektir.

Yanlış hatırlamıyorsam instagramda önceden baktığı yerler çıkar ayarlar kısmında ama tam olarak nerden bakılıyodu bilmiyorum bilen anlatsın sende bakarsın ordan gerçi baksan bişey göremesen bile kesin silmiştir diye düşünürsün şüphe ve güvensizlik soğumak böyle bişey çünkü çok üzgünüm senin için aynı sebepler olmasada hissettiğin duyguyu anlayabiliyorum

Dediğim şey şu aldatmak sadece fiziksel bi eylem değil bu da gözüyle aldatmak olmuyor mu ?
Şuan böyle ise ben hamile olduğumda nasıl olacak ? Fiziğim iyice bozulduğunda ne olacak ? Ben bunları düşünmek istemiyorum ki. Ben sadece güzel huzurlu mutlu bir evlilik yaşamak istedim ve düne kadar hissettiğim tam olarak buydu. Ama şimdi eve gitmek görmek yüzleşmek konuşmak istemiyorum
Aldatmayı sınıflandırmaya başladık..Gözle aldatma, gönülle aldatma, fiziken aldatma, sanal aldatma vb. Arkadaşlar aldatma aldatmadır, bunu gitgide normalleştirmeye başladı kadınlar. Lütfen her ne şartta olursa olsun aldatmaya kendinizce kılıflar bulmaya çalışmayın. Aldatma zihninin bir yerinde herhangi bir şekilde duran adam fırsatını bulduğunda bunu reelde de yapacaktır zaten. Kısacası aldatmanın çeşidi yoktur, günün sonunda her türlüsü aynı yola sapar.

X