ALLAH ASKINA YOL GÖSTERİN...

ESDERIN

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
7
2
40
4 YILLIK EVLİYİM.. VE 1 HAFTA ÖNCE ESİMİN TELEFONUNDA ÖZLEDİM MSJ GÖRDÜM ARADIM Bİ BAYAN... 18 YASINDA SEVGİLİ OLDUGU VE ESİMDEN AYRILAN Bİ KADIN SUAN 31 YASINDAYIZ ... KOCASINDAN AYRILMAK ÜZEREYMİŞ... EŞİMİ İNSTAGRAMDAN ARAMIŞ YANLISLIKLA EKLEMİŞ VE KONUSMAYA BASLAMIŞLAR.. ESİMDE BOSANMAK ÜZERE OLDUGUMUZU SOYLEMİŞ ARAMIZIN BOZUK OLDUGU Bİ ZAMAN DENK GELMİŞ HEPSİ... İLK ÖGRENDİGİMDE İNTİKAMDI DEDİ O BENİ TERKETMİŞTİ DEDİ.. VE BENİ COK YANLIZ BIRAKMISTIN, KIRMISTIN DEDI... AGLADI AFFET BENİ DEDİ GİDERSEN ÖLDURURUM KENDİMİ SENSİZ YASAYAMM DEDİ.. KIZIMIZ VAR BİZİM 2,5 YASİNDA.. KABUL ETTİM COK MUTLU OLDU BİZE YEMEKLER YAPTI GERCEKTEN COK MUTLU... AMA BENİM İÇİMDEKİ ŞEYTAN DURMADI KIZLA SÜREKLİ KONUSTUM DURAMADIM HAKARETLER ETTİM.. ESİM BUNUNLA BÜTÜN BAGLANTISINI KESİNCE KIZ DÖKÜLDÜ GÖRÜSTÜKLERİNİ HATTA EVİME GELDİGİNİ BİRLİKTE OLDUKLARINI HERSEYİ DÖKTÜ.. ÖLDÜM RESMEN ÖLDÜM.. HERSEYİ BİLDİGİMİ SÖYLEYİNCE TELEFON NUMARASINI BENDEN ALIP MSJ ATMIS.. YILLAR ÖNCESİNİN KİNİ VARDI.. KARIMLA MUTSUZ ANIMA DENK GELDİN HERZAMAN KARIMI SEVDİM SEVMEKTENDE VAZGECMEDİM BENİM İÇİN HA SEN HA PARALI Bİ HAYAT KADINI DEGİSEN BİŞEY YOKTU DUYGUSALBİŞEY YASADIK SANDIYSAN YANILDIN.. KARIM BENİ NAPARSAM YAPAYIM AFFER BİZDEN UZAK DUR DİE.. KADINDA ALLH BELANI VERSİN FALAN FİLAN YAZMMIS... COK SEVDİM BEN EŞİMİ ANNE GİBİ NEYAPARSA BİTMEYENİNDEN... HİÇBİR ZORUNLULUGUM YOK KALMAK İÇİN COCUGUMADA BAKABİLCEK VARLIKTAYIM ... AMA ESYALARIMI HAZIRLADIM AMA GİDEMEDİM COK KIZGINIM AMA YANIMDA DURSUN İSTIYORUM.. YENİ EV ARIO TASINALIM HERSEYE BASTAN BASLAYALIM 1 AY ÖNCESİ KESKE SİLİNSE COK PİŞMANIM.. ELİN KASARI YUZUNDEN YUVAMIZI DAGITMAYALIM DİO... AMA İÇİM SOGUMUYO KİMSEYE ANLATAMADIM DARALDIMM... KADINDA AGLAYARAK BUNLARI SANA ANLATTIM AMA YUVANI YIKMA, COCUGUN İÇİN CEKİP GİTME DEDİ... NE ONUNLA NEDE ONSUZ OLUYOR NAPMALIYIM HİÇ BİLMİYORUM SADECE COK ÜSÜYORUM...

Kocanız düşünecekti çocucğunuzu yuvasını düşünmemiş yatmış kalkmış şimdide kadına kaşar diyor, sanki kadın tecavüz etti adama.. bu adam affederainiz sizi zaten aldatacak bari gurunuzu kaybetmeyin..boşayın o ahlaksız herifi

Yuva bu sonuçta ben ayrıl boşan yada ne bileyim devam et diyemem sana, yaşadıklarını da birebir sen yaşadın sen hissettin, ama tecrubelerımden yararlanarak birşey söylemek isterim, bu seferlik affedeyim bir dahası olmaz diye düşünme. Bir kere kalkan el bir daha inmezmiş, bir kere aldattı madem devamından ben korkardım şahsen. Ama baştada dediğim gibi herşey senin yaşayıp hissettiklerinden ibaret.

bu adam bu düşüncedeyse maalesef aldatmaya devam edecek

Of off nasi kirmislar sizi. Simdi oturup su ikisini mukayese edeceksiniz gurur mu ask mi.
Seciminizde size en cok esiniz yardim edecek, gercekten inandirirsa sizi bir daha olmayacagina devam edebilirsiniz ama unutur musunuz bu durumu ASLA... yedirebilecek misiniz, esinizden ayri yeni bir duzene alisabilecek misiniz, devam etseniz hic olmamis gibi davranabilecek misiniz, devam etseniz arada bir bu durum akliniza gelip snir krizleri gecirdiginizde affedebilecek misiniz...

Allah yardimciniz olsun cok zor, keske yasanmamis olsaydi

karşıdaki elin kaşarı oluyor peki kocanız ne oluyor affedersiniz ama kendi yaptığı ahlaksızlığı karşıdaki kadına tamamen yüklemesi hata affedip etmemek sizin kararınız fakat bildiğiniz başka kadınla beraber olmuş kendine ve çocuğumada bakabilirim diyosun vur kapıyı çık bu hatayı yaptığında seni kaybedeceğini biliyordu.. yapabileceği en büyük hatayı af etmişsin bari biraz süründür de aklı başına gelsin

Affedersen devami gelecek.bugun olmazsa yarin,yarin olmazsa obur gun.esinde aldatma potansiyeli varmis,sende gordun,emin oldun..hem barissan ne olacak.aklindan cikacak mi hayir.tam ciktigini dusundugun anda,yine bir tartisma yasayacaksiniz,acaba yine bir sinirle beni aldatacak mi diye gecmiyecek mi icinden.bu, kafana o kadar isleyecek ki zaman gelecek seni aldatmasin diye,hakli oldugun konuda bile susup,sineceksin,neden,aman kizmasin,o kizginlikla bana yine bir hata yapmasin diye...yasanir mi boyle arkadasim.düsun,tasin kararini ver.

Evine, yatağına başka bir kadın getiriyor. Bunun bir üstü seni sandalyeye bağlayıp, zorla izlettirmek olurdu herhalde.
O kadına kızıyorsun da eşin yapmış asıl, kadına cevap vermiş, boşanacağız demiş, evinize getirmiş. Eşin sana sadık kalacağına dair yemin etti, o kadın değil. Sadece kadına kinlenmen çok saçma.
Ben olsam affetmem.

her ne şekilde olursa olsun bir hemcinsime "kaşar" diyen, dahası benimle bir sıkıntı yaşadı diye o kaşarın koynuna giren, bahane gösterdiği yılların kini safsatasına dayanarak eşini evladını şu duruma sokan bir yaratık var yanınızda.
gerisi sizin bileceğiniz iş. evi değiştirene kadar karakterini değiştirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…