- 25 Şubat 2010
- 2.299
- 1.557
Cok guzzel bir yorum agzina saglik bacimOnun mutsuz olduğu zamanlar sizde mutsuzdunuz gidip başkalarıylamı yatıp kalktınız. Siz böyle bişey yapsaydınız tüm türkiye duyardı
Kalbini kırmak istemem canım sadece kalmaya meyillisin biraz güçlen kızın önemli de sen mutsuz bi anne olursan kızın mutlu mu olcak..yakın bi arkadasım var sırf kızı babaya düşkün diye ayrılmıyo..hatta artık kocasını görmeyen kalmadı bayanlarla..arkadasım da meslek sahibi ayakları üstünde durabilir ona çok üzülüyorum 3yılda çöktü 50 yasında bi kadın gibi..KALICAM DEMEDİM NAPICAMI BİLMİYORUM DEDİM ÇÜNKÜ ARABADAN MARKETTEN SİGARA ALMAYA İNSE DUDAGINI BÜKÜP AGLAYAN Bİ KIZIM VAR... SADECE BİDE SİZ BAKIN İSTEDİM OLAYA BEN DOGRU KARAR VERMEYE CALISIYORUM
o kadinla evinde degilde otelde sevisse durumun vahimligi degisecekmiydi kizlar
Tabikide değişmezdi hatta yatmasaydıda değişmezdi. Aldatma aldatmadır bir derecesi olamazo kadinla evinde degilde otelde sevisse durumun vahimligi degisecekmiydi kizlar
yani bencede ama bana gorede eve getirmesi carpi on point extra aldatma. Herkes icinde bole sanirim.ne buyuk sinavlardan geciyoruz kadinlarcak.Tabikide değişmezdi hatta yatmasaydıda değişmezdi. Aldatma aldatmadır bir derecesi olamaz
KALICAM DEMEDİM NAPICAMI BİLMİYORUM DEDİM ÇÜNKÜ ARABADAN MARKETTEN SİGARA ALMAYA İNSE DUDAGINI BÜKÜP AGLAYAN Bİ KIZIM VAR... SADECE BİDE SİZ BAKIN İSTEDİM OLAYA BEN DOGRU KARAR VERMEYE CALISIYORUM
kadına hakaret etmemin sebebi herseyi anlatmasını isteyişimdi onu sinirlendirmek istedim yoksa suan sadece msjlastılar sanıcaktım.. kadına hakkımı bile halal ettim onun tek sucu bosanmamıs halde görüsmesiydiNasıl olsa affedeceksin
neyin derdindesin
Sana uzulmuyorum
o kadına hakaretler edip kocan icin
yanımda olsun yok bilmem ne olsun demeye utanmiyor musun
Tam affettigi anda gitmeyeceksin kendini kandırma o kadar güçlü bir kadın değilsin
yapış kocana iyi mi ? Altindan çünkü onun ki .bbir daha bulamazsin aynısını iyice yapisss
Yaa gercekten anlamiyorum yaaa benim annemde babami siddetlerini yillarca katlandi ne cok isterdim gencken yol yakinken ayrulmadini annemde pisman sen daha 2 yasindaydin keske ilk zamanlarda birakip gitseydim cok pismanim der benimde esimlw cinsel sorunlarim vr ama aldatma olsun asla 1 dk kimse tutamaz beni o evde aslaaaaaaaaKonu sahibi kocasından ayrılmaktan o kadar korkuyor ki blöf için olsa bile evden gidememiş, eşyalarını hazırlamış ama vazgeçmiş...Kocasını kaybetme korkusu var bikere ve adam da bunun gayet güzel farkında...
Hayatımdan kaşarlar gelir geçer ama sen benim daimi kadınımsın demiş resmen...Bence ilk aldatılışı değil ama ilk öğrenişi. Şimdi affedecek ve adam sonraki aldatmalarında hayatım onlar sadece bedensel bile der bu gidişle...
Affeden tekrar aldatılmaya malesef gönüllü oluyor.