ALLAH ASKINA YOL GÖSTERİN...

Siz görmeseydiniz görüşmeye devam edecekti ve hala sevdiğine inanıyorsunuz.
Sevgi değil bu, kurulu düzeni-rahat hayatı bozmamak. Şimdi kim taşınacak, yeniden ev kuracak, yemeği kim yapacak derdi tasası.
Sizi seviyor olsa; onu bırakın azıcık saygısı olsa evinize getirme iğrençliğini göstermezdi.

budur.. 4 maddede herşeyi açıklıyor

En merak ettiğim şey ; yaw insan karısıyla kavga esince nerden aklına geliyo da 15 sene önceki kadını arayıp buluyo da görüşüyo da bilmem ne ????

2 gün kadınsız durulamıyo mu ?

Boşluktaymış !!!! Ne boşluyğu ya ne boşluğu ????

Bahane bahane bahane !!!!

Erkekler kadınsız kendilerini bir hiç hissediyo heralde , kadın yoksa yanımda erkek değilim. !!!!!

Boşa da git ya , ne diyceğimi bilmiyorom artık kadına da erkeğe de !!!!!!!!!!

Başıma gelecek diye korkuyorum ama yazmadan edemedim. Adam sizden emin yine yapar bakın görün. Sonra da kaşardı bilmem neydi der ne kadar kötü fesat bi insan eşiniz neresini seviyorsunuz bunun ki. Valla ne diyeyim gözümde çok gurursuz bi kadın canlandı. Siz şimdi yaşamayan bilmez falan diyeceksiniz ama napalım burdan görünen o.

şu kadınlara suç bulan adamlara ayar oluyorum
kadın kaşarda sen sütten çıkmış ak kaşıkmısın be adam.
senden başka bir kadınla olmuş adamı kabul edebilecekmisin?
için alaka mı?
bir kez affedersen, hep affetmek zorunda kalırsın.

o KADINDAN daha suçlu olan eşiniz. O kadını da sizi de mağdur eden eşiniz. Neyini seviyorsunuz bir düşünün, kadınları mağdur edecek güçte olmasını mı? Size şu önerim olabilir: Onun yaptıklarını siz yapsanız size tavrı ne olurdu? Bunu düşünün ve ona göre hareket edin. "Ama o erkeeeeek" derseniz siz bilirsiniz, ama bir erkek çocuk doğurup onu böyle yetiştirmeyin lütfen, ayrıca kızınıza da erkeklerin böyle olmasının normal olduğu yalanıyla büyütmeyin. En azından topluma zarar olmasın artık.

Eşiniz sizi çantada keklik görüyor.Bu zihniyeti onu dahada yanlışlara sürüklemem ihtimali taşır.
Hala intikam duygusu taşıdığına görede içinde o kadına karşı birşeyleri bitirememiş demektir.Ki hiç bir hissi olmayan bir kadınla bile ,sizi yok sayarak yatağa girebilmesi kocaman bir soru işareti.

Elbette karra sizin ama durum pek iç açıcı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…