ALLAH ASKINA YOL GÖSTERİN...

Neden hepsini büyük harfle yazdın okumayalım diye mi, gözümüz ağrısın diye mi?
Senin evinde senin yatağında başka birisi ile sevişen birini nasıl yanında istiyorsun? Çocuğunu büyüttüğün o evde başka kadınla yatmış. Senin o mesajı okuyacağını bildiği için atmış o mesajı işte, a nasıl mide var insanlarda anlamıyorum ya hala yanımda dursun istiyorum diyorsun. Devam et aldatılmaya o zaman kolay gelsin. Çiğne çiğne kadınlık onurunu çiğnne 2.3. aldatılışında alışırsırsın...

yanında dursunmu istiyorsun yeni aldatılmalara hazırlıklı ol hiç bir şey ihanetin nedeni olamaz. para için yapsa bana daha az koyardı eski aşkı ile yapmış birde şöyle adamları nasl sevebiliyorsunuz hayret ediyorum nikahıma 5 gün kala aldatıldığımı öğrendim ve ayrıldım ben

Gec bunlari arkadasim gec bilitorum zor cocuk var ortada peki hic sorsunuz mu ona ben seni eski erkek ark ile aramiz blzuk oldugunda bulusup birlikte olsaydik ve sen bunu ogrenseydin ne olut du diye kabullenebilir miydi ASLAAAAAAAAA hemde saha sorun yarida kalirdi ardina donup bakmazlar calisitot musun bilmiyorum ama bence bosan affetsende omur boyu mutsuz guvensiz ve ona karsi kinli olacaksin o da esim ne de olsa affesiyor deyip disarda bir cok bayanla sizi aldaticak bu potansiyel var onda kusura bakmayin balik bastan kokar bende 6 yil ciktim ilk askim severek mecbur kaldigimiz icin ayrildik severek gozlerimiz siserek simdi o evli bende ama ne obeni arar bana ulasir ne de ben ona Rabbim korusun ayni sehirde hatta semtlerimiz arazi 10 dk oldugu halde gec bacim gec hemen bitir sen sagggggg ol o devam etsin pisliklerine hayret bir sey yaaaaa adama bak

KALICAM DEMEDİM NAPICAMI BİLMİYORUM DEDİM ÇÜNKÜ ARABADAN MARKETTEN SİGARA ALMAYA İNSE DUDAGINI BÜKÜP AGLAYAN Bİ KIZIM VAR... SADECE BİDE SİZ BAKIN İSTEDİM OLAYA BEN DOGRU KARAR VERMEYE CALISIYORUM
Kalbini kırmak istemem canım sadece kalmaya meyillisin biraz güçlen kızın önemli de sen mutsuz bi anne olursan kızın mutlu mu olcak..yakın bi arkadasım var sırf kızı babaya düşkün diye ayrılmıyo..hatta artık kocasını görmeyen kalmadı bayanlarla..arkadasım da meslek sahibi ayakları üstünde durabilir ona çok üzülüyorum 3yılda çöktü 50 yasında bi kadın gibi..
eşinin senin evinde sana ihaneti çok ağır affedersen kendini yok sayarsın..kızın çocuk daha babasını isteyince görsün..

Herşeyi geçtim, kocanız sizin evinize bir başka kadın sokmuş, sizin evinizde bir başka kadınla sevişmiş.

Bakın, karaktersiz oluşunu, mesajı öğreneceğinizi bildiği için kadına mesaj atarak yaptığı işgüzarlığını, aranızın her bozulduğunda bir başka kadına gidebileceğini çünkü kadına "eşim beni nasılsa affeder" diyerek size zerre kadar saygısı olmayışını, , yalancılığını, onu, bunu, herşeyi geçtim. Ama sizin hayatınızın, sizin evinizin içine giren bir kadın var. Böyle bir adama "baba" dedirteceğinize, çocuğunuz dudağını büküversin. O bir büker, iki büker, alışır. Yok, o alışmayacaksa, siz bu evliliğe devam edecekseniz, o zaman bu tarz olaylara alışın.

Konu sahibi kocasından ayrılmaktan o kadar korkuyor ki blöf için olsa bile evden gidememiş, eşyalarını hazırlamış ama vazgeçmiş...Kocasını kaybetme korkusu var bikere ve adam da bunun gayet güzel farkında...

Hayatımdan kaşarlar gelir geçer ama sen benim daimi kadınımsın demiş resmen...Bence ilk aldatılışı değil ama ilk öğrenişi. Şimdi affedecek ve adam sonraki aldatmalarında hayatım onlar sadece bedensel bile der bu gidişle...

Affeden tekrar aldatılmaya malesef gönüllü oluyor.

cnm üzgünüm ama eşin ilk aldatması degildir ve son olmayacak cnku bunu yasayarak öğrendim ltfen gururlu ol ve bunun intikamını al

KALICAM DEMEDİM NAPICAMI BİLMİYORUM DEDİM ÇÜNKÜ ARABADAN MARKETTEN SİGARA ALMAYA İNSE DUDAGINI BÜKÜP AGLAYAN Bİ KIZIM VAR... SADECE BİDE SİZ BAKIN İSTEDİM OLAYA BEN DOGRU KARAR VERMEYE CALISIYORUM

Nasıl olsa affedeceksin
neyin derdindesin

Sana uzulmuyorum
o kadına hakaretler edip kocan icin
yanımda olsun yok bilmem ne olsun demeye utanmiyor musun

Tam affettigi anda gitmeyeceksin kendini kandırma o kadar güçlü bir kadın değilsin

yapış kocana iyi mi ? Altindan çünkü onun ki .bbir daha bulamazsin aynısını iyice yapisss

mahkemeye gttinizde esinizin sizi ilk kez aldattiginizi dusundusup onu sucladiginiz durumla birden fazla aldatma oldugunda sucladiginiz durum sonuclari bakimindan farklilik arz ediyormus cunku ikincisinde kabullenme var bilin istedimm

Nasıl olsa affedeceksin
neyin derdindesin

Sana uzulmuyorum
o kadına hakaretler edip kocan icin
yanımda olsun yok bilmem ne olsun demeye utanmiyor musun

Tam affettigi anda gitmeyeceksin kendini kandırma o kadar güçlü bir kadın değilsin

yapış kocana iyi mi ? Altindan çünkü onun ki .bbir daha bulamazsin aynısını iyice yapisss
kadına hakaret etmemin sebebi herseyi anlatmasını isteyişimdi onu sinirlendirmek istedim yoksa suan sadece msjlastılar sanıcaktım.. kadına hakkımı bile halal ettim onun tek sucu bosanmamıs halde görüsmesiydi

Eşiniz ilk aldatmada affedip ikincide mahkemeye başvurduğunuzda kendiniz için hiç bir hak talep edemezsiniz

Konu sahibi kocasından ayrılmaktan o kadar korkuyor ki blöf için olsa bile evden gidememiş, eşyalarını hazırlamış ama vazgeçmiş...Kocasını kaybetme korkusu var bikere ve adam da bunun gayet güzel farkında...

Hayatımdan kaşarlar gelir geçer ama sen benim daimi kadınımsın demiş resmen...Bence ilk aldatılışı değil ama ilk öğrenişi. Şimdi affedecek ve adam sonraki aldatmalarında hayatım onlar sadece bedensel bile der bu gidişle...

Affeden tekrar aldatılmaya malesef gönüllü oluyor.
Yaa gercekten anlamiyorum yaaa benim annemde babami siddetlerini yillarca katlandi ne cok isterdim gencken yol yakinken ayrulmadini annemde pisman sen daha 2 yasindaydin keske ilk zamanlarda birakip gitseydim cok pismanim der benimde esimlw cinsel sorunlarim vr ama aldatma olsun asla 1 dk kimse tutamaz beni o evde aslaaaaaaaa

X