Bebek olduktan sonra Kayinvalide….

Son cümleni okuyana kadar sana hak vermiştim ama maalesef iyi niyet yok sende ...
Annesinin ilk torunu olacakmış, kayınvalideme ne kadar sinir olsam da şu cümleyi kurmam. Tamamen ikiyüzlü bir yaklaşım, birinci torun ile onbirinci torun arasında ne fark var ki, hepsi torun neticede.

normalde kayinvalidemi çok severim ama fazla muhabbet beni de sıkıyor geriyor bunaltıyor. biz ne yaparsak yapalım gördükleri kadarız. ben annemden öte tutarım evinin nerdeyse beyaz eşya anlaminda herseyini aldım her gittiğimde elim kolum dolu giderim... sonuç? iller arası mesafeden geldi ve bana ie çift çorap dahi getirmemiş. mesela bende bunu hak etmediğimi düşünüyorum. çevrem komşularım herkes bana "senin gibi gelini mumla arasa bulamaz" diyor. bahsettiğim gibi durum ortada. bir çift coraba layık gorulmuyorum ve yazıklar olsun diyorum. o yüzden ağzınızla kus tutsanız da iyi olsaniz da kötü olsanız da bu durumdan öteye gecemeyeceksiniz. o yüzden sallayın geçin he diyin yok diyin karışma diyin ne derseniz diyin kafaya takmayın. çünkü gerçekten hiçbiri değmiyor bunları yavaş yavaş tecrübe ede ede iyice öğreneceksiniz...
Kesinlikle anliyorum sizi ve öyle olmasi cok yzucu demekki kiymet bilmeyenlerden.. sizde bundan sonra ona göre daveanirsiniz.. Bakin ben Kötu yaklasmiyotum hep ben derim Esime arada disari beraber yemek yiyelim beraber, kahve icelim vs vs yada hurmet ettigimfe vs esim icin yaptigmi hatirlarim benim icin Esimin sevgisi önemli. Kvm kltu biri defil ama cesitli problemleri var, gunu gununu tutmuyor inan.. ve bakiyorum bazen kendisiyle 1 yildir yasayan eltimi bana cekistitoyor bende orali olmuyorum. Halvuki eltim yenuyken görümceyle beraber onu göklere cikarp benden kötusu olmuyordu.. ben olaulayin disinda oldugum icin kafam rahatdi oyuzden mesafe can

Annesinin ilk torunu olacakmış, kayınvalideme ne kadar sinir olsam da şu cümleyi kurmam. Tamamen ikiyüzlü bir yaklaşım, birinci torun ile onbirinci torun arasında ne fark var ki, hepsi torun neticede.
yo haklisiniz Torun torundur neticede ama kvmde yeri geldigi zaman cocuklar ve torunlari arasinda ayrim yaptigi icin o cumleyi kullandim.

Kesinlikle anliyorum sizi ve öyle olmasi cok yzucu demekki kiymet bilmeyenlerden.. sizde bundan sonra ona göre daveanirsiniz.. Bakin ben Kötu yaklasmiyotum hep ben derim Esime arada disari beraber yemek yiyelim beraber, kahve icelim vs vs yada hurmet ettigimfe vs esim icin yaptigmi hatirlarim benim icin Esimin sevgisi önemli. Kvm kltu biri defil ama cesitli problemleri var, gunu gununu tutmuyor inan.. ve bakiyorum bazen kendisiyle 1 yildir yasayan eltimi bana cekistitoyor bende orali olmuyorum. Halvuki eltim yenuyken görümceyle beraber onu göklere cikarp benden kötusu olmuyordu.. ben olaulayin disinda oldugum icin kafam rahatdi oyuzden mesafe can
kesinlikle mesafe can.

Haklisiniz ama neden baskalari yuzunden hayatimi istedigim gibi yasayamicam? Gercekten gerekli gereksiz ztn cok sorun yasadim simdi tatli dille idare etmeye calisiyorum fazla mic mic olmadan. Kv Cok alingan birisi. Ben bebegimle kendimle ilgilenmek istiyorum kimseye bi kötuluk dusundugum yok yoksa…
Baştan mesafeyi ayarlamışsınız öyle devam edeceksiniz, bazı şeylere izin verin bazı şeyler de sert durun. İstemediğiniz şeyleri söyleyin, çok açıklama yapmayın, net olun. Dengesini sağlarsanız o da nerede duracağını öğrenir. Doğuma gelme demeyin bence, hele anneniz geliyorsa.yoksa hakli oldugunuzda yuzunuz kalmaz.

Kesinlikle iyi niyet yok. Belli ki kocası da ağzına bakan, pasif bir tip...

Bu kadar karisilmasini ben de istemem ama dogum zamani kendi anneniz gelmek istese boyle kafanizda dusunmezsiniz diye dusunuyorum yanlis miyim?
Benim annem gelecekse esimin annesininde hakkidir iki taraftan biri bence destek icin olmali hatta sadece anneler ve es olmali bilmiyorum o psikoloji cok farkli ben de hamileyim kv bazi desteklerinin olmasini isterim cunku annem yatalak yanimda bana esimden baska destek olacak kimsem yok belki bu yuzden boyle ilimli dusunuyorum
Dogum sonrasi biraz destek olduktan sonra mesafe yine korunur zaten dogum sonrasi tepki koydugunuzda anlayacagi icin bu kadar ustune düşmeye gerek yok sen gorumceden kac canim kv bosver 😀
Bazi gorumceler maalesef annesinin görevini ustleniyor
Rabbim saglikli dogumlar versin saglikla kucagina al insallah♥️🤲🏼

Bu kadar karisilmasini ben de istemem ama dogum zamani kendi anneniz gelmek istese boyle kafanizda dusunmezsiniz diye dusunuyorum yanlis miyim?
Benim annem gelecekse esimin annesininde hakkidir iki taraftan biri bence destek icin olmali hatta sadece anneler ve es olmali bilmiyorum o psikoloji cok farkli ben de hamileyim kv bazi desteklerinin olmasini isterim cunku annem yatalak yanimda bana esimden baska destek olacak kimsem yok belki bu yuzden boyle ilimli dusunuyorum
Dogum sonrasi biraz destek olduktan sonra mesafe yine korunur zaten dogum sonrasi tepki koydugunuzda anlayacagi icin bu kadar ustune düşmeye gerek yok sen gorumceden kac canim kv bosver 😀
Bazi gorumceler maalesef annesinin görevini ustleniyor
Rabbim saglikli dogumlar versin saglikla kucagina al insallah♥️🤲🏼
Cok tesekur ederim amin insallah kolay gecer 🤲🏻Aslinda niyetim kötu degil görustugumdede samimi guleryuz saygi hurmet vs gösteriyorum ama dozunu ayarlamata calisiyorum simdilerde her hafya ariyor nasilsin fln diye ama isrer istemez su son 2 haftadir haftada bir görysuyoruz esimle beraber. Bazen cok görusulir bazen az sadece böyle mecburiyetmis gibi olmasindan endise duyuyorum birde bebek olunca biliyorum Sürekli görusmek isticej ozaman ne bahane bilucam?

Cok tesekur ederim amin insallah kolay gecer 🤲🏻Aslinda niyetim kötu degil görustugumdede samimi guleryuz saygi hurmet vs gösteriyorum ama dozunu ayarlamata calisiyorum simdilerde her hafya ariyor nasilsin fln diye ama isrer istemez su son 2 haftadir haftada bir görysuyoruz esimle beraber. Bazen cok görusulir bazen az sadece böyle mecburiyetmis gibi olmasindan endise duyuyorum birde bebek olunca biliyorum Sürekli görusmek isticej ozaman ne bahane bilucam?
İnan zamanla her sey farklilasir canim
Sen ozellikle gorumcenin kv doldurmasina sitem ediyorsun aslinda
Sen bebisini dusun az kalmis doguma bak hic stres yapma
İlerisi sonradan halledilir bence 🥰

İnan zamanla her sey farklilasir canim
Sen ozellikle gorumcenin kv doldurmasina sitem ediyorsun aslinda
Sen bebisini dusun az kalmis doguma bak hic stres yapma
İlerisi sonradan halledilir bence 🥰
Yo etmiyorumda aslinda biliyormusun görumce konusundada cözume ulasildi kendisiyle 0 irtibatim var öyle toplum icinde görursem veya kvde ozaman görururum az konusurum Hic bisey yokmus gibi sonrada herkes kendi hayatina, böyle rahat ediyorum. Kvnin kendisine gelincede Esimin ailesi genel olarak mesafe fln ayarlayamiyolar oyuzden cok endiseliyim ama degmez stres yapmaya😊Son gunleri iyi degerlenditicem zaten uykusyzöik yoruyor epey.. cok tesekur ederim🤲🏻

X