ALLAH ASKINA YOL GÖSTERİN...

kadına hakaret etmemin sebebi herseyi anlatmasını isteyişimdi onu sinirlendirmek istedim yoksa suan sadece msjlastılar sanıcaktım.. kadına hakkımı bile halal ettim onun tek sucu bosanmamıs halde görüsmesiydi

kadına hakarete hakkınız yok ki.
bunun suçunu kocanız kaşar diyerek siz de kadına hakaret ederek o insandan çıkarıyorsunuz.
eşiniz boşanıyorum demiş, o kadın da boşlukta olabilir ya da eşinize sizin ettiğiniz kadar itimat etmiş olabilir.
size bağlılık sözü veren ve sizden sorumlu olan eşiniz, o kadın değil.

ki şu koşullar altında o da büyük darbe yemiş. kimbilir ne tatlı sözlerle yatmaya ikna ettiği kadını paçası tutuşunca hemen yaftalayıp satmış. hem size yazık hem o kadına yazık arada bir egosu yüksek yaratık var sadece.

Cok kirici konusmamak icin kendimi zorluyorum ama olmuyor , yahu siz her kavga edisinizde bu adam intikam almak icjn onunla bununla mi yatacak afedersiniz?
Bakin ben evli degilim o yuzden objektif bakmaya calisiyorum yuva yikmak kolsy degildir anlarim ama burada bir suru bosanmis anne var ve hepsi su an cocuklariyla beraber daha mutlulular Affedip her kavganizda 'acaba ' diyip hayatiniza hep supheyle devam mi etmek istiyorsunuz yoksa kizinizla mutlu bi yasam mi istiyorsunuz secim sizin
he unutmadan su adamlari lutfen hayatinizin merkezine koymayin sonra egolariyla ugrasiyorsunuz
Allah yardimiciniz olsun

Size tek birşey diyeceğim, o adam sizi o kadınla aldatmaya devam edecek..
Gözünüze baka baka, nasıl olsa biliyor bu duygusal değil bedensel ihtiyaç zirvaliginda.
Hatta belki de yine sizin yataginizda.
Hatta biliyorsunuz rahatliginda, sizden farklı istekleri bile olabilir, çünkü midesiz bir adam.

...peki ya simdi, bunların tersi olursa, ya eşim aldatmazsa diye düşünüyorsunuz değil mi?
O zaman ben size sorayim, bu şüphelerle bir hayat geçer mi? Zulüm bu düpedüz..

Ayril vs diyemem ama hatayi biraz esinde arayip kizla beraber ona da cırlaman gerekirdi. Ya bu deveyi gudecek ya bu diyari terk edeceksin.

Anlayamadığım bir nokta var canım.
Bir kez affettikten, mutlulukla yolunuza devam etmeye başladıktan sonrada mı görüşmeye devam etmişler?

Kadınla görüşmek yetmemiş bir de birlikte olmuşlar değil mi? Seneler öncesinin kini, eşin seninle evlendiğinde bitmeliydi. Senin nikahındayken başka kadınla birlikte olan birisi eşin. O kadını güya aşağılıyor "ha sen ha paralı bir kadın" diye demek ki, paralı kadına gitmeyi de normal görüyor. Paralı kadına gitsem karım affeder, bunuda affetsin diye düşünüyor. Herşeyi bir kenara koy, evliliğinizi kirleten eşine sarılıp öpebilecek misin? Eğer bunu yapabileceksen ve aklına gelmeyecekse affet, ama hiç sanmıyorum.

Aldatılan bir annenin evladı olarak yazıyorum bunları ,benim annem 3 kızı için senelerce karaktersiz bir adamın koynuna girdi.. yaptı bi daha yapmıcam dedi, yaptı bir daha yapmıcam dedi. ve her seferinde o kadına gitti.. sonra pişmanlıklar falanlar filanlar. sonra başka kadınlar sadece telefondan konuştumlar. diye pişgin pişgin üste çıkmalar. ve bunun gibi nicesi sonuç mu ne ??? 3 tane kızın hayatının hergün yok oluşu. ablam belkide babam yüzünden yanlış evlilik yaptı iki çocuğuyla geri geldi. kız kardeşim okuyor bense çalışıyorum . sonuç mu 41 yaşındaki annem boşanma davası açtı sebepde ne biliyor musun o pisliğin faceboktan resimlerine baktığını öğrendi... 10 sene önce kuzeni ile yattığını bildiği halde evlatları için deyip affettiği kocasını senelerce kahrını çekti sonra da psikolojisi daha fazla kaldırmayıp boşanma davası açtı babam ise 20 bin borcu bize bıraktı ablam ve benim çalıştığım parayla hem borç ödüyor hem de ev geçindiriyoruz. . huylu huyundan hiçbir zaman vazgeçmiyor. evlatlarınız için deyip de karaktersiz babaların yanında büyütmeyin çocuklarınızı, aldatılan annenin dayak yiyen çocukları olarak hepimizin psikolojisi alt üst durumda . ve insanlara güvenmeyi beceremeyen mutlu olmayı beceremeyen insanlar olduk. ne kendinize ne evladınıza bunu yapmayın ...

he bekara karı boşamak kolaydır derler kocanızın evindeki davranışları nasıldır bilemem ama .. kendim kız çocuğu olarak sizlere bunları söyleyebiliyorum...

Eşiniz için çok ağır şeyler söylenebilir.. tek kaşar olan kadın değil burada, erkeğin de kaşarı vardır ve genelde öyle böyle kaşar olmazlar.. iki tarafı da enayi yerine koyar keyfine bakar sonra bir tarafı kullandıktan sonra hakaretlerle küfürlerle defeder, diğer tarafsa onun mahremi zaten, nasıl olsa garanti kapı, sütten çıkmış ak kaşık gibi döner gider.. işte yeni evler bilmem neler canımlar cicimler.. unutulur gider...

bir taraf saflığıyla, diğer taraf da KAŞARlığıyla kalır.. kadın suçlu evet ölesiye.. ama eşinizin yaptığı inanılmaz adice.. takkeyi önünüze koyun düşünün. bu bir kişilik problemi

Allah aşkına veya Allah rızası için ibareleri gördüğümde mecburen yazıyorum keşke kullanmasanız
Soruna gelince ben olsam boşardım nasıl da emin karum beni boşamaz ne demek ya!

Esiniz klasik bir rezil, Allah bilir once kadinin ardindan yalvar yakar kosmustur, sonra yakalaninca da bir daha beni arama, ben karimi seviyorum, pesimi birak vs vs vs . Siz de yediniz mi ? Bunlari yiyecek kadar salak degilsiniz, kimse degil,sadece kanmis gibi yapiyorsunuz o kadar. Gecmisin intikami laflari da yalan, gecmis icinde kalmistir adamin, kadindan hala hoslandigi icindir ya da o zamanlar yarim kalan seyler aklinda kalmistir. Birakin ya, boyle intikam mi olur, ne gerzekce bir yalan. Su yalana inanmis gibi yaoarak cidden kendi zekanizi asagiliyorsunuz.

Sorunuzun cevabina gelince, adam her b.ku yemis, siz de kabul etmissiniz zaten, neyine yol gosterelim daha ? vaziyet ortada. Adam da malini biliyormus, nabza gore serbet vermis ki, bakin en basindan beri zaten karim affedecek, ben yapayim demis.

hem adam geçmişin intikamı dediğine göre o karıyı unutamamış demekki .

zaten affetmişsiniz ama affetmeden önce keşke gitseydiniz bir kaç gün veya bir kaç hafta biraz burnu sürtülseydi

Böylesinde öyle bir dil oluyorki kendinden şüphe edip adamdan özür diliycek durumda buluyorsun kendini...tatlı dilli bir yalanci eşiniz...ayrıl yada ayrılma gibi diye bi hadsizlik yapmiycam..ama yinede esin doğru söylüyorsa bile ki söylemiyor tabiri caizse sinek küçüktür ama mide bulandirir...hakkınızda hayırlısı olsun...

1. Eşinizin bu olayın bahanesi olarak aramizin bozuk olduğu döneme denk geldi demesi çok yaygın ve berbat bir bahane. yapmış da sıvıyor bir de üstüne.

2. Eşinizin o kadına "ha sen ha hayat kadini, hayat kadiniyla yapmışım gibiydi" demesi de tüy dikmek. yani hayat kadiniyla sizi aldatsa normal mi olacaktı?

3. bir de karım beni ne yaparsam yapayım affeder demesi. Bu adamı nasıl şımartmışsanız artık. Bu ne pişkinlik! daha neler yapmıştır da haberiniz olmamıştır belki.
4. bir kaşar yüzünden yuvamız yıkılmasın demiş ama, kaşarın hası eşiniz olduğu için bizzat yuvayi oluşturanlardan birinin ihaneti gayet iyi bir sebep ayrılmak için.

Bilemedım valla zor bır durum
Bana gore hava hos bosan derım ama bn bıle kararsz kaldm

kadina kaşar diyerek onu batirip kendini temizlemesin..
kadini sizin evinize mi getirmis, yoksa kadinin iftirasi mi anlayamadim o kismi?

Abla ne desem boş. Okuyunca seni en derin anlayanlardan biriyimdir heralde. Ben nişanlıydım evli değildim ama çok ağır yaşadım bende. Sevdiğin insana başka birinin dokunması çok kötü geliyor. Benim nişanlımda çok ağladı etti bırakmak istedim ama bi yanım hiç istemiyodu. Sonra baktım gözlerine bakınca o kadını görüyorum ve hazmedemiyorum. Bağrıma taşı bastım henüz erken bi an önce kurtul dedim kendime. Ve bitirdim. Şu an sana şöyle böyle diyemem evlisiniz sonuçta. Ama ihanet öyle bişey ki insanı yiyip bitiriyo. Ömür boyu affedemezsin güvenemezsin. Ben en çok ta aynı yatağa girdiğimde aklıma geleceğini bildiğim için bitirmeye çalıştım. Benimkide bir ay önce oldu olaylarım. Allah ikimize de sabır versin..

söylenebilecek her şey söylenmiş. bu başlıktaki en gerçekçi yorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…