Selam!uzun süreden sonra yine geldim şikayetlerimle)direk konuya geçiyorum .eşim olacak adamla şuan aramız kötü değil.geçenlerde doktor randevum vardı buraya yazmıştım yüzdeki akne lekelerinin lazeri,ona gittim fiyat pahalı 4 cü seans bitti 3401 Türk lirası fiyatında 1 seans.neyse bu bana para verdi hem de sızlanmadan.ama ben rahat değildim nedense kendimi borçlu hissediyordum .neyse dün buna yazdım bana para yolla dükkana gidiyorum ama bundan cevap gelmedi.akşam oldu bir baktım eltim geldi odama,bak sana ne gösteriyorum diye.bir baktım elinde iPhone 16 pro max.öyle seviniyordu ki.benim telefonumsa iPhone 11.kocası buna almış .geçenlerde buna ayağıyla vurmuş diye hatasını böyle telafi etmiş .neyse ben de hayır dua dedim.gece oldu kocam geldi benimle iyi konuşuyordu ama ben ona sinirli cevaplar veriyordum.nedenini sorunca da herşeyi dedim kardeşin böyle,karısına dikkatli falan filan.bu da kardeşi hakkında “o salağın teki,kendisi eski Samsung kullanıyor gitmiş iPhone mı almış?” “Sen beni para için seviyorsun”falan filan .neyse .buna dedim elalem ne yapıyor bırak yapsın da benim çalışmama engel olma.karşılığında bana:”ben ne zaman hayatta olmasam,o zaman sen çalışa bilirsin,senin ömür boyu aklında bulunsun ki sen hiçbir Zaman çalışmayacaksın!eger sen çalışırsan,ben o zaman yerin dibine geçsem iyi,elalemin içine çıkamam!”gibi laflar etti.ben de ona “bu nasıl bir düşünce tarzı?!beyninin içi temizlenmeli,sen o insanlara benziyorsun ki,kızım okumasın karım çalışmasın,ama jinekoloğa gittiğinde,kadın doktor istiyoruz,diye talep ederler”evet jinekoloğ olsaydın belki çalışırdın dedi cevabında .bir tane Umut dalım var onu da koparmak istiyor.ben bununla nasıl baş edeceğim?eltiye gelince de haset etmiyorum ona,sadece 2 geliniz by evde,onun kocasının ona verdiği değeri görüyorum da,kendim o değeri görmüyorum da,bu bana dokunuyor.ben seviniyordum yeni eve göçünce bunların hepsinden kurtulacağım .ne yazık ki o şansımı da çoktan kaybettim komşum olacak kendileri,ben de onlara bakıp hep sinirleneceğim,değişecek bir şey olmayacak ora taşınınca.eger çalışsaydım hiçbirini de takmaz işime bakardım.uzun oldu biraz.