Bence simdi napacagim,elaleme bosanacagimi ve sebebini nasil aciklayacagim,varsin herkes bizi mutlu bilsin, kizim da var, omrumun sonuna kadar tek basima napacagim diye bocalamaya girmissin ve saglikli dusunemiyorsun. Bence Sen en iyisi psikolojik destek al, gerekirse esini de al gotur. Isin uzmanlari dinleyip onlar karar versin sizin durumunuza. Hem kiziniz icin de en iyisi bu olur. Maddi gucum de var demissin,bence destek al. Yasadiklarin kolay degil, yerinde olmayi gercekten istemezdim allah korusun. Benim de en buyuk korkum aldatilmak, ama esim asla aldatmaz beni diyemem. Kendim icin de diyemem. Insanlar kaderinde olani yasar. Seni aldatan ,baskasiyla yatan birine sarilip uyuyabilir misin? O kadin aklina gelmez mi? Cok afedersin peki sen esinle nasil iliskiye gireceksin tekrar ?? Ne denir ki bilmiyorum, allah korusun. Bizlerin de Basina gelip gelmeyecegi belli degil, buyuk konusmayalim. Ama sen olsan oyle mi yapardin? Benim de esimden once iliskim oldu, sewerek ayrildik.. cok da uzuldum. Birak yatmayi sesini duymak bile çileden cikarir. Kaldiki biz ewlendikten 2 yil sonra faceden msj atmis dugun foto muza ,dilerim hep mutlu olursun diye. Sen kimsinki ne hakla yaziyorsun, git sevgiline sahip cik,karsima cikma,kalbini kirdirtma,ewlendim ben dedim! Engelledim de. Zaten face'mde hacklendi. Birdaha ulasamaz da. Ama nasil rahatsiz oldum anlatamam. Evlilik baska birsey,sizin cocugunuz var. Nasil yapabilmis bunu aklim ermiyor. Suçu da size atmis,ama sen hakettin diye.. sen yakalamasan nolcakti kimbilir,kimle kackere nerelerde olacakti acaba?
Ayri ewlerde kalin bence, hem de onun yokluguna alismis olursun,suan olay sicagi sicagina .. saglikli dusunememen normal. Baktin 5_6 ay daha gecti onu hala ozluyorsun ,affettin(nasil olur bilmiyorum) o zmn dönersin tekrar. Ama sensizligi tattir da akli basina gelsin..
Benim esim yapsa,birak sewgilim yapsa aninda birakirdim onu. Annem babam mi cocugum mu? Alt tarafi bir es, onu da beceremiyorsa defolsun gitsin.. ben varken yapamaz, yapmamali. Dunyasini basina yıkarım, ailesine de boyle mi ewlat yetistirdiniz alin gurur duyun der atarim önlerine... bosanmissak kimle ne halt ediosa etsin hic umurumda olmaz
Neyse cok uzun oldu galiba.. uzun lafin kisasi , bence en iyisi isin uzmanindan psikolojik destek al canim. Gerekiyorsa esini de gotur, onlar karar versin.. dilerim aynilarini yasamazsin birdaha, gecmisler olsun...