ALLAH ASKINA YOL GÖSTERİN...

Bir şekilde onu unutmamis ki bunu yapmış
Bir de bu serefsizler başka yer kalmamış gibi karısının mahremine getiriyor kendi gibi serefsizleri
Bu nasıl miğde bu nasıl bır mantık
O seni affeder miydi yoksa adın çoktan kaşar a çıkmış olmaz mıydı veya o evden cesedin çıkardı

Sakın çocuğum için falan deme

Sadece ilk sayfaya baktım ve yazdıklarınızı inanılmaz itici buldum. Benim eşime de eski sevgilisi sosyal medyadan mesaj attı ve o güzel bir biçimde cevabını verdi. Onlar da 10 yıl önce ayrılmışlardı ve kadın evli ve çocukluydu. Karşı tarafı karalamak çok kolay biraz kendi eşinize bakın. Bir mesaja tav olup uçkurunu indirme meraklısı adam için hala olumlu cümleler kurabiliyorsunuz. PES!

1-Aranızın bozuk olduğu bir zamanda başkasıyla beraber oldu; sizin yatağınızda
2-kadına belliki ümit vermiş, kadın daha vicdanlı( Yani kaşar kadın değil.)
3-Bu konular çok hassas, ne denilebilir ki?
4- Yeni eve ilk fırsatta aldatan kocayla gidilecek, bu kafada hep bir soru işareti olacak.
5-Rabbim hayırlısını versin.

Cok zor bir durum.allah yardimciniz olsun.

olayın sıcaklığından sağlıklı düşünemiyorsunuz ama iyice idrak edince eşinizin aklınıza bıle gelmesımesıne tahammul edemıyceksınız kadın kaşarsa eşiniz kaşkaval kusura bakmayın kadından hiç bi farkı yok

Kadın kaşarmış öylemi?
peki kendisi ne

bir şey derim ama ban yemek istemiyorum
ahlaksız herif

Aynısını sen yapsaydın, evine başka bir erkeği alip sevişseydin, eşin de bunu öğrenseydi çekip seni vururdu. sonra da namusunu temizlediği için sırtı sıvazlanır 3-5 yıl yatip çıkardı.. işte erkeklerin dünyası !!!! kim yaratıyor peki bu dünyayı ? tabi ki de kadınlar.. işte bu ikiyüzlü dünyayı sevmiyorum. tiksiniyorum.

onu affedip barışırsanız ne mi olur? değişeceğini düşünürsüz? evet çok değişir haklısınız...ama eşiniz değil siz değişirsiniz...kırılan gururunuz daha da kırılır...zedelenen özgüveniniz daha da zedelenir...yarım kalan hayalleriniz yıkılır...artık kendinize kızmaya başlarsınız...daha sinirli,daha asık suratlı,daha umutsuz biri olup çıkarsınız...ona olan güveniniz hiçbir zaman bir daha yerine gelmeyecek maalesef...ona olan güveniniz bu olayda kırılıp gitti...kendinize güvenin...güçlü olduğunuzun farkına varın...geçin aynanın karşınıza ve kendinize bakın,o güçlü kadına...size ihaney eden birine asla bir daha güvenmeyin.

Elin kaşarı mı. Kendi kaşarlığına baksın önce. Burda iki kaşar görüyorum ben. Zaten güzelim nimete böyle pis bir ablam niye yüklemişler anlamam. Adama bak seni aldatmış ilk hatalı seni çıkarmış. Üstüne çok geldin diye. Sonra elin kızını hatalı çıkarmış kaşar diye.

KARIM BENİ NAPARSAM YAPAYIM AFFER BİZDEN UZAK DUR DİE.

Hohohohoyt..Sen ona bu guvenı verdıkten sonra paralı kadın da tum eskı sevgılılerı de sızın yatagınızı kullanabılır..Tebrık ederım..Hala ne yapacagım dıyebılıyorsun!!!!

KALICAM DEMEDİM NAPICAMI BİLMİYORUM DEDİM ÇÜNKÜ ARABADAN MARKETTEN SİGARA ALMAYA İNSE DUDAGINI BÜKÜP AGLAYAN Bİ KIZIM VAR... SADECE BİDE SİZ BAKIN İSTEDİM OLAYA BEN DOGRU KARAR VERMEYE CALISIYORUM

O markete bile gittiğinde ağlayan bir kızınız var ama
o kızlar sonra neler yaşıyor
benim arkadaşımın babası aldattı annesini, annesi affettikçe bir daha bir daha
arkadaşımın psikolojisi bozuldu, annesi sürekli ilaç içiyor

bakın bir üyemiz daha konu açmıştı, okuyun ne kadar etkileyici
çocukların hayatı ne kadar etkileniyor
evet, sizinki 2,5 yaşında ama, büyüyecek
ve siz, şimdi bulamadığınız terketme gücünü, o zaman belki de hiç bulamayacaksınız kendinizde

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ic-dokusum.797699/

Şu zamana kadar kocası aldatan kimseye affet demedim ama kocan bana samimi gibi geldi. yaptığı şey elbette büyük bi hata ama kızın için bence bi şans vermelisin

Bence simdi napacagim,elaleme bosanacagimi ve sebebini nasil aciklayacagim,varsin herkes bizi mutlu bilsin, kizim da var, omrumun sonuna kadar tek basima napacagim diye bocalamaya girmissin ve saglikli dusunemiyorsun. Bence Sen en iyisi psikolojik destek al, gerekirse esini de al gotur. Isin uzmanlari dinleyip onlar karar versin sizin durumunuza. Hem kiziniz icin de en iyisi bu olur. Maddi gucum de var demissin,bence destek al. Yasadiklarin kolay degil, yerinde olmayi gercekten istemezdim allah korusun. Benim de en buyuk korkum aldatilmak, ama esim asla aldatmaz beni diyemem. Kendim icin de diyemem. Insanlar kaderinde olani yasar. Seni aldatan ,baskasiyla yatan birine sarilip uyuyabilir misin? O kadin aklina gelmez mi? Cok afedersin peki sen esinle nasil iliskiye gireceksin tekrar ?? Ne denir ki bilmiyorum, allah korusun. Bizlerin de Basina gelip gelmeyecegi belli degil, buyuk konusmayalim. Ama sen olsan oyle mi yapardin? Benim de esimden once iliskim oldu, sewerek ayrildik.. cok da uzuldum. Birak yatmayi sesini duymak bile çileden cikarir. Kaldiki biz ewlendikten 2 yil sonra faceden msj atmis dugun foto muza ,dilerim hep mutlu olursun diye. Sen kimsinki ne hakla yaziyorsun, git sevgiline sahip cik,karsima cikma,kalbini kirdirtma,ewlendim ben dedim! Engelledim de. Zaten face'mde hacklendi. Birdaha ulasamaz da. Ama nasil rahatsiz oldum anlatamam. Evlilik baska birsey,sizin cocugunuz var. Nasil yapabilmis bunu aklim ermiyor. Suçu da size atmis,ama sen hakettin diye.. sen yakalamasan nolcakti kimbilir,kimle kackere nerelerde olacakti acaba?
Ayri ewlerde kalin bence, hem de onun yokluguna alismis olursun,suan olay sicagi sicagina .. saglikli dusunememen normal. Baktin 5_6 ay daha gecti onu hala ozluyorsun ,affettin(nasil olur bilmiyorum) o zmn dönersin tekrar. Ama sensizligi tattir da akli basina gelsin..
Benim esim yapsa,birak sewgilim yapsa aninda birakirdim onu. Annem babam mi cocugum mu? Alt tarafi bir es, onu da beceremiyorsa defolsun gitsin.. ben varken yapamaz, yapmamali. Dunyasini basina yıkarım, ailesine de boyle mi ewlat yetistirdiniz alin gurur duyun der atarim önlerine... bosanmissak kimle ne halt ediosa etsin hic umurumda olmaz

Neyse cok uzun oldu galiba.. uzun lafin kisasi , bence en iyisi isin uzmanindan psikolojik destek al canim. Gerekiyorsa esini de gotur, onlar karar versin.. dilerim aynilarini yasamazsin birdaha, gecmisler olsun...

Kocaniz baska bi kadinla, sizin evinizde, sizin yataginizda sevisiyor ve siz hala onunla ayni havayi soluya biliyorsunuz, seviyorsunuz, yanimda kalsin diyorsunuz... Tencere kapak olmussunuz, aynen böyle devam... Kizim bakkala gitse dudak büküyor hikayeleride bayatladi artik, hepimizin cocugu var, babaya gerektigi kadar düskün, hemen cocuklari atmayin öne... Babasi saatlerce baska kadinin yanindayken kizinizi nasil idare ediyordunuz... Hep cocuklar icin, büyüyünce tesekkür etmiyorlar emin olun, hatta böyle bi baba icin asla...

mezıg sana katılıyorum bencede psıkolojık destek almalısın cunku bu surec cok yıpratıcı ve ayrı kalmayıda denemelısın

ya bırakın bunu. bu adam sizin evinize yatağınıza kadını getirip beraber olmuşmu. olmuş. bitti. bu iğrençliği kabul ederseniz pes derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…