Sizce bunu nasıl yola getirsem

Ben onu mu diyorum?
Madem bu kadar sevmiyorsun, hayatından şikayetçisin. Neden boşanmıyorsun, onu soruyorum.
Çünkü benim yaşadığım yerde,doğduğum yerde boşanmak çok kötü bir şey kimse desteklemiyor onu,ve de annem babam korkuyorlar ki bir zaman hayatta olmadıklarında ben yalnız kalmayayım.

Çünkü benim yaşadığım yerde,doğduğum yerde boşanmak çok kötü bir şey kimse desteklemiyor onu,ve de annem babam korkuyorlar ki bir zaman hayatta olmadıklarında ben yalnız kalmayayım.
Eee o zaman yapacak bir şey de yok ki. Kocan pek öyle istediğin gibi biri olacak gibi görünmüyor. Olsaydı zaten bu zamana kadar olurdu.
O zaman diğerlerinin de dediği gibi iyi geçineceksin. Kavga çıkarma, sessizce yaşa gitsin.

Türkiye’de de birçok ailede, birçok bölgede boşanmak hala tabu, dünyanın sonu gibi ama kafaya koyan boşanıyor.

Şu hayata rağmen telefonu dert edecek lüksün yok ki zaten. Ben ona şaşıyorum daha çok. Sus bari şiddet görme huzurun bozulmasın diyoruz ama yok, rahat da durmuyorsun.

Ama o bana hiç hediyeler almaz ki,öbürü iPhone 16 pro max almış çok pahalı telefon yani karısının hatrına şu paraya kıyıyor
Kadın olarak hediye beklenmesi çok doğal ben sadece elti yarışına çok garip bakan biriyim ama şöyle düşünün adam kadının ağzına etmiş gitmiş hediye almış ne kıymeti var alacaksa normal kafa yaşarken alsın

Biri tekmelendikten sonra alınan telefona sevinir, gelir avel avel baaak kocam bana ne aldı diyerek gösterir; diğeri dayak yedikten sonra çenesi kapansın diye eline telefon tutuşturulan eltisine özenir.
Siz o evde her gün ekmek arası ekmek mi yiyorsunuz, bu kafalara nasıl ulaştınız?
Kayınpederin klozete atacağı ayfonlara saçacağınız paraları sağlıklı beslenmeye mi ayırsanız acaba artık?

Selam!uzun süreden sonra yine geldim şikayetlerimle)direk konuya geçiyorum .eşim olacak adamla şuan aramız kötü değil.geçenlerde doktor randevum vardı buraya yazmıştım yüzdeki akne lekelerinin lazeri,ona gittim fiyat pahalı 4 cü seans bitti 3401 Türk lirası fiyatında 1 seans.neyse bu bana para verdi hem de sızlanmadan.ama ben rahat değildim nedense kendimi borçlu hissediyordum .neyse dün buna yazdım bana para yolla dükkana gidiyorum ama bundan cevap gelmedi.akşam oldu bir baktım eltim geldi odama,bak sana ne gösteriyorum diye.bir baktım elinde iPhone 16 pro max.öyle seviniyordu ki.benim telefonumsa iPhone 11.kocası buna almış .geçenlerde buna ayağıyla vurmuş diye hatasını böyle telafi etmiş .neyse ben de hayır dua dedim.gece oldu kocam geldi benimle iyi konuşuyordu ama ben ona sinirli cevaplar veriyordum.nedenini sorunca da herşeyi dedim kardeşin böyle,karısına dikkatli falan filan.bu da kardeşi hakkında “o salağın teki,kendisi eski Samsung kullanıyor gitmiş iPhone mı almış?” “Sen beni para için seviyorsun”falan filan .neyse .buna dedim elalem ne yapıyor bırak yapsın da benim çalışmama engel olma.karşılığında bana:”ben ne zaman hayatta olmasam,o zaman sen çalışa bilirsin,senin ömür boyu aklında bulunsun ki sen hiçbir Zaman çalışmayacaksın!eger sen çalışırsan,ben o zaman yerin dibine geçsem iyi,elalemin içine çıkamam!”gibi laflar etti.ben de ona “bu nasıl bir düşünce tarzı?!beyninin içi temizlenmeli,sen o insanlara benziyorsun ki,kızım okumasın karım çalışmasın,ama jinekoloğa gittiğinde,kadın doktor istiyoruz,diye talep ederler”evet jinekoloğ olsaydın belki çalışırdın dedi cevabında .bir tane Umut dalım var onu da koparmak istiyor.ben bununla nasıl baş edeceğim?eltiye gelince de haset etmiyorum ona,sadece 2 geliniz by evde,onun kocasının ona verdiği değeri görüyorum da,kendim o değeri görmüyorum da,bu bana dokunuyor.ben seviniyordum yeni eve göçünce bunların hepsinden kurtulacağım .ne yazık ki o şansımı da çoktan kaybettim komşum olacak kendileri,ben de onlara bakıp hep sinirleneceğim,değişecek bir şey olmayacak ora taşınınca.eger çalışsaydım hiçbirini de takmaz işime bakardım.uzun oldu biraz.
Sizin ev bitmedi mi ?

Siz bence hastasınız ya hiç normal değilsiniz. Adam sağlık tedaviniz için para veriyor size. Siz de sözde bundan rahatsızlık duyuyorsunuz. Dayak yemiş olan eltinize kocası ıphone16 pro max aldı diye hasetlikten çatlıyorsunuz. Sizin değer kıstasınız cidden iphone mu?

Değer dediğin şey bu mu? Karısına şiddet uygulamış. Nilu kıskanacak başka bisey bulamadın mı Allah aşkına.
Evden haber yok mu hala?
Evin duvarları kalmış bilmiyorum Türkçesini ,duvara resimli kağıtlar vuruyorlar ondan.birde yerleştirmek kalmış mesela banyonun küveti,klozet,mobilyalar,buzdolabı falan kalmış.guya o eve taşınınca nese değişecek mi ki be kardeşim?ben o evi en çok çalışmak için istiyordum ,ona da bak kocam olacak herif ne söyledi.ama ben istediğimi yapacağım bu konuda!Allahın izniyle!şu an eski elbiselerimi çocukların elbiselerini internette satılığa koyup para kazanmakla meşgulüm

Sizin ev bitmedi mi ?
Evin duvarları kalmış bilmiyorum Türkçesini ,duvara resimli kağıtlar vuruyorlar ondan.birde yerleştirmek kalmış mesela banyonun küveti,klozet,mobilyalar,buzdolabı falan kalmış.guya o eve taşınınca nese değişecek mi ki be kardeşim?ben o evi en çok çalışmak için istiyordum ,ona da bak kocam olacak herif ne söyledi.ama ben istediğimi yapacağım bu konuda!Allahın izniyle!şu an eski elbiselerimi çocukların elbiselerini internette satılığa koyup para kazanmakla meşgulüm

Eşinizin çalışmanıza karşı çıkması özgürlüğünüzü kısıtlıyor ve kendinizi değersiz hissetmenize neden oluyor. Bu durumda, ihtiyaçlarınızı ve hedeflerinizi ona açıkça ifade etmek önemli. Eltinize yönelik hisleriniz haset değil, eşinizden beklediğiniz değeri görememenizden kaynaklanıyor. Kendi mutluluğunuz için bu konuları yapıcı şekilde ele almak veya gerekirse destek almak ilişkinizde sağlıklı sınırları yeniden oluşturmanıza yardımcı olabilir.

Selam!uzun süreden sonra yine geldim şikayetlerimle)direk konuya geçiyorum .eşim olacak adamla şuan aramız kötü değil.geçenlerde doktor randevum vardı buraya yazmıştım yüzdeki akne lekelerinin lazeri,ona gittim fiyat pahalı 4 cü seans bitti 3401 Türk lirası fiyatında 1 seans.neyse bu bana para verdi hem de sızlanmadan.ama ben rahat değildim nedense kendimi borçlu hissediyordum .neyse dün buna yazdım bana para yolla dükkana gidiyorum ama bundan cevap gelmedi.akşam oldu bir baktım eltim geldi odama,bak sana ne gösteriyorum diye.bir baktım elinde iPhone 16 pro max.öyle seviniyordu ki.benim telefonumsa iPhone 11.kocası buna almış .geçenlerde buna ayağıyla vurmuş diye hatasını böyle telafi etmiş .neyse ben de hayır dua dedim.gece oldu kocam geldi benimle iyi konuşuyordu ama ben ona sinirli cevaplar veriyordum.nedenini sorunca da herşeyi dedim kardeşin böyle,karısına dikkatli falan filan.bu da kardeşi hakkında “o salağın teki,kendisi eski Samsung kullanıyor gitmiş iPhone mı almış?” “Sen beni para için seviyorsun”falan filan .neyse .buna dedim elalem ne yapıyor bırak yapsın da benim çalışmama engel olma.karşılığında bana:”ben ne zaman hayatta olmasam,o zaman sen çalışa bilirsin,senin ömür boyu aklında bulunsun ki sen hiçbir Zaman çalışmayacaksın!eger sen çalışırsan,ben o zaman yerin dibine geçsem iyi,elalemin içine çıkamam!”gibi laflar etti.ben de ona “bu nasıl bir düşünce tarzı?!beyninin içi temizlenmeli,sen o insanlara benziyorsun ki,kızım okumasın karım çalışmasın,ama jinekoloğa gittiğinde,kadın doktor istiyoruz,diye talep ederler”evet jinekoloğ olsaydın belki çalışırdın dedi cevabında .bir tane Umut dalım var onu da koparmak istiyor.ben bununla nasıl baş edeceğim?eltiye gelince de haset etmiyorum ona,sadece 2 geliniz by evde,onun kocasının ona verdiği değeri görüyorum da,kendim o değeri görmüyorum da,bu bana dokunuyor.ben seviniyordum yeni eve göçünce bunların hepsinden kurtulacağım .ne yazık ki o şansımı da çoktan kaybettim komşum olacak kendileri,ben de onlara bakıp hep sinirleneceğim,değişecek bir şey olmayacak ora taşınınca.eger çalışsaydım hiçbirini de takmaz işime bakardım.uzun oldu biraz.
Haset ediyorsunuz basbaya. Etrafımda çoğu kişinin son model iPhone telefonunu var. Merak edip elime bile almıyorum. Bana ne 😉 daha doğrusu ilgi alanım değil kendileri gösteriyor yeni aldık diye seviniyorum arkadaşlarım için güzel gunlerde kullansınlar. Bu kadar. Gerisi sizin yaptığınız gibi kıskançlık. Ne farkeder sevdiklerinizle olduktan sonra. Çalışma konusunda ise eşiniz tam bir homo sapiens. Mağarada bile iş bölümü var eski çağlarda. Bu nedir yani kocam çalışma calisamazsin diyor Allah'ım beyin versin. Bazı erkekler muhtaç olmanızı ister çünkü aslında güçsüz beceriksiz olan kendileridir. Bence boşanıp kurtulun.

Belki herşeyden şikayetçi olduğunuz için eşiniz gitmenizden korkuyor istediklerinizi yumuşak ama kendinizden emin söyleyin ve kardeşiyle kıyaslamayın kesinlikle size düşmanlık besleyebilir bu en kötüsü sevdiği insandan nefret ediyor olmak yıpratır .onu yüceltin ki oda sizi rahat bıraksın

Kötü bakılıyor diye hep böyle berbat bir hayatmı yaşayacaksın?Türkiyede de öyle düşünenler var Azerbaycanda da var ama herkes öyle degil tabi ki bir kısım cahil öyle düşünecek diye kadınlar zülüm içinde mi yaşamalı yani? Hem yanlız yaşamak çalışmak neden seni böyle korkutuyor biraz cesaretli olsan bu durumda olmazdın aslinda korkuyorsun herkesten herşeyden ama şunu bil ki ne kadar korkarsan o kadar kaybedersin ve böyle bir hayata mahkum kalıp yaşarsın.Istersen herşeyi degiştirip rahat evlatlarinla zorluklar olsa da yaşarsın ya da hiç birşey yapmaz oturup bu adamın zülmünü çekersin ancak.Herşey senin elinde Nilu hayatini degiştirmekte mahv etmekte bunu 100 kez söylediler sana.

X